Προς το περιεχόμενο

SoS Εχω Προβλημα Με Vaio fz21m Παρακαλω Βοηθεια

alexpax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εxo provlima me to sigkekrimeno laptop fz21m mou bgazei sinexia parathira me sfalmata. den anigei programata kai den kanei kai instal merika programata. molis anigei bgazei oti den mporei na anoiksei to windows defender.den exo kanei recovery disks opos eprepe me to vaio recovery center alla me tin epilogi to windows kai xreiastike miso dvd. tora den mporo na kano tipota sas parakalo pite mou mia lisi i an mporei kapoios na mou dosi me kapoio tropo ta disks. eyxaristo poli an thelei kapoios na epikinonisei prosopika maza mou as mou steili mail sto [email protected] kai pali exarist poli.

Δημοσ.

1. Αρχικά δοκίμασε να πάρεις τώρα ένα recovery το σύστημα σου μέσα από το utility της SONY....αν τα καταφέρεις τότε κάνεις ένα format και τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα.

2. Αν δεν καταφέρεις τότε πήγαινε στο System Properties ---> System Protection -----> System Restore και επέλεξε να επαναφέρεις το σύστημα σου στην παλαιότερη ημερομηνία που θα σου εμφανίσει. Οταν ολοκληρωθεί η διαδικάσια και επιστρέψει το σύστημα στην αρχική του μορφή τότε πάρε το recovery (μέσω του utility της VAIO) (εις διπλούν για να είσαι ασφαλής) και κάνε format.

3. Αν δεν τα καταφέρεις ούτε με αυτό...εδώ ειμαστε ξανα. :-D

Δημοσ.

Δεν μου εχουν δωσει Windows Vista gia na kano format. xreiazomai mallon ta disks. Βρηκα τα utilitys και Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Απλα εχω φρικαρει επειδη ειναι 2 μηνων Η/Υ και κανει οτινανε. thanks! Βασικα τωρα που τα βρηκα τι πρεπει να κανω αν ειναι ευκωλο να μου πεις ή να μου πει καποιος..

Δημοσ.

Ρε φιλε συγνωμη.... καθησες να διαβασεις το ρημαδι το Manuaλ ? Στα σονυ μολις τα παρεις ενα πραγμα πρεπει να κανεις τα δισκακια!

Αν τα εκανες μπορεις να το επαναφερεις αν οχι πρεπει να τα βρεις απο καποιο αλλο ατομο απο εδω να στα στειλει.

Επισης μυριζομαι ιους εδωσες αλλα 40 ευρω να παρεισ ενα nod32 αυθεντικο ?

Οι υπολογιστες ειναι χαζοι,δεν μπορουν ολα να τα κανουν απο μονα τους ,φροντισε την επομενη φορα να κανεις buck up . Εχεις ενα πολυ καλο υπολογιστη ,ακομα μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις xp στο ειδικο φορουμ της sony τηα βρεις τα παντα.Θα με βρεις εκει σαν Thanos_k αν θες βοηθεια.

Με μεγαλη επιφυλαξη αν κανει ενα case στο e-support της σονυ υπαρχει μεγαλη περιπτωση να σουσ τειλουν τα δισκακια σπιτι εαν τους πεις οτι τον ανοιξες πρωτη φορα τωρα και δεν μπορεις να κανεις recovery disks οτι εχει προβλημα.Πιθανον να στα στειλουν εμενα μου τα εστειλαν αλλα οντως δεν εφταιγα εγω ειχα αλλο προβλημα.

Δημοσ.
Δεν μου εχουν δωσει Windows Vista gia na kano format. xreiazomai mallon ta disks. Βρηκα τα utilitys και Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Απλα εχω φρικαρει επειδη ειναι 2 μηνων Η/Υ και κανει οτινανε. thanks! Βασικα τωρα που τα βρηκα τι πρεπει να κανω αν ειναι ευκωλο να μου πεις ή να μου πει καποιος..

Όταν θα πάρεις recovery μεσα απο το utility της VAIO σου περνάει λειτουργικό, drivers, pre-installed programs κτλ. Θα σου κανει το μηχάνημα όπως όταν το αγόρασες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...