corfou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Πρόσεξε πώς έχουν τα πράγματα: Το hollywood ως γνωστόν "καίγεται" για το copy protection, το οποίο στο αναλογικό σήμα δεν παίζει...στο ψηφιακό έχουμε το HDCP. Σε ψηφιακές συνδέσεις χωρίς HDCP, όπως και στις αναλογικές, δεν θα μπορούμε να έχουμε HD περιεχόμενο. Άρα, μονόδρομος είναι το DVI/HDMI/Displayport με HDCP. Πάντως, δεν βρίσκω το λόγο να μην παίζει και το 1366x768 με HDMI Θα σε ενημερώσω λίγο αργότερα για τις εξελίξεις Thnxs
christos.p25 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 τα πολλά λόγια είναι φτώχεια: βάλε το Nero Showtime με serial για HD-DVD support κ πες μου αν έλυσα το πρόβλημά σου, μην αλλάζεις κάρτες κ τηλεοράσεις..
Innersense Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Πάντως, δεν βρίσκω το λόγο να μην παίζει και το 1366x768 με HDMI Δύσκολο Το δικό μου HTPC όταν δίνει σήμα στην HD Ready τηλεόραση μου ¨κλειδώνει" στα 1280χ720 και το 1:1 pixel mapping παει περίπατο. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει να "επιβάλω" το 1360χ768 με Power Strip. Τρελό βάσανο η τεχνολογία λέμε...
corfou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Πρόσεξε πώς έχουν τα πράγματα: Το hollywood ως γνωστόν "καίγεται" για το copy protection, το οποίο στο αναλογικό σήμα δεν παίζει...στο ψηφιακό έχουμε το HDCP. Σε ψηφιακές συνδέσεις χωρίς HDCP, όπως και στις αναλογικές, δεν θα μπορούμε να έχουμε HD περιεχόμενο. Άρα, μονόδρομος είναι το DVI/HDMI/Displayport με HDCP. Πάντως, δεν βρίσκω το λόγο να μην παίζει και το 1366x768 με HDMI Είμαι στην απόλυτα ευχάριστη θέση να σου πω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Για 2 μέρες, δεν μπορώ να σου περιγράψω, το τι έχω κάνει. Έχω διαβάσει απίστευτες αναφορές προβλημάτων στο internet, έχω βάλει και βγάλει όποιο πρόγραμμα μπορείς να φανταστείς, έχω αλλάξει σχεδόν όλες τις καλωδιώσεις,και δεν ξέρω τι άλλο. Τελικά όσο και να σου φανεί περίεργο, το πρόβλημα δεν ήταν ούτε στο Power Dvd, στο οποίο σημειοτέον όλες οι εκδόσεις που εγκατέστησα ήταν κατάλληλες για αναπαραγωγή blue ray, από την 3319a, που είναι η τελευταία ''καθαρή'' καθώς παίζει και ριπαρισμένα από τον σκληρό, μέχρι και την τελευταία που έχει και υποστήριξη των νέων ηχητικών formats, ούτε στις καλωδιώσεις, ούτε στο player. Ήταν καθαρά στους οδηγούς της Ati Από την στιγμή που έβγαλα τελείως τους παλιούς και έβαλα τους νέους, όλα τα προβλήματα λύθηκαν δια μαγείας. Βέβαια πηγαίνοντας στο advisor της Cyberlink, εξακολουθεί να αναφέρει ότι δεν κάνουν, αλλά όλα τα υπόλοιπα όπως το hdcp, είναι πράσινα. Σημείωσε ότι ξήλωσα τα πάντα από την κάρτα γραφικών, μέχρι και εγγραφές από την registry. Έχεις δίκιο για το copy protection των ανθρώπων του Hollywood. Πράγματι, έτσι είναι τα πράγματα. Στην σύνδεση vga, που έχω εγώ με το προβολέα, σου ρίχνει την ανάλυση από 1920Χ1080, στο 960Χ540, δηλαδή στο 1/4, ενώ στο hdmi, νομίζω ότι δεν παίζει καθόλου. Βέβαια, ρόλο παίζει και η έκδοση του hdmi που η τελειταία είναι η 1,3. Αν έχεις παλαιότερη έκδοση, η οποία σίγουρα δεν θα υποστηρίζει και το hdcp, την έκανες. Στον φίλο innersense, λοιπόν του απαντώ. Ναι, για αναπαραγωγή blu ray, η hdmi θύρα είναι μονόδρομος, αν θέλεις Full Hd. Βέβαια πολύ καλά θα δεις και στην Hd ready, όχι όμως σε full ανάλυση, στα 1080p. Παντως κατέληξα σε ένα συμπέρασμα. Ποιό είναι αυτό ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΡΟΒΟΛΕΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ 720P, ΚΑΙ ΜΕ HDMI 1.3 Πάντως τόση ώρα που γράφω, έχω χαζέψει από την εικόνα. Που να είχαμε και όλα τα υπόλοιπα Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον. Μην χαθούμε τώρα που γνωριστήκαμε Φιλικά Άρης ΥΓ Τώρα που έγινα ειδήμων στα Blue ray, δίνω τζάμπα συμβουλές Χα, Χα, Χα
corfou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δύσκολο Το δικό μου HTPC όταν δίνει σήμα στην HD Ready τηλεόραση μου ¨κλειδώνει" στα 1280χ720 και το 1:1 pixel mapping παει περίπατο. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει να "επιβάλω" το 1360χ768 με Power Strip. Τρελό βάσανο η τεχνολογία λέμε... Δεν θα κερδίσεις τίποτα. Αν θέλεις να δεις 10% καλύτερη και πιο καθαρή εικόνα, (γιατί τόση είναι η διαφορά), πάρε μία Full Hd tv, και βέβεια πάνω από τις 40-42 ίντσες, αλλιώς δεν έχει νόημα Ά, τι κάρτα γραφικών έχεις ?
corfou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 τα πολλά λόγια είναι φτώχεια: βάλε το Nero Showtime με serial για HD-DVD support κ πες μου αν έλυσα το πρόβλημά σου, μην αλλάζεις κάρτες κ τηλεοράσεις.. Φίλε cristo, θα διάβασες μάλλον ότι το πρόβλημα λύθηκε. Με ενδιαφέρει όμως και η δική σου μέθοδος. Πως γίνεται αυτό ?
Innersense Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δεν θα κερδίσεις τίποτα. Αν θέλεις να δεις 10% καλύτερη και πιο καθαρή εικόνα, (γιατί τόση είναι η διαφορά), πάρε μία Full Hd tv, και βέβεια πάνω από τις 40-42 ίντσες, αλλιώς δεν έχει νόημα Ά, τι κάρτα γραφικών έχεις ? Άντε τυχερούλη τα έλυσες τα προβλήματα σου, καλές προβολές. Έχω ήδη συνδέση το pc σε 46άρα full hd του αδερφού μου μέσω hdmi και έχω πάθει την ζημειά της ζωής μου. Το bujet μου όμως δεν μου επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες. Asus 2400Pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.