Προς το περιεχόμενο

παιχνιδι: καντε τον δικο σας δισκο μουσικης

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

EDIT: Περιττή η περιγραφή, εφόσον τα threads ενώθηκαν. :-)

Λοιπόν, είδα την παρακάτω ιδέα-παιχνίδι σε ένα άλλο φόρουμ και σκέφτηκα να φτιάξουμε ένα αντίστοιχο thread εδώ για να περάσει η ώρα.

Το "παιχνίδι" είναι απλό, να φτιάξουμε δικά μας υποθετικά album βασισμένοι σε τυχαίο content. Πιο συγκεκριμένα:

-Μπείτε στη Wikipedia και ανοίξτε μια τυχαία σελίδα. Ο τίτλος της σελίδας είναι το όνομα του συγκροτήματός σας.

-Μπείτε στο Wikiquote και ανοίξτε μια τυχαία σελίδα. Απομονώστε τις 3-6 τελευταίες λέξεις του πρώτου quote που θα δείτε. Αυτό είναι το όνομα του άλμπουμ σας.

-Μπείτε στο Flickr και πηγαίνετε στις εικόνες των 7 τελευταίων ημερών. Η 5η φωτογραφία είναι το εξώφυλλο του άλμπουμ σας. (Για να πάρετε την εικόνα, ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να κάνετε Print Screen.)

-Ενώστε τα στο Photoshop (ή σε ό,τι πρόγραμμα σας βρίσκεται) και δείξτε το!

Σκοπός είναι απλά να χαμογελάσουμε με το αποτέλεσμα. :-)

Ξεκινάω.

uponourminds.png

Δημοσ.

Εντάξει, αν βαριέστε μην το κάνετε. Εμένα δε μου πήρε πολλή ώρα συνολικά, 3 λεπτά περίπου. :-)

Ελπίζω στο επόμενο ποστ να το έχει προσπαθήσει όντως κάποιος, αλλιώς ας το αφήσουμε απλά να θαφτεί. :P

Δημοσ.

τελικά είχε δίκιο ο τεο... δεν είναι πολύ δύσκολο (απλά μου πήρε λίγη ώρα γιατί ήθελα να το ομορφύνω)

my-album.jpg

Δημοσ.

χου χου, καλό είναι.

Μου βγήκε σε grindcore με κοινωνικοπολιτικο (sic) στίχο! Αυτά που άκουγα μικρός δηλαδή! Γαμώ, γαμώ, θα φτιάξω κι άλλα :lol:

post-53717-129063003124_thumb.jpg

Δημοσ.

ρε σεις.... βγαίνουν αρκετά ωραία... και αν δεν τα πολύ μελετήσεις σου φαίνονται νορμαλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...