Coscas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ισως θα ήταν χρήσιμο οι νεώτεροι να ξέρουν ότι είναι σύνθεση του Harry Nilsson (Ναι! Αυτός που έκανε τεράστια επιτυχία το Without You) Μεγάλη επιτυχία το έκαναν οι Three Dog Night το 1969 Harry Nilsson - One (1968) Ακούστε εδώ εκτέλεση! Με κλασσική ορχήστρα Αξίζει σε τέτοιες κομματάρες Η καταπληκτική εισαγωγή είναι στο 2:20 Three dog night - One 3
totem_lost Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 There's a fire that burns away the lies Manifesting in the spiritual eye Ναις! 2
Coscas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 There's a fire that burns away the lies Manifesting in the spiritual eye Ναις! Πες βρε άνθρωπε ότι είναι γιά τον George Harrison Επεσες σε Μπητλομανή Δική του σύνθεση και τραγούδι Μόνο το Here Comes the Sun να είχε γράψει και το While My Guitar, θα ηταν θεότητα Δεν έγραψε όμως μόνο αυτό George Harrison - This Guitar (Can't Keep From Crying) -1975 George Harrison - Tears of The World (1981) George Harrison - Can't Stop Thinking About You (1975) 1
totem_lost Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ο Georgie είναι φοβερός. Απλά τον ανακάλυψα μετά τον θάνατό του δυστυχώς. Πριν μερικούς μήνες είδα τον McCartney στο Amsterdam. Ακόμα το έχει ο θεούλης, αλλά έγω αγαπώ μόνο τον Harrison! <3 1
Coscas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ο Georgie είναι φοβερός. Απλά τον ανακάλυψα μετά τον θάνατό του δυστυχώς. Πριν μερικούς μήνες είδα τον McCartney στο Amsterdam. Ακόμα το έχει ο θεούλης, αλλά έγω αγαπώ μόνο τον ψυχάρα τον Harrison! <3 Παρεξηγημένος Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;; Είδες τον Paul; Ο μόνος που θα πήγαινα ξανά σε συναυλία άν ερχόταν Ελλάδα Τυχεράκια! Εγώ υπήρξα αρχικά "Πωλικός" Μετά έγινα Λεννονικός Τώρα ξαναγυρίζω στον Paul Αλλά η υπογραφή μου είναι John Τελικά, δεν τους ξεχωρίζω Ο George ήταν λιγότερο "παραγωγικός" με τους Beatles Αλλά και γενικά Ξέρω πολλούς που τον προτιμούν Χαίρομαι να μην ξέρουμε ποιόν να πρωτοδιαλέξουμε Ακόμα σε ζηλεύω που είδες τον Paul και δεν θα το ξεπεράσω Αν ερχόταν ειδικά τέλη 70's... 1 πράγμα λυπάμαι Που κάποια στιγμή (όπως όλοι μας) θα μας "αφήσει" και δεν θα τον έχω δεί Κοίτα εδώ τι κάνει το άτομο Τι συγκίνηση! Mε λυγμούς τραγουδάει Είναι τόσο συγκινημένος που δεν μπορεί να τραγουδήσει. Ποιός!!! Ο McCartney!!! Το εξηγεί στο τέλος του τραγουδιού. Στο 3:07 η κοπελλίτσα κλαίει από την φόρτιση αυτού του θεϊκού και διαχρονικού άσματος. Ανατριχιάζω όποτε το βλέπω (και κλαίω να πώ την αλήθεια) Paul McCartney - The Long And Winding Road
totem_lost Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Lol καλά ο McCartney τα κάνει κάτι τέτοια πάντως η συναυλία του κράτησε 3 ώρες και την έβγαλε πολύ άνετα στα 73 του. Και σίγουρα θα ξανακάνει κάποια συναυλία στο Λονδίνο του χρόνου, οπότε μπορείς πάντα να πάρεις το αεροπλάνο και να έρθεις! Τον Georgie τον γουστάρουν όσοι έχουν σχέσει με το spiritual life που είχε, και παρόλο που σαν τραγουδιστής είναι κακός, έχει γράψει πολύ ωραία πράγματα. Σου προτείνω να τσεκάρεις τη συναυλία που έκανε o Clapton, μαζί με Beatles, Jeff Lynne, Preston και λοιπούς με τραγούδια του ένα χρόνο μετά το θάνατο του: 2
Coscas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Lol καλά ο McCartney τα κάνει κάτι τέτοια πάντως η συναυλία του κράτησε 3 ώρες και την έβγαλε πολύ άνετα στα 73 του. Και σίγουρα θα ξανακάνει κάποια συναυλία στο Λονδίνο του χρόνου, οπότε μπορείς πάντα να πάρεις το αεροπλάνο και να έρθεις! Τον Georgie τον γουστάρουν όσοι έχουν σχέσει με το spiritual life που είχε, και παρόλο που σαν τραγουδιστής είναι κακός, έχει γράψει πολύ ωραία πράγματα. Σου προτείνω να τσεκάρεις τη συναυλία που έκανε o Clapton, μαζί με Beatles, Jeff Lynne, Preston και λοιπούς με τραγούδια του ένα χρόνο μετά το θάνατο του: Παρακολουθώ τον George από τα 80's Είχα εδώ και δισκάδικο και έφερνα τότε θυμάμαι τους Travelling Wilburys Τους "μοσχοπούλαγα" Εσκαγαν και άτομα και ακούγαμε μαζί το All Things Must Pass Και συζητήσεις επί συζητήσεων Ενας απ' αυτούς είχε πάει Ινδίες και γενικά ασχολούταν με "spiritual life" Μου θύμισες παλιά ωραία χρόνια Η συναυλία που έβαλες είναι μιά μικρή ιστορία της Μουσικής Πάντως,,, sorry...αλλά δεν πολυτρελλαίνομαι γιά sitar και γενικά ανατολίτικα Mόνο λίγο το Love You To μου άρεσε με τις αλλαγές που κάνει Και σέβομαι την πρωτοπορία του George να εισάγει "νέους" ήχους στην Ροκ Ας βάλω άλλον έναν ΥΜΝΟ του George Αξεπέραστος! Γιά χρόνια νόμιζα ότι είναι σύνθεση Paul Και πόσα άλλα... Beatles - I Me Mine (1970) 2
totem_lost Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Πάντως,,, sorry...αλλά δεν πολυτρελλαίνομαι γιά sitar και γενικά ανατολίτικα Mόνο λίγο το Love You To μου άρεσε με τις αλλαγές που κάνει Και σέβομαι την πρωτοπορία του George να εισάγει "νέους" ήχους στην Ροκ Δηλαδή τι θα είχε προσέξει κανείς το Norwegian Wood αν δεν είχε αυτόν τον γλυκό ήχο του sitar; 3
Coscas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δηλαδή τι θα είχε προσέξει κανείς το Norwegian Wood αν δεν είχε αυτόν τον γλυκό ήχο του sitar; Ομολογώ ότι τώρα με τάπωσες Πράγματι! Πόσο διαφορετικό μας ακούστηκε τότε Με θυμάμαι το 1977 να το ακούω και να βλέπω (αν και μικρούλης και άβγαλτος μουσικά) ότι "κάτι" είχε Και πολλά των Beatles "κάτι" είχαν Και πριν από μας, το είχαν δεί αυτό και χιλιάδες άλλοι καλλιτέχνες που άλλαξε όλη η ζωή τους Και η Μουσική έγινε αυτό που ποτέ πριν δεν ήταν Και μιλάγανε όλοι γιά προ και μετά Beatles εποχή Και British Invasion κλπ Ο,τι να πούμε είναι λίγο Και το αφιέρωμα στον George συνεχίζεται Οι Jam τον αντέγραψαν Οχι όποιοι και όποιοι ε; Οι Jam και ο Paul Weller στο Start Beatles - Taxman (1966) 1
Coscas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τέλειο! Και ένα personal favorite: Εμείς όπως το πάμε θα βάζουμε τραγούδια γιά κανά χρόνο... Τελειώνουν; Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την εμβάθυνση στον στίχο σε συνδυασμό με την Μουσική, το πρωτοείδα στους Beatles Tomorrow never knows κλπ Γερές βάσεις γιά Μουσική Ποιός τώρα ήταν ο πιό "intellectual"; Ο Lennon ή ο Harrison; Μήπως ο Paul πήγαινε πίσω; Η αλήθεια είναι ότι ο ένας τράβαγε τον άλλον Ετσι είναι η Μουσική Αρκεί να υπάρχει το ταλέντο και να προχωράς Κάτι που όλοι τους είχαν Μήπως είναι καιρός να ψάξουμε και λίγο τον Ringo; Τι λες; Ringo Starr - It Don't Come Easy (1971)
ParganMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Για το γαλαξία που είναι τόσο καθαρός στον ουρανό του χωριού... 1
alex_000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Όλη την παιδική μου ηλικία μεταλάς, ποτέ δεν γούσταρα Μanowar, τους έβρισκα γελοίους. Δεν ξέρω τι με έπιασε στα γεράματα και άλλαξα γνώμη https://www.youtube.com/watch?v=eY13ikC46fE
Προτεινόμενες αναρτήσεις