agrio.imeros Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μ3ΜΦ1ς - 'Οπως Αλλάζουν Οι Εποχές Μέρες ρε γατούδια ... 1
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Τι ωραία μελωδία! Πασίγνωστη Την ήξερα αλλά δεν γνώριζα ποιανού σύνθεση είναι Σ' ευχαριστώ που μου το θύμισες Παίχτηκε 1η φορά το 1977 και κατόπιν ως theme στο σήριαλ Golden Soak το 1979 GHEORGHE ZAMFIR - THE LONELY SHEPHERD (1977) όποτε το ακούω μου βγάζει μια στεναχώρια , ένα παράπονο. 1
Coscas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Τι ωραία μελωδία! Πασίγνωστη Την ήξερα αλλά δεν γνώριζα ποιανού σύνθεση είναι Σ' ευχαριστώ που μου το θύμισες Παίχτηκε 1η φορά το 1977 και κατόπιν ως theme στο σήριαλ Golden Soak το 1979 GHEORGHE ZAMFIR - THE LONELY SHEPHERD (1977) όποτε το ακούω μου βγάζει μια στεναχώρια , ένα παράπονο. Εχεις δίκιο. Πολλά τραγούδια και μελωδίες που είναι κλασσικά και πανέμορφα αντικειμενικά, βγάζουν μελαγχολία. Και μερικές φορές, μας είναι και δύσκολο να τα "αντέξουμε" γιατί είμαστε φορτισμένοι Σε άλλες όμως στιγμές, πιό νηφάλιοι, εκτιμάμε την συνθετική ικανότητα αυτών που τα δημιούργησαν και την συναισθηματική τους φόρτιση Εμένα ας πούμε, με στενοχωρούν τα τραγούδια των Simon Carfunkel. Και του Paul Simon σαν σόλο καλλιτέχνη Και αρκετά άλλα Οπως το επόμενο που θα βάλω Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της μελαγχολίας Δεν παύει όμως να είναι από τα πιό όμορφα τραγούδια EVER! New Inspiration - Rainbow (1971) Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2015 από Coscas 5
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Φίλε coscas κάπου το ξέρω το κομμάτι που πόσταρες αν και δεν ανήκει στο είδος που ακούω καθημερινά. Να άκου δω μελαγχολία. 1
Coscas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Φίλε coscas κάπου το ξέρω το κομμάτι που πόσταρες αν και δεν ανήκει στο είδος που ακούω καθημερινά. Να άκου δω μελαγχολία. Είναι από τα τραγούδια (αυτό που έβαλα) που όταν το ακούς, ΠΑΝΤΑ το ήξερες. Σε όποια ηλικία ή εποχή το ακούσεις (εγώ το άκουσα 10-11 χρονών και το "ήξερα"). Υπάρχουν πολλά τέτοια τραγούδια. Εγώ τα λέω κλασσικά Πανέμορφο αυτό που έβαλες και υπάρχουν άπειρα τέτοια Μην ξεχνάμε ότι γράφουν Μουσική (συνήθως) υπερευαίσθητα άτομα. Καλλιτέχνες. Αναγκαίο δλδ να γράψουν και μελαγχολικά και πεσσιμιστικά Μας δίνουν απλόχερα στιγμές δικές τους αλλά και μουσικές που σαν να 'ρχονται από το σύμπαν .Ισως και από άλλη διάσταση σχεδόν. Και αυτό γιά μένα είναι Μουσική Σου αφιερώνω το επόμενο που ανέβασα στο ΥΤ Βάζω και ολόκληρο το κομμάτι από τον συνθέτη του Θα το ξέρεις αφού μάλλον όλοι είδαν την ταινία Πολύ στο μελαγχολικό το ρίξαμε και τι θα κάνουμε... Downfall - In The Courtyard of the Reich Chancellery Stephan Zacharias - In The Courtyard of the Reich Chancellery
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 όχι δεν έχω δει την ταινία ούτε ήξερα το κομμάτι ,ωραίο,μπήκε στην playlist μου. πάμε σε κάτι λιγότερο μελαγχολικό και ένα κλικ πιο "μοντέρνο" 1
Coscas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Εγώ θα πάω σε κάτι πιό χαρούμενο αν και λιγότερο "μοντέρνο" Beatles - Good Day Sunshine (1966) 2
Coscas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Roger Whittaker - New World In The Morning (1971)
evoracing Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 "Κάποιος είπε πως ο έρωταςγια μια στιγμή κρατάαύριο βράδυ θα `ναι αργά..." 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις