frenzy Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Σε λίγο βάζω να ξαναδώ το Vertigo για νιοστή φορά. σσσσσσσσσσσ!
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 πριν λίγες μέρες είδα το Casomai με την Stefania Rocca. Πολύ καλο
MsquitoPrincess Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μετα τον κυκεωνα των οσκαρικων ταινιων..The air I breathe. Pulp fiction πλοκη με αναδρομικες βουτιες στο παρελθον..Ιστοριες ανθρωπων που συνδεονται ή διασταυρωνονται με καποιο τροπο και τις εχουμε δει σε πολλες ταινιες, αλλα σιγουρα η καλυτερη του ειδους απο την εποχη του Crash.. Οπως εγραψε και ο τυπος Pulp fiction meets crash.. Αξιζει σιγουρα να το δειτε.. Λίγο καθυστερημένα το σχόλιο,αλλά η ταινία τα σπασε.
Members gsarig Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Members Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Είδα χθες το Przypadek του Kieslowski, το οποίο με εντυπωσίασε. Κι επειδή βαριέμαι να γράφω καινούρια πράγματα, αντιγράφω αυτά που έγραψα και στο movietalk : Όταν πριν από 2-3 χρόνια είχα δει το "Τρέξε Λόλα, τρέξε", μου είχε κάνει εντύπωση η ευρηματικότητά της. Βλέποντας όμως τώρα την ταινία του Κισλόφσκι (παραγωγής 1987), κατάλαβα πόσο καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα μπορεί να αναπτυχθεί το μοτίβο της παρουσίασης των εναλλακτικών εκδοχών μιας ιστορίας. Κι ενώ η ταινία ξεκίνησε αργά και στην αρχή την βρήκα κουραστική, σιγά-σιγά άρχισε να με κερδίζει, ώσπου, μετά το τέλος της, έμεινα για ώρα να τη σκέφτομαι και να συνειδητοποιώ ότι τελικά ήταν μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει φέτος. Οι φίλοι του Κισλόφσκι που δεν την έχουν δει ακόμη πρέπει οπωσδήποτε να την βρουν - εγώ τουλάχιστον νομίζω πως θα την συμπεριλάμβανα άνετα μέσα στις καλύτερές του.
twistovios Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μου άρεσε και το 21 και το In Bruges. Το πρώτο είναι πιο ελαφρύ. Το δεύτερο δεν είναι βαρύ, αλλά πιο αργό σαν έργο, Πολύ καλός ο Φάρελ.
jason_rethymno Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Το 21 με τον Kevin Spacey που είδα χτές... Πολύ καλή ταινία. Στο σινεμα την ειδες ; γιατι στο ιντερνετ δε τη βρησκω
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 "Η ΠΑΓΙΔΑ" (Σέρβικη ταινία σε σκηνοθεσία Σρνταν Γκολούμποβιτς) Δεν αφορά τη Σερβία του σήμερα μόνο. Όλους μας αφορά. Που πάει το πράγμα....
afentiko7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Να βρείτε τον Ρομπέν του 38. Εκπληκτικές οι ατάκες που ξεστομίζουν οι ηθοποιοί. Αν ασχολείστε με νουάρ δείτε και το big sleep. Αλλά μόνο με χαρτί και μολύβι αλλιώς θα χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια. Τα 2 αυτά τα δα μόνος μου. Ειδα βέβαια και τον αμερικάνο gangster με παρέα η οποία δυστυσχώς δεν είχε δει τα καλά παιδιά και το serpico οπότε τους φάνηκε πρωτότυπο το θέμα.
porco_rosso21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 EΙδα τον Τελευταιο Πειρασμο,του σκορσεζε,απο το βιβλιο του καζαντζακη....Αριστουργημα ταινια,εμεινα αφωνος...
porco_rosso21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ειδα πριν λιγο,το Hard Candy,με Ελεν Πεητζ....σοκαριστικη ταινια,δεν σε αφηνε ν παρεις ανασα,κ με μια σκηνη που θα σοκαρει καθε αρσενικο που θα την δει...μου αρεσε παρα πολυ,τρομερες ερμηνειες,ξεφευγε απο τα συνηθη κλισε του ειδους...
Members gsarig Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Members Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ειδα πριν λιγο,το Hard Candy,με Ελεν Πεητζ....σοκαριστικη ταινια,δεν σε αφηνε ν παρεις ανασα,κ με μια σκηνη που θα σοκαρει καθε αρσενικο που θα την δει...μου αρεσε παρα πολυ,τρομερες ερμηνειες,ξεφευγε απο τα συνηθη κλισε του ειδους... Η τροπή που πήρε στο τέλος δεν μου άρεσε τόσο πολύ σε αυτή την ταινία. Πάντως είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρουσα και η ερμηνεία της μικρής είναι εντυπωσιακή. Όσο για τη σκηνή που λες... ανατριχιαστική.... Α, εγώ είδα χθες το high plains drifter - μεταφυσικό western με τον Κλιντ Ίστγουντ σε έναν πολύ αμφιλεγόμενο ρόλο, που έκανε τον Τζον Γουέιν να στείλει οργισμένο γράμμα στον σκηνοθέτη, διαμαρτυρόμενος για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίαζε η ταινία την παλιά δύση. Ωραίο ήταν, παρά τις όποιες ατέλειές του, και οι φίλοι του είδους αξίζει σίγουρα να το ανακαλύψουν, όπως επίσης και το Pale Rider, που μοιάζει σε αρκετά σημεία (ο μοναχικός καβαλάρης που αφήνεται να εννοηθεί ότι μπορεί και να έχει έρθει από... τον άλλο κόσμο) και είναι ίσως το πιο ευχάριστο western που έχω δει.
porco_rosso21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Η τροπή που πήρε στο τέλος δεν μου άρεσε τόσο πολύ σε αυτή την ταινία. Πάντως είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρουσα και η ερμηνεία της μικρής είναι εντυπωσιακή. Όσο για τη σκηνή που λες... ανατριχιαστική.... Α, εγώ είδα χθες το high plains drifter - μεταφυσικό western με τον Κλιντ Ίστγουντ σε έναν πολύ αμφιλεγόμενο ρόλο, που έκανε τον Τζον Γουέιν να στείλει οργισμένο γράμμα στον σκηνοθέτη, διαμαρτυρόμενος για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίαζε η ταινία την παλιά δύση. Ωραίο ήταν, παρά τις όποιες ατέλειές του, και οι φίλοι του είδους αξίζει σίγουρα να το ανακαλύψουν, όπως επίσης και το Pale Rider, που μοιάζει σε αρκετά σημεία (ο μοναχικός καβαλάρης που αφήνεται να εννοηθεί ότι έχει έρθει από... τον άλλο κόσμο) και είναι ίσως το πιο ευχάριστο western που έχω δει. Καλα,κ τα δυο ταινιαρες,ειδικα το πρωτο,γαματο..οσο για το Hard Candy,καταλαβαινω τι εννοεις,κ εμενα με ξενιζε λιγο η τροπη στο τελος,αλλα οταν κρεμιεται ο τυπος,κ αυτη παει απο πανω κ του κανει''maybe not'',πως κ καλα δεν προκειτο να εξαφανισει ολα τα ενοχοποιητικα στοιχεια,μου εβγαλε μια καφριλα κ μια μισανθρωπια,που γουσταρα δλδ,ενω αν τον ''εξιλεωνε'' μετα,κρυβοντας τα παντα,θα ηταν σαν να του ειχε δωσει κ μια ψηφο συμπαθειας,παρολο το απεχθες εγκλημα του,οπωτε με καλυψε αυτο το σημειο κ μου αρεσε ετσι παρα πολυ το φιναλε..
ιονας Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ειχα δει το γκατακα και μου αρεσε η αληθεια που δειχνει.πιστευω πως το μελλον που δειχνει ειναι κοντα πολυ κοντα.
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 "It's a free World" του Κεν Λόουτζ. Σκληρή η πραγματικότητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.