Arxidamos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Έχει εδώ και 2 ώρες που προσπαθώ να βάλω το oblivion GoTY (αυθεντικό) και μου βγάζει συνεχώς το εξής μήνυμα: "Η απαιτούμενη μονάδα ασφαλείας δεν μπορεί να ενεργοποιήθει. Η εκκίνηση της εφαρμογής είναι αδύνατη (7000)" και με παραπέμπει εδώ για περισσότερες πληροφορίες. Δεν έχω κανέναν hide drive tool που γράφει η συγκεκριμένη σελίδα. Ξύλωσα το daemon tools που είχα...προσπάθησα τα πάντα... Βρήκα και ένα patch από την microsoft που έχει σχέση με το SecureROM και το μόνο που πέτυχα ήταν ότι με το που βάζω τον δίσκο να παίζει για λίγο το intro και μετά τα ίδια μου πετάει το μήνυμα... Το θέμα είναι ότι αυτό γίνεται και με άλλα αυθεντικά games που έχω!! Μήπως γνώρίζετε τίποτα ρε guys; Μου ξεφεύγει τίποτα;; plz μια βοήθεια... Ευχαριστώ
Arxidamos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 θα φταει το οτι ειναι αυθεντικα :lol:...ίσως... Α ξέχασα να αναφέρω, τα DVD δεν έχουν κανένα πρόβλημα, τα έχω δοκμάσει και στο 2ο pc και σε φίλου το pc... Καμία λύση;; EDIT: με το Oblivion δεν έχω αντιμετωπίσει κάνενα πρόβλημα στο παρελθόν, το είχα σε αντιγραφή και έπαιζε super... έσπασα την αντιγραφή κατά λάθος προχτές και πήγα το πήρα αυθεντικό για να τα βάλω όλα μάζι(knights of the nine, shinvering isles). Το σύστημα μου είναι 2GB ραμ, intel pentium 4 3,4GHZ, nVidia 7900GS
without_name Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 μπορει οντως να χρειαζεται να κανεις αυτα που σ λεει... κανε και μια αναζητηση στο google για ''how to fix tambered registry entries'' εκτος και αν ξερει κανεις απο δω..παντως τα προβληματα αυτα ειναι απο ημιτελη download και σχεδον-διαγραμμενα αρχεια
gadg3takias Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Άσε φίλε μου και εγώ έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο πακέτο (το Oblivion Game of the Year εννοείς, σωστά; ). Και εγώ αυθεντικό το αγόρασα από το Public, σε μένα βέβαια έγινε κανονικά η εγκατάσταση, στην αρχή έπαιζε κανονικά όμως μετα από 1-2 μέρες άρχιζε και με "πετούσε" από το παιχνίδι, σε τακτά χρονικά διαστήματα, και μου έβγαζε ένα παράθυρο που έλεγε "Visual Redistributable C++ Runtime Error..." Τι patches και αν δοκίμασα, τι re-install, το πρόβλημα παραμένει...Σε μένα πάντως δεν συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια αυτό!
Arxidamos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ναι ναι αυτό λέω... δεν ξέρω, σε ένα φιλαράκι που το έδωσα έπαιζε μια χαρά...βασικά το πήρα πιο πολύ για να μην τα έχω από δω και από 'κει τα patches και τα expansions. Θα το ψάξω και αυτό με την registery, thanks. Όποιος άλλος γνωρίζει ας δώσει μια απάντηση...
GIANNIS400 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 θα φταει το οτι ειναι αυθεντικα :lol::lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.