Προς το περιεχόμενο

Quiz με WD 500gb!!!

livewire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρείτε το λάθος στην παρακάτω εικόνα:

wd500aaksma4.th.jpg

Παρέλαβα τον δίσκο της φωτογραφίας πριν από 2 βδομάδες περίπου και λόγω έλλειψης χρόνου(και αναμονής των υπόλοιπων parts για το νέο PC) τον έβγαλα σήμερα από τη συσκευασία του για να τον εγκαταστήσω. Όσο κι αν έψαξα όμως(!) δεν μπόρεσα να τον συνδέσω με το τροφοδοτικό. Ο σκληρός είναι αυτός. Τι κάνουμε τώρα?

Το δίσκο τον παρήγγειλα ονλάιν. Θα έχουν πρόβλημα να μου τον αλλάξουν με κάποιον άλλο σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα Πλαισίου?

Απόδειξη αγοράς υπάρχει.

Δημοσ.

παντος πως γινετε το βυσμα για το ρευμα να εχει περισσοτερους ακροδεκτες απο αυτο των δεδομενων,ποτε δεν το καταλαβα

Δημοσ.
Ο δίσκος που αγόρασες είναι SATA II και έχει την ανάλογη υποδοχή ρεύματος. Αν δεν έχει το τροφοδοτικό σου τέτοιο βύσμα απλά αγόρασε με ένα ευρώ έναν μετατροπέα (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978275&product=878553) :D

Aha!

Έχεις δίκιο.Προσπάθησα να το συνδέσω στο παλιό PC της υπογραφής μου(για να κάνω back up) και εκεί πελάγωσα :ρ

Το περίεργο ήταν ότι ο 250άρης που είχα ήδη πάνω εδώ και κανά 6μηνο, έχει κανονικά υποδοχή για 4-pin molex τροφοδοσία.

Το Etasis 750 που έχω αγοράσει και τσέκαρα μόλις, έχει αρκετές Sata τροφοδοσίες, οπότε no problem!

Δημοσ.

...και γιατί το S στο SATA σημαίνει serial και σε αυτού του είδους μετάδοση (αντίθετα με την παράλληλη) δεν χρειάζονται πολλοί ακροδέκτες!

Δημοσ.
Aha!

Έχεις δίκιο.Προσπάθησα να το συνδέσω στο παλιό PC της υπογραφής μου(για να κάνω back up) και εκεί πελάγωσα :ρ

Το περίεργο ήταν ότι ο 250άρης που είχα ήδη πάνω εδώ και κανά 6μηνο, έχει κανονικά υποδοχή για 4-pin molex τροφοδοσία.

Το Etasis 750 που έχω αγοράσει και τσέκαρα μόλις, έχει αρκετές Sata τροφοδοσίες, οπότε no problem!

Ο σκληρός μπορεί να πάρει ρεύμα από το 4πινο μόλεξ, ή από το καλώδιο sata. Μην όμως βάλει και τα δύο γιατί θα ψηθεί! Ή το μόλεξ θα βάλεις ή την τροφοδοσία του sata καλωδίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...