Προς το περιεχόμενο

backup/homebrew σε psp και nintendo ds

panos_sxh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα,

σκεφτομαι να αγορασω ειτε psp ειτε ds. Μπορειτε να μου πειτε εν συντομια ποσο απλο ειναι να εγκατασταθει μια λυση (καρτα κλπ) για να παιζω backups/homebrew; Ποιες ειναι οι καρτες που βολευουν/συμφερουν περισσοτερο πλεον;

ευχαριστω

Δημοσ.

Στο ds είναι τρομερά απλό με μία r4ds και μία microsd 2gb + μία ez 3+1 (σύνολο ~70?) Μπορείς να παίζει ds roms/gba/roms να έχεις rumble και να μπαίνεις στο ίντερνετ...

Απο την άλλη το psp αμα το ανοίξεις μια φορά με custom firmware μετά έχει το κακό της συνεχούς αναβάθμισης που μπορεί να καταλήξει (καλη ώρα) σε μπρικάρισμα...

Έχει όμως πολλές παραπάνω gadgeτοεπιλογές.. (gps/youtube/msn/skype etc etc)

To φλασάρισμα του μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα είτε μετατρέποντας την μπαταρία σου σε πανδόρα (άν πιάνουν λίγο τα χέρια σου) είτε αγοράζοντας μία έτοιμη απο κάποιο απο τα σχετικά sites (30~?) .

Με την πανδόρα επίσης θα μπορείς να φλασάρεις/ξεμπρικάρεις το psp σου όποτε έχεις πρόβλημα..

Για μένα αρνητικά είναι τα τεράστια roms toy psp και η συνεχής αναβάθμιση...

Γενικά πρέπει να δείς προς τα πού γέρνεις.. Εγω προσωπικά έχω και τα δύο (αν και το psp προς το παρόν είναι μπρικαρισμένο) και το ds δουλεύει σαν τρελό σε αντίθεση με το psp που το είχα καθαρά για snes emulator... (αυτή τη δουλειά την κάνει πολύ καλά)

Για μένα αν έχεις την δυνατότητα πάρε και τα δύο να τελειώνεις...

Το καθένα έχει κάτι διαφορετικό να σου προσφέρει...

Επίσης το ds είναι ιδανικό για να κρατάς απασχολημένες τις γυναίκες και να βλέπεις αγώνα/βγαίνεις έξω κτλ :P

Δημοσ.
Στο ds είναι τρομερά απλό με μία r4ds και μία microsd 2gb + μία ez 3+1 (σύνολο ~70?) Μπορείς να παίζει ds roms/gba/roms να έχεις rumble και να μπαίνεις στο ίντερνετ...

στο http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_DS_homebrew αναφερει την r4ds σαν SLOT-1 device, υπαρχει κανενας περιορισμος σε σχεση με τα πιο καινουρια SLOT-2? βρισκεται στην ελλαδα το r4ds ή θελει παραγγελια απο εξωτερικο;

Απο την άλλη το psp αμα το ανοίξεις μια φορά με custom firmware μετά έχει το κακό της συνεχούς αναβάθμισης που μπορεί να καταλήξει (καλη ώρα) σε μπρικάρισμα...

τι ειναι το μπρικαρισμα;

Γενικά πρέπει να δείς προς τα πού γέρνεις.. Εγω προσωπικά έχω και τα δύο (αν και το psp προς το παρόν είναι μπρικαρισμένο) και το ds δουλεύει σαν τρελό σε αντίθεση με το psp που το είχα καθαρά για snes emulator... (αυτή τη δουλειά την κάνει πολύ καλά)

και το ds δεν εχει emulators snes; κατα τ'αλλα μαλλον κατα το ds γερνει η πλαστιγγα γιατι θελω να εχω ενα nintendo μηχανημα (το wii δε με ερεθιζει προς το παρον) και το πρωτο ηλεκτρονικο που ειχα μικρος ηταν ενα game&watch DONKEY KONG II!!!

Για μένα αν έχεις την δυνατότητα πάρε και τα δύο να τελειώνεις...

Το καθένα έχει κάτι διαφορετικό να σου προσφέρει...

Επίσης το ds είναι ιδανικό για να κρατάς απασχολημένες τις γυναίκες και να βλέπεις αγώνα/βγαίνεις έξω κτλ :P

το θεμα ειναι αν θα τα χρησιμοποιω και τα δυο... δε ξερω κατα ποσο το ds θα τραβηξει το ενδιαφερον της δεσποινιδος - σε τι παιχνιδια αναφερεσαι;

thanx

Δημοσ.

1)στο http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_DS_homebrew αναφερει την r4ds σαν SLOT-1 device, υπαρχει κανενας περιορισμος σε σχεση με τα πιο καινουρια SLOT-2? βρισκεται στην ελλαδα το r4ds ή θελει παραγγελια απο εξωτερικο;

2)τι ειναι το μπρικαρισμα;

3)και το ds δεν εχει emulators snes; κατα τ'αλλα μαλλον κατα το ds γερνει η πλαστιγγα γιατι θελω να εχω ενα nintendo μηχανημα (το wii δε με ερεθιζει προς το παρον) και το πρωτο ηλεκτρονικο που ειχα μικρος ηταν ενα game&watch DONKEY KONG II!!!

4)το θεμα ειναι αν θα τα χρησιμοποιω και τα δυο... δε ξερω κατα ποσο το ds θα τραβηξει το ενδιαφερον της δεσποινιδος - σε τι παιχνιδια αναφερεσαι;

thanx

1)R4ds = slot 1...

Ez 3+1 = Slot 2

Slot1=Ds roms

Slot2-Gba roms+rumble+internet

2)Σκάλωμα.. Δέν ανοίγει.. Ευτυχώς φτιάχνεται σήμερα

3)Έχει αλλα δεν με έπεισαν όσο χρειάζεται.. Το snes9x στο psp είναι ότι πρέπει.. :)

Με ένα καλό setup το ds θα σε ΥΠΕΡκαλύψει

4)Εγώ δεν τα χρησιμοποιώ.. άλλοι το κάνουν.. ανάλογα τα γούστα..

Εμένα έχει σκαλώσει με παιχνίδια τύπου animal crossing και τελευταία ανακάλυψε το mario :P

Δημοσ.
1)R4ds = slot 1...

Ez 3+1 = Slot 2

Slot1=Ds roms

Slot2-Gba roms+rumble+internet

οκ, αρα θα μπορω να παιζω και gba roms χωρις να βγαζω το r4ds απο το slot 1; GBA backups θα παιζει;

Δημοσ.

Με το PSP θα μπορείς να παίζεις homebrew και backup games χωρίς να χρειάζεται να δώσεις 70Ε για R4DS και άλλα 50Ε για να παίζεις GBA roms.Το PSP παίζει άψογα τα GBA roms.

Εγώ προτείνω PSP για πρώτη σου φορητή κονσόλα κι έπειτα να αγοράσεις και το NDS.

Ρίξε μια ματιά στο site μου http://www.pspgr.uni.cc

Δημοσ.
Με το PSP θα μπορείς να παίζεις homebrew και backup games χωρίς να χρειάζεται να δώσεις 70Ε για R4DS και άλλα 50Ε για να παίζεις GBA roms.Το PSP παίζει άψογα τα GBA roms.

Εγώ προτείνω PSP για πρώτη σου φορητή κονσόλα κι έπειτα να αγοράσεις και το NDS.

Ρίξε μια ματιά στο site μου http://www.pspgr.uni.cc

Eeeeee

R4ds 40? (slot 1)(ds roms)

ΕΖ 3+1 15?(slot 2)(gba)

Εννοείται πως ανά λογα με τις ανάγκες το psp μπορεί να είναι ιδανική λύση...

Ανάλογα με τα γούστα βασικά...

Δημοσ.
Eeeeee

R4ds 40? (slot 1)(ds roms)

ΕΖ 3+1 15?(slot 2)(gba)

Εννοείται πως ανά λογα με τις ανάγκες το psp μπορεί να είναι ιδανική λύση...

Ανάλογα με τα γούστα βασικά...

Ναι αλλά θα χρειαστείς και άλλα 20Ε για micro sd για την R4DS

και άλλα 20Ε για την micro sd της EZ 3in1.

Έχουμε και λέμε 40+20+15+20=95Ε

95Ε για να δεις homebrew στο DS.

Με 20Ε παίρνεις μια 2GB memory stick για το PSP κι έχεις backups+emulators+GBA.

Το ξαναλέω αν δεν είχα καμία από τις 2 κονσόλες θα έπαιρνα πρώτα το PSP και μετά θα έπαιρνα και το NDS.

Δημοσ.

Με κλειστά ματια το PSP, σήμερα άμα καταφέρεις αν περάσεις COSTUM FIRMWARE (πράγμα που είναι γέλιο) εξής τρελες δυνατότηες.

ένα PSP με CF: κατεβάζεις από το net games (free) και παίζεις, βλέπεις ταινίες, ακούσει μουσική, με το GO!MESSEGE τζάμπα video-call (θες και μια κάμερα), με ΣΚΎΡΕ free call (like mobile phone)(θες ένα μικρόφωνο)(η κάμερα έχει και μικρόφωνο),surfing στο internet..

με κάποια προγραμματάκια επίσης, ανοίγονται άλλες δυνατότηες.... είναι παρα πολλές...

Δημοσ.
....αν περάσεις COSTUM FIRMWARE....

custom είναι φίλε μου

κατά τα άλλα δες τι games σου αρέσει να παίζεις κι αποφάσισε τα άλλα είναι για κατανάλωση.

Δημοσ.
>custom είναι φίλε μου

....

ναι sorry φίλε μου δεν είμαι ο ορθογράφος του insomnia αλλά την τελευταία εβδομάδα σε οποίο topic μπω για psp και έχεις γράψει (1,2,3...)μου χτυπάει στο μάτι.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...