vasal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Yπάρχει η δυνατότητα τα RSS feeds να έχουν πλήρες τo άρθρο (χωρίς τα σχόλια των αναγνωστών, εννοείται); Υπάρχουν φορές που διαβάζει κανείς από κάποιο RSS client (πχ στο PDA) την 1η σελίδα του Insomnia και το RSS είναι πρακτικά άχρηστο έτσι όπως είναι σήμερα (2-3 προτάσεις)... thanx!
cool_myll Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Σε μένα δεν δουλεύει πλέον το rss για την αρχική σελίδα. Μπορεί κανείς να μου δώσει το link ή να μου πει αν δεν δουλεύει?
The_Edge Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Σε μένα δεν δουλεύει πλέον το rss για την αρχική σελίδα. Μπορεί κανείς να μου δώσει το link ή να μου πει αν δεν δουλεύει? Έχεις δίκιο. Κάποιο πρόβλημα συμβαίνει με το feedburner. Θα το ξανασετάρουμε. Σχετικά με το πλήρες άρθρο που λέει ο vasal θα δούμε τι δυνατότητες έχουμε.
The_Edge Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Σε μένα δεν δουλεύει πλέον το rss για την αρχική σελίδα. Μπορεί κανείς να μου δώσει το link ή να μου πει αν δεν δουλεύει? Οk, διορθώθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.