maggle Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 δυο-τρεις φορες μου εχει τυχει να πεταει στα windows μια μπλε οθονη με αλαμπουρνεζικα και μετραει δευτερολεπτα.ετσι στα καλα καθουμενα.γιατι συμβαινει αυτο?thanks.
smilefreeware Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Γιατί ζορίστηκε κάπου και δεν τα κατάφερε. Μόλις τώρα που γράφω έφαγα ένα ωραίο μπλε. Δεν έχεις ακούσει την έκφραση "και έγινε μπλε" Αν δεν το έχεις συχνά, παράτατο. Α! πρόσεξε μήπως σου έριξε δίσκους ή dvd σε rio mode.
washcloud Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 "και μετράει δευτερόλεπτα" ; τι τέλει να πει το ποιητή ;
without_name Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 οταν λες μετραει δευτερολεπτα εννοεις μηπως πως γινετε κανα μπουμ μολις περασεις ο χρονος?
Giorgosd.s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Εγώ το παθαίνω πολύ συχνά χωρίς να ζορίζω τον υπολογιστή. Για παραράδειγμα τον αφήνω και καταβάζει και σβήνει στο άκυρο. Επίσης ο υπολογιστής είναι σχετικά καινούριος : CPU: Intel core 2 duo T7200 (2 GHz) RAM: 2048 Mb Έκανα αποστολή αναφορας σφαλματος αλλα η απάντηση δεν ήταν διαφωτιστική. Επίσης δεν μου μετράει χρόνο αλλα μόλις γεμισει η οθόνη ακαταλαβίστικα ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση. Έχω το laptop: HP Pavilion dv6397ea (αν αυτό ενδιαφέρει) και πέρασα τα XP πριν καμια 'βδομάδα (είχα τα Vista) ΒΟΗΘΕΙΑ
smilefreeware Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 "και μετράει δευτερόλεπτα" --> Σώζει ram στο δίσκο. Έχω το laptop: HP Pavilion dv6397ea (αν αυτό ενδιαφέρει) και πέρασα τα XP πριν καμια 'βδομάδα (είχα τα Vista) Το πιο πιθανό είναι οι drivers των XP , κάτι παίζει.
Giorgosd.s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 "και μετράει δευτερόλεπτα" --> Σώζει ram στο δίσκο. Έχω το laptop: HP Pavilion dv6397ea (αν αυτό ενδιαφέρει) και πέρασα τα XP πριν καμια 'βδομάδα (είχα τα Vista) Το πιο πιθανό είναι οι drivers των XP , κάτι παίζει. Πέρασα τους drivers της μητρικής και λειτουργούσε κανονικά για μερικές μέρες μετά αρχισε να μου τα κάνει αυτά. Επίσης επειδή εχω SATA σκληρό έκανα disable το SATA αλλά μου το ξαναέκανε. Άρχισε να το κανει όταν ξαναπέρασα τους drivers (ακολούθησα την ίδια διαδικασία που έκανα και την πρώτη φορά). Δεν μπορώ να σκεφτώ τί μπορεί να φταίει.
smilefreeware Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Και εγώ 1 HP DV9362ea έχω αλλά τα VISTA τα άφησα και δεν έβαλα XP. Δεν ήθελα να μπλέξω. Είχα ακούσει ότι είναι φασαρία με τους drivers για XP. Πάντως αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος για XP ξαναβάλε VISTA. Μου έχουν αφήσει την εντύπωση ότι δουλεύουν καλύτερα τα usb και το δίκτυο. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να τρέχεις τα προγράμματα σαν administrator. Διαφορετικά σε κάποια θα έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.