Προς το περιεχόμενο

μαλλον τρελο προβλημα με HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

χθες ενεργοπιηθηκε η συνδεση μου στην HOL πριν 4 μηνες αγορασα 3 καινουρια διαμερισματα σε μια πολυκατοικια για προσωπικη χρηση ο προκατοχος μου ειπε οτι στο ρετιρε εχει 2 ζευγη καλοδιων στον ενα εβαλα ΟΤΕ (λογο εταιρικης χρησης ) και στο αλλο εκανα εταιση για νεα γραμμη απο HOL νομιζα πως ολα ηταν καλα χθες ενεργοποιηθηκε και ενημερωθηκα μεσω μυνηματος, και για να το συγουρευσω πειρα και την HOL και κοιταξα και στην σελιδα λογ/σμου οντος ειχε ενεργοποιηθει αλλα το μοντεμ αδυνατει να συγρονησει. Δοκιμασα 3 διαφορετικα μοντεμ αλλα κανενα απο αυτα δεν συγρονιζουν δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται?

τι μπορω να κανω ? η HOL που ξερει ποιο να ενεργοποιησει αφου δεν υπυρχε ποτε ενεργη γραμμη εκει ?

πηπως εγινε καποιο λαθος ?

σας παρακαλω βοηθηστε με ειμαι σε σοκ και δεν το συκωνει και η τεχνικη υποστιριξη της HOL.

ευχαριστω.

Δημοσ.

πηρα την HOL και μου ειπαν οτι θα στειλουν τεχνικο μετα απο 2 βδομαδες αλλα εγω το θελω πιο νωρις δεν μπορω να πληρωνω ετσι ... πηγα στιν κατανεμητη και ειδα οτι το εχουν συνδεσει και γραφει πανω HELLAS και την ημερομηνια και ενα τηλεφωνο . μαλλον το εχει βαλει σε αλλο αροφο.

Δημοσ.

τελικα παω να το κανω μονος μου αλλα πειτε μου ποσα βολτ ειναι του ΟΤΕ και ποσο της ΗΟΛ?

Δημοσ.

Απο HOL Pstn ή voip γραμμή σου φέρανε? Στη 2η περίπτωση λογικά είναι αφόρτιστη η γραμμή , δε ψάχνεις για τάση κοινώς.

Καλύτερα να φέρεις έναν ηλεκτρολόγο πάντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...