evoracing Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 "Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω... ...ότι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο..."
thomasG4 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2015 από thomasG4 5
evoracing Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα story of my life in this year! https://www.youtube.com/watch?v=_QaGhCxDoow 1
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 "Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω... ...ότι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο..." Πάντως so far έχω διαπιστώσει ότι αυτό που πραγματικά αξίζει ΔΕΝ πονάει και ΔΕΝ είναι δύσκολο ο έρωτας δεν πρέπει να είναι ζόρι αλλά να έρχεται όμορφα και ξαφνικά στη ζωή μας και ν'αφήνει χαμόγελα και όχι πόνο. Αν πονάει και είναι δύσκολο τότε δεν είναι έρωτας αλλά φρονιμίτης. Και τραγουδάκι για να μην είμαι off: 2
*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Remix στο αγαπημένο μου κομμάτι <3 έχω κολλήσει άσχημα με την συγκεκριμένη dj
Προτεινόμενες αναρτήσεις