eu@ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 κόλλημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uUtasBbDID4 Μεγάλος Χάρης Κωστόπουλος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Το παλιό είναι αλλιώ(ς)? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Τιτάνια Ελπίδα Αδαμίδου!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 ΖΙΟ έχεις δει αυτό το βίντεο κλιπ;;;; επίσης,αναγνωρίζετε ποιος παίζει μπουζούκι σε αυτό το παλιό βίντεο;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Valerie και zio σα να μου το χαλάσατε το thread 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρώτο είναι από τα πιο όμορφα τραγούδια πιστεύω! Στο 2ο παίζει ο Κωστόπουλος! Έχουν συνεργαστεί σε τραγουδάρες οι δυο τους όπως αυτό https://www.youtube.com/watch?v=FJZ2ddiHGNU Καρράς - Περιττό να σου πω Μπράβο Valerie! Valerie και zio σα να μου το χαλάσατε το thread Να το φτιάξουμε προσπαθούμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρώτο είναι από τα πιο όμορφα τραγούδια πιστεύω! Στο 2ο παίζει ο Κωστόπουλος! Έχουν συνεργαστεί σε τραγουδάρες οι δυο τους όπως αυτό https://www.youtube.com/watch?v=FJZ2ddiHGNU Καρράς - Περιττό να σου πω Μπράβο Valerie! Να το φτιάξουμε προσπαθούμε! Χα, να ανοίξετε οι δυό σας νέο νήμα " Ποιό Ελληνικό λαϊκό τραγούδι ακούτε τώρα " 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Χα, να ανοίξετε οι δυό σας νέο νήμα " Ποιό Ελληνικό λαϊκό τραγούδι ακούτε τώρα " Χαμός θα γίνει, θα σου πάρουμε όλο τον κόσμο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 half μεσιέ να βάλετε περιορισμό. ποιο τραγούδι ακούτε τώρα. προσοχη ποστάρετε μόνο αν είναι στα ακούσματα του half ήταν μπουζούκι του για χρόνια ζιο,απο τα καλυτερα μπουζούκια που παιξανε σε μαγαζια της θεσσαλονικης λενε καποιοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Χαμός θα γίνει, θα σου πάρουμε όλο τον κόσμο! Δεν νομίζω half μεσιέ να βάλετε περιορισμό. ποιο τραγούδι ακούτε τώρα. προσοχη ποστάρετε μόνο αν είναι στα ακούσματα του half ήταν μπουζούκι του για χρόνια ζιο,απο τα καλυτερα μπουζούκια που παιξανε σε μαγαζια της θεσσαλονικης λενε καποιοι... Όχι dear, κανένας περιορισμός, αλλά το πρότεινα για να έχετε ένα καταδικό σας νήμα Που και που ακούω λαϊκά , αλλά παλιά κυρίως. Αγαπημένος καλλιτέχνης με Κ κεφαλαίο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis72 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο για τον Μητροπάνο έχω πάει οικειοθελώς σε "νυχτερινό κέντρο". Δε νομίζω οτι μπορει να αμφισβητησει κανείς-είτε ακούει ροκ,είτε λαικά- το πόσο τεράστιος και χαρισματικός τραγουδιστής ήταν. Μπορώ να τον ακούσω άνετα, ακόμα κι αν λίγο πριν έχω βάλει κατι σαν αυτό: Bad Religion-Punk Rock Song 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μ'έφτιαξες τώρα και Wipers- Window shop for love 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Valerie και zio σα να μου το χαλάσατε το thread Πες τα ρε half, sfera 102.2 το έχουμε κάνει εδώ πέρα.. Είναι μετά να μη σε πιάνει κρίση;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις