Coscas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Charlotte Gainsbourg - Hey Joe Lera Lynn - Ring of Fire Ωραίο πράγμα οι διασκευές σε θρυλικά κομμάτια :P Θα απαντήσω ανάλογα Σαν Παs στην Καλαματα 1
Coscas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 https://youtu.be/RCXrCjTWPLE Πςςςςςςςςςςςςςςςςς!!! Τι έβαλες! Λατρεμένοι! Και μην ξεχνάμε το How Can I be Sure ε; Και τόσα άλλα... The Rascals - "Please Love Me" (1968) The Rascals - A Beautiful Morning (1968) 3
Coscas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αν σου αρέσει η "ταχύτητα" του πιάνου και γενικά το πιάνο, προτείνω το επόμενο. Ισως το πιό γρήγορο "ποπ ροκ" κομμάτι με πιάνο που έχω ακούσει. "Κεντάει". Είναι και πανέμορφο σαν κομμάτι. Ακούγεται σαν μινιμαλιστική μουσική. Ο Wim Mertens μόνο μπορεί να τον συναγωνιστεί εδώ. Από τις πρώτες δουλειές του Billy σαν σόλο καλλιτέχνη σε μιά πολύ "μαύρη" εποχή στη ζωή του. Eίναι ακυκλοφόρητο και δεν υπάρχει σε κανένα LP του. Μόνο σε Live υπάρχει Ελπίζω να μην το ξέρεις και να σου αρέσει Billy Joel - Rosalinda (Unreleased) 1972 2
ilias_97 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Αν σου αρέσει η "ταχύτητα" του πιάνου και γενικά το πιάνο, προτείνω το επόμενο. Ισως το πιό γρήγορο "ποπ ροκ" κομμάτι με πιάνο που έχω ακούσει. "Κεντάει". Είναι και πανέμορφο σαν κομμάτι. Ακούγεται σαν μινιμαλιστική μουσική. Ο Wim Mertens μόνο μπορεί να τον συναγωνιστεί εδώ. Από τις πρώτες δουλειές του Billy σαν σόλο καλλιτέχνη σε μιά πολύ "μαύρη" εποχή στη ζωή του. Eίναι ακυκλοφόρητο και δεν υπάρχει σε κανένα LP του. Μόνο σε Live υπάρχει Ελπίζω να μην το ξέρεις και να σου αρέσει Πολύ όμορφο! Ευχαριστώ που μου το έμαθες.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις