kourdos2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Εδω και λιγο καιρο ειμαι admin σε ενα phpBB2 forum και εχω τρομερο προβλημα με τα γνωστα spam bots! Κατεβασα αρκετα πατσακια απο το επισημο site της phpBB αλλα δυστυχως με κανενα δεν μπορω να εμποδισω τα bots να κανουν registration... Μηπως ξερει κανεις καποιο τροπο να τα εμποδισω 100%...; Εννοω ολα αυτα τα μεγαλα site πώς δεν εχουν κανενα προβλημα...; Καποια λυση θα υπαρχει... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
aGka8l Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 κατα την εγγραφη βαλε καποιο mod να χρειαζετε εικονα ή ο χρηστης να πρεπει να πληκτρολογησει μια λεξη που του οριζεις και αν δεν ποιασουν αυτα (οπου το πρωτο ειναι λιγο ευκολονα νη ποιασει γιατι τα Bot xrησημοποιουν OCR) τοτε ααναγκαστηκα σε καθε εγγραφη θα πρεπει να ωρισεις να εγκρινεις εσυ πρωτα
kourdos2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δεν υπαρχει καποιος τροπος να τα εμποδισω εντελως να κανουν registration; Και το λεω γιατι ακομα και με αυτο που προτεινες τελευταιο να κανω κανουν κανονικα registration και πρεπει να ειναι συνεχεια μεσα καποιος admin να τα σβηνει... Δεν τα θελω να μετρανε σαν μελη του forum μου... Μηπως εχει καποιος αλλος καποια αλλη ιδεα...; Εχω απελπιστει πλεον....
asxeto4 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Έβαλα phpBB3 και ησύχασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.