Προς το περιεχόμενο

Οι καλυτερες ταινιες που ειδατε τον τελευταιο καιρο

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειδα το προηγουμενο director's cut,οχι το προσφατο,που δυστυχως δεν το εχω ακομα στα χερια μου(γτ σκοπευω να το παρω αυτες τις μερες...το εχεις δει???εχω ακουσει τα καλυτερα παντως...

Δημοσ.

Ρε παίδες τι θυμηθήκατε...είχα να την δώ από το δημοτικό....πραγματικά μια από τις καλύτερες ταινίες φαντασίας...αλλά υπάρχει μια σε παρόμοιο στιλάκι που επίσης είναι μια από τις αγαπημένες μου οπώς και ο σκηνοθέτης και το soundtrack!

THE FIFTH ELEMENT του LUC BESSON

Δημοσ.
Ρε παίδες τι θυμηθήκατε...είχα να την δώ από το δημοτικό....πραγματικά μια από τις καλύτερες ταινίες φαντασίας...αλλά υπάρχει μια σε παρόμοιο στιλάκι που επίσης είναι μια από τις αγαπημένες μου οπώς και ο σκηνοθέτης και το soundtrack!

THE FIFTH ELEMENT του LUC BESSON

Καλα,παρομοιο στυλακι δεν ειναι,personal opinion,πιο πολυ με κομικ του μοεμπιους μοιαζει αρχικα κ στη πορεια καταληγει τυπικη αμερικανια 90ς στυλ demolition man,ειναι κ πολυ ''φωτεινη'',σε σχεση με ολη αυτη τη cyberpunk-καταθλιπτικη ματια στο φουτουριστικο L.A.,απο τον Σκοττ(περα απο τα νοηματα που δεν εχουν καμια σχεση)...κ ειναι κ ψιλοπ@π@ρια για μενα,αν κ το βλεπω χαλαρα οπωτε το πετυχω,εχει χαβαλε ομολογουμενως....παντως ο μπεσσον μου αρεσε,ειδικα δλδ τα3-4 πρωτα του εργα,αλλα μετα το εχασε,θελησε να γινει σπιλμπεργκ της ευρωπης κ γυριζει εκ τοτε την μια μ@λακια μετα την αλλη....αυριο ερχεται κ η ωρα να παρω το Final Cut κ να το λιωσω:-D:-D:-D:-D!!!!

Δημοσ.
Καλα,παρομοιο στυλακι δεν ειναι,personal opinion,πιο πολυ με κομικ του μοεμπιους μοιαζει αρχικα κ στη πορεια καταληγει τυπικη αμερικανια 90ς στυλ demolition man,ειναι κ πολυ ''φωτεινη'',σε σχεση με ολη αυτη τη cyberpunk-καταθλιπτικη ματια στο φουτουριστικο L.A.,απο τον Σκοττ(περα απο τα νοηματα που δεν εχουν καμια σχεση)...κ ειναι κ ψιλοπ@π@ρια για μενα,αν κ το βλεπω χαλαρα οπωτε το πετυχω,εχει χαβαλε ομολογουμενως....παντως ο μπεσσον μου αρεσε,ειδικα δλδ τα3-4 πρωτα του εργα,αλλα μετα το εχασε,θελησε να γινει σπιλμπεργκ της ευρωπης κ γυριζει εκ τοτε την μια μ@λακια μετα την αλλη....αυριο ερχεται κ η ωρα να παρω το Final Cut κ να το λιωσω!!!!

Δεν θέλω να γίνομαι πρόβατο...συμφωνώ μαζί σου αλλά και επίσης το παρόμοια ταινία πήγαινε στο φουτουριστικό και ε.φαντασίας στιλάκι και όχι σκηνοθετικά.Παρ'ολ'αυτά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ(προσωπίκα γούστα είναι αύτα φυσικά) και επίσης τσέκατρε την τελευταία ή προτελευταιά ταινία του Luc Besson το ''Angel-A''(και για να μην παρεξηγούμαι ποτέ μου-προσωπικά πάντα-δεν υποστήριξα φανατικά κανένα σκηνοθέτη,όλοι έχουν βγάλει καλές και κακίες ταινίες με διαφορές στα ποσοστά φυσικά)

Δημοσ.
Δεν θέλω να γίνομαι πρόβατο...συμφωνώ μαζί σου αλλά και επίσης το παρόμοια ταινία πήγαινε στο φουτουριστικό και ε.φαντασίας στιλάκι και όχι σκηνοθετικά.Παρ'ολ'αυτά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ(προσωπίκα γούστα είναι αύτα φυσικά) και επίσης τσέκατρε την τελευταία ή προτελευταιά ταινία του Luc Besson το ''Angel-A''(και για να μην παρεξηγούμαι ποτέ μου-προσωπικά πάντα-δεν υποστήριξα φανατικά κανένα σκηνοθέτη,όλοι έχουν βγάλει καλές και κακίες ταινίες με διαφορές στα ποσοστά φυσικά)

Ναι ρε,cool,γνωμες λεμε:-D....το Angel-A,μου αρεσε,δεν ειναι η καλυτερη του ταινια,αλλα μου θυμησε τον παλιο Μπεσσον,πρωτη φορα μετα καμια 10αρα χρονια επιτελους...

Δημοσ.

ωραία ταινία είναι η Αστερόσκονη(STARDUST),

όπου η Michelle Pfeiffer υποδύεται με μοναδικό τρόπο μία μάγισσα και ο robert de niro έναν ιδιότροπο "πειρατή".Εκτός όμως από τους δύο ρόλους είναι και μία πολύ έξυπνη ταινία

με καλή σκηνοθεσία και φωτογραφία.

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους..Εγω παιδια ειδα πριν μιαμιση βδομαδα μια φοβερη ταινια παλια βεβαια αλλα δεν την ειχα δει..The Shawsank Redemption..

A ρε Κινγκ αμα θελεις μεγαλουργεις....

Δημοσ.

Dangerous Days (Making Blade Runner)

3,5 ωρες ντοκιμαντερ, μιλανε σχεδον ολοι, για τα σταδια παραγωγης.

Παει μαζι με το Final Cut και αξιζει πραγματικα.

Λιγοτερο καλο, αλλα εξισου ενημερωτικο ενα παλιοτερο ντοκιμαντερ του Channel 4, On the Edge of Blade Runner (2000)

Η πλακιτσα του R.Hauer για τους αμερικανους -στην πρωτη προβολη που η ταινια πατωσε- και η δηλωση του P.K. Dick απο παλιο home video: "The American people are basically anti-intellectual, they're not interested in novels of idea, and science fiction is essentially the field of ideas", ειναι ολα τα λεφτα... :lol:

Αλλο ενα απο την Καναδικη TV "Future Shocks" ειναι το λιγοτερο ενδιαφερον μαλλον,

αλλα εχει συνεντευξεις που δεν υπαρχουν στα 2 αλλα.

I've seen things....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πως λέγετε η ταινία με τον τύπο που πηγαίνει στην Αμερική και τα βλέπει κάπως τα πράγματα.... και βλέπει την Pamela Anderson (που νομίζει ότι είναι παρθένα) και θέλει την παντρευτεί και την απαγάγει; help please....

Ξέρετε τίτλο κλπ πληροφορίες;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...