Προς το περιεχόμενο

Οι καλυτερες ταινιες που ειδατε τον τελευταιο καιρο

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια καλη ταινια ειδατε προσφατα?

Για μενα: No country for old men, into the wild, awake, the mist

Εχω ακουσει τα καλυτερα για το there will be blood. Αναμενετε να το δω...

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλό τόπικ, αλλά με κακάσχημο ξεκίνημα.

Δεν μπορείς, με αυτό τον τίτλο, να ξεκινάς ποστάροντας ταινίες του 2007.

Είναι, πως να το πω ...αντι-κινηματογραφικό!

Είδα προχθές το δυναμίτη που ακούει στο όνομα The Hill(1965).

Άντε γειά!

Συμπτωματικά και χωρίς να το ξέρω, είδα πριν λίγες μέρες το φετινό(2007) "Before the Devil Knows you're Dead" που ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά τέτοια ποιότητα 40 χρόνια πριν από τον ίδιο σκηνοθέτη?

Respect στον Sidney Lumet.

Edit.

Η ταινία θα μπορούσε κάλιστα να αναφερθεί και στο τόπικ Prison Movies.

Δημοσ.

ριτα χειγουορθ : the shawshank redemption.

λιγο παλιο βεβαια,αλλα τωρα το ειδα και μου αρεσε αρκετα.ειδικα τα τελευταια 25 λεπτα ητανε απιστευτα.

• Members
Δημοσ.
Καλό τόπικ, αλλά με κακάσχημο ξεκίνημα.

Δεν μπορείς, με αυτό τον τίτλο, να ξεκινάς ποστάροντας ταινίες του 2007.

Είναι, πως να το πω ...αντι-κινηματογραφικό!

Είδα προχθές το δυναμίτη που ακούει στο όνομα The Hill(1965).

Άντε γειά!

Συμπτωματικά και χωρίς να το ξέρω, είδα πριν λίγες μέρες το φετινό(2007) "Before the Devil Knows you're Dead" που ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά τέτοια ποιότητα 40 χρόνια πριν από τον ίδιο σκηνοθέτη?

Respect στον Sidney Lumet.

Edit.

Η ταινία θα μπορούσε κάλιστα να αναφερθεί και στο τόπικ Prison Movies.

Τώρα μου κίνησες την περιέργεια για το The Hill - θα φροντίσω να το προμηθευτώ, όπως επίσης και το before the devil knows you re dead... Εμένα πάλι η ταινία που μου άρεσε περισσότερο από όσες είδα τον τελευταίο καιρό ήταν το Match Point (ξέρω ότι δεν είναι και τόσο πρόσφατη, αλλά τώρα έτυχε να τη δω).

Δημοσ.

Μετα τον κυκεωνα των οσκαρικων ταινιων..

The air I breathe. Pulp fiction πλοκη με αναδρομικες βουτιες στο παρελθον..Ιστοριες ανθρωπων που συνδεονται ή διασταυρωνονται με καποιο τροπο και τις εχουμε δει σε πολλες ταινιες, αλλα σιγουρα η καλυτερη του ειδους απο την εποχη του Crash..

Οπως εγραψε και ο τυπος Pulp fiction meets crash.. Αξιζει σιγουρα να το δειτε..

Δημοσ.
Τώρα μου κίνησες την περιέργεια για το The Hill - θα φροντίσω να το προμηθευτώ, όπως επίσης και το before the devil knows you re dead... Εμένα πάλι η ταινία που μου άρεσε περισσότερο από όσες είδα τον τελευταίο καιρό ήταν το Match Point (ξέρω ότι δεν είναι και τόσο πρόσφατη, αλλά τώρα έτυχε να τη δω).

Ίσα ίσα, αυτό νομίζω ότι είναι το καλό με το θέμα του τόπικ.

Καλές ταινίες που είδαμε πρόσφατα, ανεξάρτητα του πόσο παλιές ή καινούριες είναι.

Για μένα, όσο πιο παλιές, τόσο το καλύτερο.

Μήπως πάρουμε καμιά ιδέα για κάποιο διαμαντάκι που μας διέφευγε....

• Members
Δημοσ.
Ίσα ίσα, αυτό νομίζω ότι είναι το καλό με το θέμα του τόπικ.

Καλές ταινίες που είδαμε πρόσφατα, ανεξάρτητα του πόσο παλιές ή καινούριες είναι.

Για μένα, όσο πιο παλιές, τόσο το καλύτερο.

Μήπως πάρουμε καμιά ιδέα για κάποιο διαμαντάκι που μας διέφευγε....

Τότε μπορεί να βρεις ενδιαφέρον και αυτό το topic: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=171159

όπου προτείνονται αρκετές καλές ταινίες

Δημοσ.

χμμμ...

Το τσέκαρα το τόπικ και όντως έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Σκέφτηκα ακόμα και να το επαναφέρω για μια στιγμή, αλλά δεν το έκανα για 2 λόγους.

Το γεγονός ότι αφιερώνονται ποστ σε ταινίες που τελικά δεν άρεσαν(κάτι 1/10 και 1/5:fear:) δεν αφήνει περιθώρια για ανάδειξη καλών ταινιών. Περισσότερο πάει προς τον αχταρμά. Κρατήθηκε δε από το ταμπεραμέντο των γραπτών του punky.

Κρίμα, γιατί πήγε κάποιες φορές να ξεφύγει προς ανατολή και βορρά μεριά η κουβέντα και θα γινόταν καλό πατιρντί :ρ

Επίσης, δεν θα μπορούσα να γράψω με ειρηνικές διαθέσεις σε ένα τόπικ που απαξιώνεται ως ξεκωλιάρης ο Στ.Κινγκ.

Λες και αποτελεί μίασμα για το γραπτό λόγο!

Εντάξει, ούτε Σαμπάτο είναι, ούτε Κεραμυδάς...

Αλλά αν κάποιοι κρίνουν(όπως λένε) από 1-2 βιβλία του και ακόμα χειρότερα από τις ταινίες του, τις πιο τρας έστω, απλά χάνουν το νόημα. Που κουράγιο άλλωστε να κάτσουν να διαβάσουν τις 1000 σελίδες του Ιτ?

Πάντως σου δίνω credit για την αναφορά στο πραγματικό Wicker Man.

Προσωπικά, είναι από από τις αγαπημένες μου φρικο-ταινίες!

Δημοσ.

Πρόσφατα είδα το Shawshank Redemption (το 'χα δει και παλιά). Νομίζω είναι το καλύτερο δράμα που έχω δει ποτέ, δε θυμάμαι τουλάχιστον άλλο που να με συνεπήρε σε τέτοιο βαθμό.

Σήμερα είδα το Devil's Advocate. Δε το περίμενα τόσο καλό. Ο Al ήταν σκέτη απόλαυση, να πετάει τη μια ατάκα μετά την άλλη, απίστευτη ερμηνεία, ο Κιάνου επίσης πολύ καλός. Αναρωτιέμαι πως μου είχε ξεφύγει τόσα χρόνια η συγκεκριμένη ταινία.

Μαζί με το Fountain οι 3 καλύτερες ταινίες που είδα τελευταία.

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ είδα χθες (επιτέλους) τα "Τραγούδια από τον δεύτερο όροφο". Τη βρήκα πολύ καλή, αλλά θα την πρότεινα μόνο σε όσους ξέρουν τι να περιμένουν, γιατί διαφορετικά θα με βρίζουν.:lol:

edit: Α, να προτείνω επίσης και το The Piano Tuner of Earthquakes. Δεν μπορώ να πω ότι με συγκλόνισε, αλλά ήταν πολύ καλό εικαστικά, με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Γενικά παράξενη ταινία αλλά και αρκετά ενδιαφέρουσα. Σε αρκετά σημεία μου θύμιζε έναν συνδυασμό Lynch και Tim Burton - δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πίσω από την παραγωγή βρισκόταν ο Terry Gilliam.

Δημοσ.

Είδα πρόσφατα το Tenacious D: Pick Of Destiny και μπορώ να πω πως με συνεπήρε. Πλοκή, ατμόσφαιρα και σαγηνευτικές ερμηνείες δένουν σε ένα από τα πιο βαθυστόχαστα μιούζικαλ όλων των εποχών (;))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...