the_end Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Κι εγώ είδα χθες (επιτέλους) τα "Τραγούδια από τον δεύτερο όροφο". Τη βρήκα πολύ καλή, αλλά θα την πρότεινα μόνο σε όσους ξέρουν τι να περιμένουν, γιατί διαφορετικά θα με βρίζουν. οπτικά το du levande κινείται στο ίδιο μοτίβο. αλλά η προσέγγιση είναι λιγότερο μισανθρωπική. οπότε αν τα τραγούδια σου άρεσαν αρκετά προχώρα και στο du levande. για μένα τα τραγούδια ίσως χτυπάνε και top-5 στα 00's.
Members gsarig Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 οπτικά το du levande κινείται στο ίδιο μοτίβο. αλλά η προσέγγιση είναι λιγότερο μισανθρωπική. οπότε αν τα τραγούδια σου άρεσαν αρκετά προχώρα και στο du levande.για μένα τα τραγούδια ίσως χτυπάνε και top-5 στα 00's. Ναι, έχω διαβάσει σχετικά. Είναι μια από τις ταινίες που θέλω έτσι κι αλλιώς να δω μέσα στις επόμενες μέρες edit: αλήθεια, εσύ δεν είχες κάνει και μια παρουσίαση της ταινίας σε κάποιο άλλο site;
the_end Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ναι, έχω διαβάσει σχετικά. Είναι μια από τις ταινίες που θέλω έτσι κι αλλιώς να δω μέσα στις επόμενες μέρες edit: αλήθεια, εσύ δεν είχες κάνει και μια παρουσίαση της ταινίας σε κάποιο άλλο site; ναι, στο site της υπογραφής μου
Members gsarig Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ναι, στο site της υπογραφής μου Σωστά! Ωραία παρουσίαση. Μπορώ να πω ότι συνέβαλλε αρκετά στο να αποφασίσω τελικά να δω τα "τραγούδια..."
Lobo1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 "Sunshine" του Μποιλ και το, "El Maquinista"("The Machinist") το οποίο μου θύμισε κατι απο βιβλίο του Ντοστογιέφσκι η σκηνοθεσία και ο κεντρικός ήρωας.
Members gsarig Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 "Mechanist" το οποίο μου θύμισε κατι απο βιβλίο του Ντοστογιέφσκι η σκηνοθεσία και ο κεντρικός ήρωας. To Machinist εννοείς... είναι και επειδή ο ήρωας σε κάποιο σημείο διαβάζει τον Ηλίθιο από ότι θυμάμαι. Η ταινία πάντως που είχε πολλές επιρροές από τον Ντοστογιέφσκι (κυρίως από το Έγκλημα και Τιμωρία), κατά τη γνώμη μου, ήταν το Match Point.
Lobo1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 To Machinist εννοείς... είναι και επειδή ο ήρωας σε κάποιο σημείο διαβάζει τον Ηλίθιο από ότι θυμάμαι. Σωστος, τον ηλίθιο διαβαζε, αλλα νομίζω πως και ο χαρακτήρας είχε τη μιζέρια και τον πόνο ενος Ντοστογιεφσκικού ήρωα. Η ταινία πάντως που είχε πολλές επιρροές από τον Ντοστογιέφσκι (κυρίως από το Έγκλημα και Τιμωρία), κατά τη γνώμη μου, ήταν το Match Point. Το στορύ είναι σαν μια συγχρονη μεταφορά του βιβλίου. Ειναι όμως λίγο φλουφλης αυτός ο Μάγιερς
V for Vagelis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 "Sunshine" του Αρονόφσκι μήπως εννοείς του Danny Boyle;
Members gsarig Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 μήπως εννοείς του Danny Boyle; Η αυτό ή το Fountain του Αρνόφσκι.
Lobo1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 μήπως εννοείς του Danny Boyle; Σκατα τα κανα. Ναι, Μποιλ είναι και Αρονόφσκι το fountain που χαν βγει μαζί(στην Ελλαδα τουλαχιστον). Πολύ καλες και οι δυο.
movieFan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Οι ταινίες που είδα: Enemy at the gates Save private Ryan Hurricane Last Castle In the name of the father Desperados They shoot horses,don't they? Gatacca The boxer (with Robert De Niro) Allien Resurraction Sin City Assault on precinct 13 Kill Bill vol1,2 The Doors Scarface Platoon Arizona Dream
MantiVersuS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Οι ταινίες που είδα:Armaggedon Snake eyes Girl interrupted Dead Calm Primal fear Face off Enemy at the gates Titanic Save private Ryan The jackal Coctail Born in the 4th July Die Hard Stand by me The deep Colour of money Glory Proof of life Erin Brockovitch Internal Affairs The perfect murder You have got email Gladiator The Rock An officer and gentlemen Crimson Tide Jerry Maguire Elizabeth Pearl Harbor Steal Magnolias On the Waterfront Hurricane Mad max Monster Fire on the Amazon Twister Last Castle See who's coming for dinner Cemetery club Quick and dead Minority Report The Bodyguard The postman Last of the Mohicans Waterworld Gangs of New York Romeo and Juliet French Kiss The Mexican Apollo 13 Legends of Fall City of angels In the name of the father Cramer vs Cramer Leaving Las Vegas Jurassic Park 3 Artificial Intelligence Independence Day Rambo 3 Top gun Meet JOe Black Meet the parents Desperados Scream They shoot horses,don't they? The beach Pelikan Brief Cold mountain Blade The core Gatacca The boxer (with Robert De Niro) Courage under fire Beverly Hills cop Amistad Basic Instict Fight Club Allien Resurraction Sin City Hunt for red october Terminator 3 American Beauty Hero Lara Croft Monster's ball Assault on precinct 13 Sound of music Veronica Guerin The ninth gate Dante's peak Crash A beautiful mind 200 cigarettes The natural Eyes Wide shut The fugitive The last samurai Imalaia Kill Bill vol1,2 The Doors Bonnie and Clyde Oldboy Hannibal Lecter Scarface Gone with the wind Apocalypse Sleepless in Seattle The 1st wife club Sleepers Platoon The Craft Nick of time Κλέφτης Ποδηλάτων Convoy Arizona Dream The pianist Notorious Ameli Marvin's Room The Man,The myth (Bruce Lee).... dude! :X:X:X:X:X OMG +3 LOL!
bolec Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Pulp fiction.Απλά κορυφαίο ακόμα και τόσα χρόνια μετα....
georgios... Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 lord of war, national treasure. the museum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.