*nenya* Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ναι ρε zio το κατάλαβα απλά το έχω ακούσει να το λένε στα σοβαρά κάποια άτομα (εντός και εκτός forum) και απλά μου έδωσες πάσα Ξέρεις τι γίνεται πιστεύω; Είναι θέμα γλώσσας. Αλλιώς ταυτίζεσαι όταν το τραγούδι είναι στη γλώσσα σου...(το λέω για μένα και όσους ακούνε ελληνικά). Δηλαδή, είναι άλλο να ακούς " Μη μου ζητάς να φύγω μες στα μεσάνυχτα να πάρω πάλι σβάρνα τα ξενυχτάδικα" πχ από το να ακούς τον ίδιο στίχο στα αγγλικά (αν μπορούν να τον σκεφτούν κιόλας...) Το νιώθω αναποδα! Στα ελληνικά δεν νιώθω αλλά στ'αγγλικά πέφτει και δάκρυ. 1
thomasG4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το νιώθω αναποδα! Στα ελληνικά δεν νιώθω αλλά στ'αγγλικά πέφτει και δάκρυ. Κάπως έτσι και εγώ. Και ναι οι άντρες δακρύζουν... Πιο πολύ είναι το τι τραγούδια έχεις συνδέσει με κάποιες συγκεκριμένες στιγμές στη ζωή σου και όχι τόσο άμα δένεσαι με τον στίχο νομίζω. 1
Pankar95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ^Αυτό το είχα ακούσει πριν ένα μήνα στο ράδιο και μου άρεσε πολύ αλλά δεν μπορούσα να το βρώ μετά και τα παράτησα. Θενξ 1
thomasG4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ^Αυτό το είχα ακούσει πριν ένα μήνα στο ράδιο και μου άρεσε πολύ αλλά δεν μπορούσα να το βρώ μετά και τα παράτησα. Θενξ Προλαβαίνεις πάντως να πάρεις εισιτήρια για τη συναυλία τους που θα γίνει στις 30 Μαΐου 1000mods και Black Angels την ίδια μέρα μαζί τους. http://www.rocking.gr/agenda/2015/5/30/14113/
Προτεινόμενες αναρτήσεις