kostastnt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 έχω την εντύπωση ότι η ασφάλεια αφορά το όχημα, ανεξάρτητα από το ποιός οδηγάει. Παλιά δήλωνες συνασφαλισμένους οδηγούς στο αυτοκίνητο (πριν 10 χρόνια μην πω). Τώρα νομίζω πως δεν χρειάζεται ούτε να δηλώσεις ποιός οδηγάει, αλλά ούτε και να πληρώσεις παραπάνω. Είσαι σίγουρος για αυτό? Γιατί και Γερμανία πρέπει να δηλώνεις οποιονδήποτε οδηγό στην ασφάλεια... Είμαστε στην Ελλάδα πιο μπροστά επιτέλους και τα ξεπεράσαμε αυτά? Χωρίς πλάκα τώρα, αν είναι έτσι να πάω να ζητήσω τα λεφτά πίσω...
liopyr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Είσαι σίγουρος για αυτό? Γιατί και Γερμανία πρέπει να δηλώνεις οποιονδήποτε οδηγό στην ασφάλεια... Είμαστε στην Ελλάδα πιο μπροστά επιτέλους και τα ξεπεράσαμε αυτά? Χωρίς πλάκα τώρα, αν είναι έτσι να πάω να ζητήσω τα λεφτά πίσω... Τι ασφάλεια έχεις? Επειδή όταν ταξιδεύω παίρνω συνήθως το αμάξι της αδερφής μου, (είναι πιο ασφαλές), είχα ρωτήσει τον ασφαλιστή για την συγκεκριμένη περίπτωση. Η απάντηση είναι πως πρέπει να δηλώσεις δεύτερο οδηγό στην ασφάλειά σου, μόνο αν είναι κάτω από 23 χρονών, και είναι νέος οδηγός. (για το δεύτερο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος)... Η ασφάλεια είναι εθνική. Το αναφέρω επειδή κάποιες ανύπαρκτες επινοούν νέους νόμους, ή τους παρερμηνεύουν μπας και πιάσουν κορόιδο τον κόσμο...
hackfree3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Το πρόστιμο είναι για εξαγορά ποινής η οποία μετατρέπεται σε αναστολή.Που σημαίνει ότι αν για κακή του τύχη ο ιδιοκτήτης (μπαμπάς) φάει και καμιά άλλη ποινή για οποιονδήποτε λόγο μέσα σε 3-4 χρόνια (όσο διαρκεί η αναστολή) θα μπει φυλακή χωρίς εξαγορά.... Επίσης hackfree3 δε μας τα λες καλά. Χωρίς δίπλωμα δεν σε ασφαλίζει η ασφαλιστική. Εκτός αν δεν τους είπες ότι δεν έχεις δίπλωμα, οπότε μιλάμε και για απάτη εκτός των άλλων αν γίνει κάτι. Χαλάρωσε λιγάκι και κάτσε να φτιάξει και ο καιρός λίγο. Δεν χάθηκε ο κόσμος, δεν θα χαθούν τα γκομενάκια σε ένα μήνα λαθος κανεις σε ασφαλιζει απλα δεν σε καλυπτει αν γινει κατι για το λογο οτι δεν εχεις διπλωμα.στην intersalonica ειμαι.επισης δεν ειμαι ανηλικος! εχω μια φαλακρα κατσε καλα! επρεπε να ειμουν ανηλικος να παει φυλακη ο πατερας μου να μαθει με τα γονιδια του! εγω το μηχανακι το οδηγω παντος για μικρες αποστασεις και αποφευγω να μπαινω σε κεντρικους δρομους οσο μπορω.πχ στο video club,στην καφετερια λιγο ποιο κατω,κ.λ.π ισα ισα για να δουλεβω το μηχανακι και με κρανος να μην δινω στοχο.οταν θα παρω το διπλωμα θα το κυκλοφορω κανονικα.θα γραφτω στην σχολη αυτη τη βδομαδα.ποσο καιρο θα μου παρει να το παρω ξερει κανεις?(εχω διπλωμα αυτοκινητου)
kaiowas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Εχω φιλο που προσφατα τρακαρε με μεγαλη μηχανη ενω δεν ειχε διπλωμα, εφταιγε ο αλλος γιατι βγηκε χωρις να δει απο στενο. Η ασφαλιστικη τον πληρωσε κανονικα 3500 ευρω (τοσο περιπου κοστολογειτε το gsxr1100 του '91). Επισης φιλος με παπακι της δουλειας,χωρις διπλωμα παλι, τρακαρε πριν απο μερικα χρονια και παλι εφταιγε ο αλλος, του σπασε το καλαμι στο τρακαρισμα. Πηρε αποζημιωση γυρω στα 4000ευρω. Απο οτι ξερω γινεται ενα δικαστηριο για το τρακαρισμα και ποιος ηταν ο υπαιτιος(αν δεν τα βρουν οι ασφαλιστικες και οι οδηγοι) και ξεχωριστα ενα αλλο δικαστηριο για την ελλειψη διπλωματος. Ας με διορθωσει καποιος που ξερει σιγουρα αν κανω λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.