pabou13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 παιδια σκεφτηκα να αγορασω εναν αρκετα δυνατο PC και θα ηθελα την γνωμη σας. λεω να του βαλω αυτα: κουτι cpu cpu cooler Μητρικη gpu psu ram dvd dvd rw σκληρος floppy και καρτα ηχου απο οθονη και ηχεια σκεφτομαι αυτα: οθονη ηχεια καθε γνωμη ευπροσδεκτη edit: εγινε αλλαγη στον cpu
pavlosnx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Καλο ειναι το συστημα που εχεις κανει κατα τι γνωμη μου δεν χρειαζεσε αλλη καρτα ηχου εχει η μητρηκη ενσωματωμενη και ειναι καλη οσο για το dvd , dvd-rw δεν πολυγουσταρο την asus καλητερα nec η plextor και οθονη καλη ειναι αλλα κοιτα και αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.167101
pabou13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 εγω προτιμω ομως φιλε μου την 24αρα. και εγω για lg λεω οπως βλεπεις απλως την προτιμω λιγο μεγαλυτερη. οσο για το dvd rw ειμαι ευχαριστημενος απο την asus, διοτι την ειχα και σε παλιο μηχανημα και νομιζω πως εχει καλες επιδοσεις.
u_n_f Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Γιατι τοσα λεφτα για κουτι ρε παιδια! Παρε κατι πιο οικονομικο! Οσο αναφορα τα υπολοιπα οι μνημες δεν συμβαδηζουν με υπολοιπο συστημα,νομιζω!
pabou13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 γιατι δν συμβαδηζουν ρε φιλε μου, που υπαρχει ασυμβατοτητα; (δεν ειμαι και expert στο συγκεκριμενο θεμα) για το κουτι δεν το συζηταω και πολυ ειναι ενα απο τα πραγαματα που θα μου μεινουν αν αλλαξω pc και θα θελα να ειναι καλο.(ας ειναι και ακριβο δν υπαρχει προβλημα)
vanzelvoul Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Εμενα η ενσταση σου ειναι στο psu. Ειναι πολυ καλο αλλα απο την εμπειρια μου 2 ημερων απο etasis 650w ειναι αρκετα θορυβωδες. Για ψαξε για κατι πιο αθορυβο. Δε στο λεω στα σιγουρα αλλα εμενα με ενοχλουσε αρκετα.
liopyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Τη μητρική την θεωρώ overpriced για αυτά που προσφέρει. Καλύτερα κάτι σε P35 (asusp5k ή gigabyte P35 DS-4). Αφού το Pc το προορίζεις μάλλον για gaming,στον επεξεργαστή καλύτερα ταχύτητα και όχι πυρήνες. Προτείνω 8200 που είναι ότι καλύτερο νομίζω για τα λεφτά του. (με ένα χαιδευτικό ο/c θα τον πας εύκολα στα 3.0) Την ψύκτρα επίσης overpriced. Αφού παίρνεις τόσο μεγάλο tower εκμεταλεύσου τον χώρο και πάρε ή την κορυφαία Thermalight ultra 120 extreme με έναν S-Flex ή Scythe Ninja Plus rev.B Oι μνήμες είναι οκ. (για τα λεφτά τους). Για το etasis γενικά δεν ακούγονται παράπονα, ο φίλος μάλλον έπεσε σε ελαττωματικό κομμάτι. Το σίγουρο είναι πως είναι ποιοτικότατα PSU.
pabou13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 η αληθεια ειναι πως και τα zalman ειναι πολυ καλα psu διοτι και ποτε δεν μου εχουν βγαλει βλαβη και ειναι τελειως αθορηβα. π.χ εχω ανοιχτο το pc και δεν ακουγεται τιποτα, ειναι σαν να ειναι κλειστος οριστε αυτο που εχω τωρα στο παλιο πισι. το θεωρω πολυ καλο σαν psu.
pabou13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 εχετε να μου προτεινετε καμια αλλη συνθεση; αυτην την εβδομαδα παω να τον παρω, αλλα θα ηθελα κι αλλη μια γνωμη επισης λεω να βαλω αυτην την μητρικη
caution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Αν πάρεις αυτό το mainboard κάνε και ένα review γιατί με ενδιαφέρει και εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.