gherudos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ωραίο παιχνίδι,απίστευτα γραφικά και μαμάτο gameplay έχρι την 12η πίστα. Από την 13η πίστα και μετά ξαναπαίζεις τις ίδιες πίστες αλλά ανάποδα τι εννοώ;Το παιχνίδι ξεκινάει σε μια πόλη και καταλήγει σε ένα κάστρο.Η 12η πίστα είναι το κάστρο και η 1η η πόλη.Από την 13η πίστα μέχρι τη 19η πρέπει να πάς από το κάστρο στην πόλη το μόνο που αλλάζει είναι ο χαρακτήρας,ενώ πριν έπαιζες με τον Nero τώρα παίζεις με τον Dante και σκοτώνεις για 2η φορά τα ίδια bosses και βλέπεις ξανά τα ίδια τοπία,κουραστικό;Όχι ακόμα,στην 19η πίστα γίνεται ακόμα πιο κουραστικό αφού πρέπει για 3η φορά να ξανασκοτώσεις όλα τα bosses του παιχνιδιού.Το επίπεδο δυσκολίας δεν ταιριάζει σε επίπεδο των προηγούμενων παιχνιδιών μιας και στο devil may cry 3 ακόμα και στο easy δεν κατάφερα να περάσω την 6η πίστα(εκεί που παλεύει με τον αδερφό του).Το παχνίδι δεν αξίζει για αγορά,μόνο για ενοικίαση,σε 7 ώρες θα το έχετε ξεπετάξει.Τα σχόλιά σας παρακαλώ.
xvagos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ναι, τώρα πλέον τα video games θα τα ενοικιάζουμε μόνο, όπως και τις ταινίες DVD. Θα τα τερματίζουμε σε μια μέρα και την άλλη επιστροφή. Απλά πράγματα... αρκεί να έχετε κάποιο video club στη γειτονία σας, γιατί επαρχία δύσκολα.
privateer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ωραίο παιχνίδι,απίστευτα γραφικά και μαμάτο gameplay έχρι την 12η πίστα.Από την 13η πίστα και μετά ξαναπαίζεις τις ίδιες πίστες αλλά ανάποδα τι εννοώ;Το παιχνίδι ξεκινάει σε μια πόλη και καταλήγει σε ένα κάστρο.Η 12η πίστα είναι το κάστρο και η 1η η πόλη.Από την 13η πίστα μέχρι τη 19η πρέπει να πάς από το κάστρο στην πόλη το μόνο που αλλάζει είναι ο χαρακτήρας,ενώ πριν έπαιζες με τον Nero τώρα παίζεις με τον Dante και σκοτώνεις για 2η φορά τα ίδια bosses και βλέπεις ξανά τα ίδια τοπία,κουραστικό;Όχι ακόμα,στην 19η πίστα γίνεται ακόμα πιο κουραστικό αφού πρέπει για 3η φορά να ξανασκοτώσεις όλα τα bosses του παιχνιδιού.Το επίπεδο δυσκολίας δεν ταιριάζει σε επίπεδο των προηγούμενων παιχνιδιών μιας και στο devil may cry 3 ακόμα και στο easy δεν κατάφερα να περάσω την 6η πίστα(εκεί που παλεύει με τον αδερφό του).Το παχνίδι δεν αξίζει για αγορά,μόνο για ενοικίαση,σε 7 ώρες θα το έχετε ξεπετάξει.Τα σχόλιά σας παρακαλώ. 7 ώρες σε human ίσως γιατί σε devil με τπτ. Και όπως είχα πει έπρεπε να τελειώσει στην 11 πίστα
atomsk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 το νοίκιασα και εγώ. Τελικά υπέρτατη μούφα, η κάμερα είναι τραγική και γενικά το gameplay επαναλαμβανόμενο. Την ιδέα του πάω ανάποδα τα level απο το τέλος θα την πήραν απο το castlevania (δεν θυμάμαι πιο ακριβώς) μόνο που εκεί αναποδογύριζε κυριολεκτικά ο χάρτης όταν τελείωνες την πρώτη φορά το παιχνίδι. Anyway απογοήτευση, δεν ξέρω αν θα το τερματίσω καν
gherudos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 το νοίκιασα και εγώ. Τελικά υπέρτατη μούφα, η κάμερα είναι τραγική και γενικά το gameplay επαναλαμβανόμενο. Την ιδέα του πάω ανάποδα τα level απο το τέλος θα την πήραν απο το castlevania (δεν θυμάμαι πιο ακριβώς) μόνο που εκεί αναποδογύριζε κυριολεκτικά ο χάρτης όταν τελείωνες την πρώτη φορά το παιχνίδι. Anyway απογοήτευση, δεν ξέρω αν θα το τερματίσω καν Castlevania Symphony Of The Night λεγόταν το παιχνίδι αλλά καμία σχέση,το κάστρο στην κυριολεξία αναποδογύριζε και ένιωθες ότι έπαιζες κάτι διαφορετικό και μάλιστα όλα τα Βosses ήταν διαφορετικά ακόμη και στο αναποδογυρισμένο κάστρο.
dreaming123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Mην με απογοητέυτε και το έχω αφήσει να το τερματίσω συνεχόμενα... Castlevania Symphony Of The Night psx απίστευτο παιχνίδι!!!
KaiZeR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δεν έχετε παίξει τα άλλα 3 για να ξέρετε τι σας περιμένει; Ευχάριστο για ενοικίαση, αν και αργότερα ξεκλειδώνεις αρκετά επίπεδα δυσκολίας, οπου το παιχνίδι γίνεται αρκετά challenging.. Αρκετά αστεία η υπερβολική δόση ποζεριάς στα cut scenes! Ninja Gaiden ftw!
gust Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Εμενα παντως το παιχνιδακι καλο μου φαινεται! Ειμαι στην 9η αποστολη και το απολαμβανω. Να τονισω οτι παιζω σε devil hunter mode και εχω ηδη ασχοληθει 8 ωρες. Μην νομισετε οτι κινηγαω τα achievements, απλα το παιζω για την πλακα μου σε χαλαρους ρυθμους. Τωρα εαν στην συνεχεια βαρεθω δεν ξερω .... παντως το παιζω ξερωντας τι με περιμενει αφου και οι προηγουμενοι τιτλοι στα ιδια μοτιβα κινουνταν (αρκετα απλοικο gameplay).Απλα δεν περιμενω κατι φοβερο. Ενα καλο action game για να περναω καμια ωριτσα την ημερα. Μου αρεσει!
gherudos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Εμενα παντως το παιχνιδακι καλο μου φαινεται!Ειμαι στην 9η αποστολη και το απολαμβανω. Να τονισω οτι παιζω σε devil hunter mode και εχω ηδη ασχοληθει 8 ωρες. Μην νομισετε οτι κινηγαω τα achievements, απλα το παιζω για την πλακα μου σε χαλαρους ρυθμους. Τωρα εαν στην συνεχεια βαρεθω δεν ξερω .... παντως το παιζω ξερωντας τι με περιμενει αφου και οι προηγουμενοι τιτλοι στα ιδια μοτιβα κινουνταν (αρκετα απλοικο gameplay).Απλα δεν περιμενω κατι φοβερο. Ενα καλο action game για να περναω καμια ωριτσα την ημερα. Μου αρεσει! Πάνε στην 12η αποστολή και μετά μιλάς
Mr_Terror Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 καλα δεν ειναι και για τα σκουπιδια το παιχνιδι,εκει που χολενει ειναι στο επαναλαμβανομενο gameplay.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μονο το πρώτο DMC μου άρεσε λόγο του ύφους που είχε...και το μονο με ok εχθρούς...από κει και πέρα χάλασε...το τελευταίο δεν έπαιξα παραπάνω από την 2 πιστα...
nzeppos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Έπαιξα το demo. Μου φάνηκε ενδιαφέρον και τελικά το τσίμπησα. Δεν έχω ξαναπαίξει ή έστω ξαναδεί κανένα DMC. Έφτασα μέχρι τον πρώτο αρχηγό και πραγματικά το βαρέθηκα, τόσο ήτανε, τέλος. Κλασικό γιαπωνέζικο πως-το-λένε-το-είδος. Από τα πράγματα που ή σου αρέσουν ή δεν σου αρέσουν. Εμένα δεν.
atomsk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Tελικά πρέπει να πω ότι έχει χαβαλέ και το story, έστω και κάπως cheesy σε προκαλλεί να συνεχίσεις να παίζεις. Το έφτασα στο 13o mission και μάλλον θα το συνεχίσω μιας και το έχω νοικιάσει, μην πάει χαμένη η ενοικίαση
chill Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Εμένα πάλι μου άρεσε αρκετά. Να φανταστείτε ότι έβαλα το dmc3 στο pc (ναι το άθλιο port....3ετίας) και ασχολούμαι με αυτό αντί για το 4. Μόλις το τερματίσω βουρ για το 4. Δεν ξέρω αλλά από την ώρα που πήρα ps3 έχω φάει ένα κόλλημα με τα pew pew games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.