Προς το περιεχόμενο

Tροφοδοτικό 2000W απο τη Thermaltake στη Cebit!

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν γίνεται 4χ4870χ2 ή 4χ3870χ2...αυτές οι κάρτες πάνω μέχρι 2...οι μονές πάνε μέχρι 4

Απλά έκανε μια μικρή πρόσθεση :-)

Υ.Γ Πάντως με τους γοργούς ρυθμούς που κινείται η τεχνολογία της πληροφορικής δεν αποκλείεται να δούμε κάπου στο κοντινό μέλλον και αυτό :P

Δημοσ.
Απλά έκανε μια μικρή πρόσθεση :-)

Υ.Γ Πάντως με τους γοργούς ρυθμούς που κινείται η τεχνολογία της πληροφορικής δεν αποκλείεται να δούμε κάπου στο κοντινό μέλλον και αυτό :P

Πραμα το οποιο δεν ειναι ενθαρυντικο, αφου κανονικα επρεπε να φτιαχνουμε υπολογιστες με οσο το δυνατον μικροτερη καταναλωση και ψηλοτερες επιδοσεις, και οχι τερατα που καταβροχθιζουν ενεργεια σαν τρελα, αποτελεσμα του official overclocking.

Οσον αφορα το νεο τροφοδοτικο, συγχαρητηρια της themaltake της αξιζουν αν και μονο αν καταφερε να το φτιαξει στο ιδιο μεγεθος, ιδιες προδιαγραφες ασφαλειας και βαρος με τα κανονικα. Αλλιως, ο καθενας μπορει να φτιαξει μεγαλα μηχανηματα

Δημοσ.

Πιστεύω ότι σε δυο-τρία χρόνια θα χρειαζόμαστε τέτοια τροφοδοτικά...

Πριν από 10 χρόνια το πρώτο μου pc φορούσε 150W. Πριν από 4-5 χρόνια το δεύτερο μου pc μου αρχικά φορούσε 400W... Τώρα φοράει 650W.

Οπότε κρίνεται αναγκάια σε λίγα χρονάκια η ύπαρξη τέτοιου θηρίου τροφοσοτικού.

Δημοσ.

Βασικα, υπολογιστες που καινε τοσα μου θυμιζουν κατι αυτοκινητα-τερατα τυπου dodge charger που βγαινανε στην δεκαετια του '70. Ναι, ηταν αρκετα γρηγορα, αλλα με την ενεργεια που εκαιγαν, δεν ηταν και κατορθωμα.

Δημοσ.

1HP=746WATT άρα έχω ένα τροφοδοτικό 2000/746=2,68HP...θα πάρω 2 και θα τα βάλω στο toyota μου ..έτσι θα έχω το πρώτο custom made υβριδικό αυτοκίνητο αυτοκίνητο...και δε μου λέτε...μήπως ξέρει κανελις σας τα ampere στις γραμμές ????να ξέρω μήπως δεν είναι αρκετά...

Δημοσ.
Άντε τώρα να βρω φθηνό ups να το σηκώσει... :P

Βρες φθηνο γενικο και ασφαλειες πρωτα. Εδω σε αλλο φορουμ ειχαν προβλημα με ενα των 700W ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...