Melinbonian Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Αν κοιτάξετε λίγο το 2ο λινκ κάτω κάτω, στα σχόλια λέει κατι για πρωραπριλιά αν δε κάνω λάθος...
saxon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δεν μπορώ να φανταστώ το Σιλμαρίλιον να γίνετε ταινία. Άλλωστε δεν είναι Lotr που εξελίσσεται σε μια εποχή με κάποιους πρωταγωνιστές. Είναι ολόκληρο έπος που μιλάει για χιλιάδες επι μέρους ιστορίες ανθρώπων ξωτικών νάνων κτλπ που εξελίσσονται σε διαφορετικές εποχές και οι περισσότερες δεν έχουν άμεση σχέση η μια με την άλλη.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Ετσι ειναι δεν μπορει το silmarilion να γινει ταινια μόνο σειρα... Αν κανουν καποια ταινια πιθανοτατα να κανουν καποια ιστορια του Silmarilion ή καποια τηλεταινια όπως http://www.imdb.com/title/tt0387541
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Με σωστό OST , βλ. Nightfall in Middle Earth και όλα είναι δυνατά. Ψηφίζω και γω για τηλεοπτική σειρά. Προτιμώ το format μιας σειράς από τις ταινίες.
kirileman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Η Βίβλος, πάντως, έγινε ταινία... όπως έγινε τέλος πάντων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 το όπως έγινε όμως δεν μας κάνει
Melinbonian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ας δούμε το χομπιτ πρώτα, να δούμε τι 'έμπνευση' θα έχουν και βλέπουμε. Γιατι από τη στιγμή που δεν παίζει Peter Jackson , θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές , πράγμα που ίσως στο μάτι να ενοχλεί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ο PJ θα είναι producer και θα έχει άποψη στην ταινία don't worry...
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Nαι κατι θα βρει ο PJ να διορθωσει απο το Χομπιτ... Ελπιζω αν γινει κατι με το Σιλμαριλιον ο Κριστοφερ να καθεται πανω απο το σκηνοθετη οπως εκανε ο μπραουν για το ΝταΒιντσι.
Melinbonian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δεν είμαι και απόλυτα βέβαιος. Ασε που μου φαίνεται περίεργο που ενώ στην αρχή τα έσπασαν στο σκηνοθετικό κομάτι, μετά έγινε σχετικά άνετα παραγωγός. Υ.Γ Εγώ θέλω τον αρκουδάνθρωπο , και όλα τα άλλα δε με νοιάζουν lol!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ο "αρκουδάνθρωπος" αδυνάτισε τρελά...έχει γίνει το 1/3 ίσως και 1/4 από ότι ήταν
porco_rosso21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 τον βλεπω να ξαναγινεται αρκουδα μετα το Hobbit...
gerr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Nαι κατι θα βρει ο PJ να διορθωσει απο το Χομπιτ...Ελπιζω αν γινει κατι με το Σιλμαριλιον ο Κριστοφερ να καθεται πανω απο το σκηνοθετη οπως εκανε ο μπραουν για το ΝταΒιντσι. Ναι αλλά το Ντα Βίντσι ήταν τρελή μουφιά μπροστά στο βιβλίο.
*nenya* Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Silmarillion tv series:αυτο θα ηταν ειδηση...μονο σε σειρα μπορει να μεταφερθει αυτο το επος...οπωτε,αναμενουμε Hobbit k εχει ο θεος.... Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος! Θά'ταν μια super σειρά για μας τους σκληροπυρηνικούς fans! Ταινία όμως τσου....θα πετσόκοβαν το βιβλίο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.