Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

rile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, SeXBOX said:

Σήμερα είμαι σε ένα περίεργο mood, εχω ελεύθερο χρόνο και ίσως βάλω τραγούδια που δε θα σας αρέσουν... βασικά ούτε εμενα μου άρεσαν πολλά από τα καινούρια ήδη αλλά μετά κατάλαβα λόγο της δουλειάς παρατηρώντας, συμμετέχοντας και άλλα ότι μερικά ακούγονται τόσο ηλίθια άλλα είναι δύσκολα στην εκτέλεση, μην κρίνετε ένα τραγούδι μόνο αν σας κάνει "κλικ" ο τόνος αλλά τι πήρε και τι χρειάστηκε για την δημιουργία του.

@AtiX Εμένα μου θύμησες αυτό:

Download video

Εμένα γιατί μου θύμισες αυτό;

Renaissance - Can You Understand (1973)

Σε συνδυασμό  με αυτό 46 χρόνια πρίν και τα φάγαμε τα robots

NEU! - Hallogallo (1972)

Πάντως, ωραίο το βίντεο που έβαλες και ακριβό φαίνεται

Μεγάλο κεφάλαιο η ηλεκτρονική

Η πειραματική στην αρχή και η ποπ μετά

Νομίζω μετά στα 80's, οι Depeche Mode (και αρκετοί άλλοι) την έφτασαν στο υπέρτατο σημείο. Πάντα μιλώντας γιά ηλεκτρονική ποπ. Και το γύρισαν στην μελωδία τελικά

Από κεί και πίσω έχουμε τον Ξενάκη οι φόρμες του οποίου είναι δύσκολες στο αυτί

Δεν ξέρω αν στο μέλλον τα robots θα γράφουν την μουσική μας αλλά δεν νομίζω να φτάσουν ποτέ τα συναισθήματα  του ανθρώπου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 hours ago, Coscas said:

Εμένα γιατί μου θύμισες αυτό;

Renaissance - Can You Understand (1973)

Download video

Σε συνδυασμό  με αυτό 46 χρόνια πρίν και τα φάγαμε τα robots

NEU! - Hallogallo (1972)

Download video

Πάντως, ωραίο το βίντεο που έβαλες και ακριβό φαίνεται

Μεγάλο κεφάλαιο η ηλεκτρονική

Η πειραματική στην αρχή και η ποπ μετά

Νομίζω μετά στα 80's, οι Depeche Mode (και αρκετοί άλλοι) την έφτασαν στο υπέρτατο σημείο. Πάντα μιλώντας γιά ηλεκτρονική ποπ. Και το γύρισαν στην μελωδία τελικά

Από κεί και πίσω έχουμε τον Ξενάκη οι φόρμες του οποίου είναι δύσκολες στο αυτί

Δεν ξέρω αν στο μέλλον τα robots θα γράφουν την μουσική μας αλλά δεν νομίζω να φτάσουν ποτέ τα συναισθήματα  του ανθρώπου

Στις ημέρες μας η ηλεκτρονική μουσική και κυρίως τα παράγωγα της όπως αυτό που υπηρετώ(μάλλον υπηρετούσα, το συνήθειο βλέπεις) εγώ την Electro Punk Rock είναι η "μουσική επανάσταση" που εμφανίστηκε τέλη 90s, 00s εδραιώθηκε και 10s είναι πλέον μαζί με την ροκ τα πιο διαδεδομένα ήδη και προσφέρει αμέτρητους πειραματισμούς, από τα πιο ηρεμιστικά ακούσματα μέχρι και τα πιο ακραία.

Τα robots φυσικά και εννοείτε ότι δεν μπορούν φτάσουν τα συναισθήματα μας αυτόνομα, άλλα μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα μας τα οποία τους μεταφέρουμε να  αναπαράγουν προγραμματισμένα, εδώ έρχεται η Μουσική Τεχνολογία.

Όσο για τους DM απλά η μουσική "κάνει κύκλους" ξεκινάς από το Α φτάνεις στο Ω και ξανά στο Α. Να πάρουμε για παράδειγμα το βινύλιο, στην δουλειά μας ζητάνε πλέον πάρα πολλοί να εκδώσουμε και σε μορφή βινυλίου, της μόδας είναι ένα είδος βινυλίου που είναι διαφανές. Όλα επιστρέφουν αλλά προσαρμόζονται στην εποχή μας.

Spoiler

imag0031.thumb.jpg.2e4ec7641f7960c8dcac2a2514073377.jpg

9 hours ago, SeXBOX said:

Τα robots φυσικά και εννοείτε ότι δεν μπορούν φτάσουν τα συναισθήματα μας αυτόνομα, άλλα μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα μας τα οποία τους μεταφέρουμε να  αναπαράγουν προγραμματισμένα, εδώ έρχεται η Μουσική Τεχνολογία.

Όσο για τους DM απλά η μουσική "κάνει κύκλους" ξεκινάς από το Α φτάνεις στο Ω και ξανά στο Α. Να πάρουμε για παράδειγμα το βινύλιο, στην δουλειά μας ζητάνε πλέον πάρα πολλοί να εκδώσουμε και σε μορφή βινυλίου, της μόδας είναι ένα είδος βινυλίου που είναι διαφανές. Όλα επιστρέφουν αλλά προσαρμόζονται στην εποχή μας.

Νομίζω πάντοτε το ίδιο συνέβαινε και με τα μουσικά όργανα. Σ' αυτά έδιναν οι καλλιτέχνες την εντολή. Ειδικά όταν μπήκε το συνθεσάϊζερ στην Ροκ

Ηρθαν και οι Moody Blues με τους Pink Floyd, τους Yes και άλλους που έβαλαν το Moog synthesizer στην μουσική τους και σηματοδότησαν την αρχή της ηλεκτρονικής ροκ

Μη ξύνεις πληγές με το βινύλιο

Είχα δισκάδικο 10 χρόνια και θυμάμαι πόσο με πίεζαν οι εταιρείες και το κοινό να φέρω cd's και μόνο cd's

Θεωρούσαν το βινύλιο ξεπερασμένο και δεν αγόραζαν παρά ελάχιστοι

Φαντάζεσαι τώρα πως νοιώθω όταν λένε ότι θέλουν βινύλιο και πόσο εξαίσιο είναι

Το διαφανές νομίζω υπήρχε και τότε. Οπως και τα έγχρωμα. Εχω ένα βινύλιο ακόμα που είναι κατακόκκινο

Και μιάς και θυμόμαστε πράγματα εδώ, ας θυμηθώ κι' αυτό το κομμάτι που ήταν η αρχή γιά την είσοδο της ρομποτικής στην Μουσική

Από τα πιό πρωτοποριακά βίντεος με σκηνοθέτες 2 μέλη των θρυλικών (και μία από τις αδυναμίες μου μουσικά) 10cc. Τους Godley and Greme

Herbie Hancock - Rockit (1983)

• Like 2

54 minutes ago, Coscas said:

Νομίζω πάντοτε το ίδιο συνέβαινε και με τα μουσικά όργανα. Σ' αυτά έδιναν οι καλλιτέχνες την εντολή. Ειδικά όταν μπήκε το συνθεσάϊζερ στην Ροκ

Ηρθαν και οι Moody Blues με τους Pink Floyd, τους Yes και άλλους που έβαλαν το Moog synthesizer στην μουσική τους και σηματοδότησαν την αρχή της ηλεκτρονικής ροκ

Μη ξύνεις πληγές με το βινύλιο

Είχα δισκάδικο 10 χρόνια και θυμάμαι πόσο με πίεζαν οι εταιρείες και το κοινό να φέρω cd's και μόνο cd's

Θεωρούσαν το βινύλιο ξεπερασμένο και δεν αγόραζαν παρά ελάχιστοι

Φαντάζεσαι τώρα πως νοιώθω όταν λένε ότι θέλουν βινύλιο και πόσο εξαίσιο είναι

Το διαφανές νομίζω υπήρχε και τότε. Οπως και τα έγχρωμα. Εχω ένα βινύλιο ακόμα που είναι κατακόκκινο

Και μιάς και θυμόμαστε πράγματα εδώ, ας θυμηθώ κι' αυτό το κομμάτι που ήταν η αρχή γιά την είσοδο της ρομποτικής στην Μουσική

Από τα πιό πρωτοποριακά βίντεος με σκηνοθέτες 2 μέλη των θρυλικών (και μία από τις αδυναμίες μου μουσικά) 10cc. Τους Godley and Greme

Herbie Hancock - Rockit (1983)

Download video

Ναι υπήρχαν απλά τώρα τους ζητάνε σε περίεργους χρωματισμούς ή να έχει με μαύρα χρωματιστά στην περίμετρο το όνομα τους ή με άλλα χρώματα... ότι τους κατέβει, ευτυχώς η εταιρεία που συνεργαζόμαστε στο τομέα αυτό είναι από τις παλιότερες και με μεγαλύτερη τεχνογνωσία Αγγλία, παραθέτω 2 ωραία samples τους:

Spoiler

54351932_3T8wyXOCWtAIPDGAqiZWcDbOhFRuh31.jpg.ea7a6ea6cd7587bbab589c2a506f90ac.jpg
887934208_lfxBID7jJ8iQvN39hoLRrOkSmIznrhP1.jpg.e7eb31ed5ab1b854a8637bd35b8492b7.jpg

Όταν ήμουν πιτσιρίκι με θυμάμαι στο Μοναστηράκι να ψάχνω σε δισκάδικο το φρέσκο τότε Early Daze των Sex Pistols.

Πάντως κάνοντας βόλτα πρόσφατα Αθήνα σε ψαγμένα μέρη για μουσικόφιλους είδα μερικά ιστορικά δισκάδικα να υπάρχουν ακόμα αλλά έχουν και τα CDs και τα DVD τους... αλλά το βινύλιο έμεινε και χάρηκα.

Download video

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...