zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Φωνάρες και οι δύο! (μην ακούσω αντιδράσεις πάλι )
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ανοιξε ελληναδικο ο zio ? . Ας κερασει τουλαχιστον μερικα σφηνανια.Βασικα πολλα.Παρα πολλα.Εγω αν μεθυσω μπορει να του βαλω μεχρι και like. 3
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εγώ στα δικά σου ούτε μεθυσμένος δεν κάνω like!
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Τα εβαλες μαζεμενα βλεπω τα δικα σου. Τι εχεις zio ? Nταλκα ? Πονο στην καρδια ? 1
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Τα εβαλες μαζεμενα βλεπω τα δικα σου. Τι εχεις zio ? Nταλκα ? Πονο στην καρδια ? Όχι μια χαρά είμαι! Όπως και να είμαι αυτά ακούω, απλά είπα να τα μοιράζομαι και μαζί σας γιατί είδα πολλά "περίεργα"
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Kατσε να βαλω ενα φυσιολογικο ,να ερθουμε στα ισια μας 2
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 (μην ακούσω αντιδράσεις πάλι ) Ε μ' αυτά που βάζεις τι περιμένεις? Βάζεις που βάζεις όλες τις μορφές ρε συ, βάλε και τους ύμνους τους να γουστάρουμε λίγο..! 1
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ε μ' αυτά που βάζεις τι περιμένεις? Βάζεις που βάζεις όλες τις μορφές ρε συ, βάλε και τους ύμνους τους να γουστάρουμε λίγο..! Η Valerie_ το έβαλε, εγώ απλά σχολίασα! Εν καιρώ θα μπούνε τα άπαντα, μείνε ήσυχος! Αν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο δικό της πάντως θα έλεγα αυτό https://www.youtube.com/watch?v=wHiYOuCbu_o Παολάρα - Τι σε πιάνει 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Η Valerie_ το έβαλε, εγώ απλά σχολίασα! Χαχαχα ''ε μ' αυτά που λες'' ήθελα να πω, πιάνεσαι από την κάθε λέξη και συ.. ! Άσε που έχεις βάλει άλλα εσύ.. Εν καιρώ θα μπούνε τα άπαντα, μείνε ήσυχος! Ήμουνα σίγουρος.. 1
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αλλά παρεμβάλλονται κάτι άσχετα και μας το χαλάνε...ρε μήπως να πάμε σε δικό μας θέμα? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Κάτσε εδώ, δεν έχεις να πας πουθενά! Αλλά βάζε ''τα καλά''!! Εντάξει, γούστα... 1
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Κάτσε εδώ, δεν έχεις να πας πουθενά! Αλλά βάζε ''τα καλά''!! Εντάξει, γούστα... Οκ! Ένα κι ένα όλα, δεσμεύομαι! Να ακούσουμε και έναν Γονίδη και να πάμε για κανέναν ύπνο σιγά σιγά! https://www.youtube.com/watch?v=WUO2h4tnjd0 Δεν μπορεί να μη σου λείπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις