Coscas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Οσοι δεν μεγάλωσαν μουσικά με αυτό το κομμάτι (και μερικά άλλα), είναι άτυχοι Ηταν στην 1η μου κασέττα μαζί με Paint It Black και Satisfaction Πριν (στην ίδια κασέττα) ήταν το "αντίπαλον δέος". Οι Beatles Και μετά Dylan και Jethro tull Ηταν αρκετό γιά να κολλήσω μιά ζωή με την ροκ ...Ετσι κι' εγώ καπάκι μετά πήγα και έγραψα μιά ολόκληρη κασέττα με Beatles... Χα χα! Αφιερωμένο Αλκη! The Rolling Stones - Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker) -1973 3
Αλκης K. Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Οσοι δεν μεγάλωσαν μουσικά με αυτό το κομμάτι (και μερικά άλλα), είναι άτυχοι Ηταν στην 1η μου κασέττα μαζί με Paint It Black και Satisfaction Πριν (στην ίδια κασέττα) ήταν το "αντίπαλον δέος". Οι Beatles Και μετά Dylan και Jethro tull Ηταν αρκετό γιά να κολλήσω μιά ζωή με την ροκ ...Ετσι κι' εγώ καπάκι μετά πήγα και έγραψα μιά ολόκληρη κασέττα με Beatles... Χα χα! Αφιερωμένο Αλκη! The Rolling Stones - Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker) -1973 Jethro tull ειπες ??χμμμ...αντε να σου αφιερωσω και εγω εναν..ΝΤΑΛΑΡΑ χεχε.(..και εναν Steve winwood) 'John barleycorn' Jethro Tull with George Dalaras John Barleycorn Must Die - Traffic
Coscas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Jethro tull ειπες ??χμμμ...αντε να σου αφιερωσω και εγω εναν..ΝΤΑΛΑΡΑ χεχε.(..και εναν Steve winwood) 'John barleycorn' Jethro Tull with George Dalaras John Barleycorn Must Die - Traffic Εσύ είσαι κακός τελικά... Νταλάρα ρε συ; Δεν έβαζες καλύτερα το "σήκω στάσου γιά τα δικαιώματά σου" ; (μτφρ του Get Up Stand Up που είχε πεί στο Στάδιο νομίζω; ) Nα σου αφιερώσω κι΄εγώ τότε αυτό Πασχάλης - Περήφανοι όλοι (John Barleycorn must die) Αν ήσουνα καλό παιδί, θα σου έβαζα το original παραδοσιακό κομμάτι του 1568 2
Alex-V Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Good old 90's time λέμε https://www.youtube.com/watch?v=xdMF7w7BBgU
Αλκης K. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αν ήσουνα καλό παιδί, θα σου έβαζα το original παραδοσιακό κομμάτι του 1568 εχεις βιντεοκλιπ απο τοτε βρε δεινοσαυρε ? Σημερα βαδιζω σε αλλα μονοπατια(ρομαντικα)...........φανταστικες μουσικες και τα δυο..απολαυστε υπευθηνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις