Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

rile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 minutes ago, tsilitheo1 said:

Γιατι ρε sexbox, το uprising ή το resistance δεν;;;

ε αυτό λέω, έπρεπε να περάσουν 9 χρονια για να βγάλουν πάλι κάτι που είναι στιγματισμένοι με αυτό και τους αγαπάνε οι fans.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήταν να παίξει πριν τους Die Antwoord στο Boomtown Festival έως νέα ανερχόμενη καλλιτέχνης, αλλά πριν έγινε ένα ατύχημα στο πλήθος που ακύρωσε την εμφάνιση της και βγήκαν οι Die Antwoord χωρίς να έχει προηγηθεί αυτή και την μετέθεσαν σε εμάς 2 μέρες μετά. Οφείλω να πω ότι έκανε εντύπωση στον κόσμο και εμείς που την βλέπαμε πίσω από την σκηνή όσο ετοιμαζόμασταν για την τελευταια συναυλία μας EVER σαν φόρο τιμής στον μπασίστα μας που πέθανε τραγικά σε τροχαίο 5 μήνες πριν. Όταν τελείωσε και πριν βγούμε είχαμε ένα 10λεπτο βίντεο πίσω σε Matrix με τον αείμνηστο μπασίστα μας με videos μας από τα παρασκήνια που τραβάγαμε με κινητά, τα αστεία που έκανε, τις φάρσες και μετά από την εμφάνιση αυτής το πλήθος ήταν λίγο παγωμένο και το έβλεπαν το αφιέρωμα χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει τι προηγήθηκε πριν. Όταν άναψαν τα φώτα ξεκινήσαμε να παίζουμε τότε έφαγαν το "ξεσκάλωμα". Εμένα προσωπικά μου άρεσε αλλά την ανάθεσαν σε λάθος timing. Σίγουρα δε θα σας αρέσει, όταν τελείωσε και πέρασε από εμάς για συζήτηση και γνωριμία είχα πει ότι απλά παίζει θέατρο και όταν τελειώσει θα είναι ο αληθινός εαυτός της... όμως στα 4 λεπτά σχεδόν που τα λέγαμε είχε την ίδια συμπεριφορά... τι να πω... υποκρινόταν και όταν μας μίλαγε; δεν ξέρω, το βάζω σε spoiler αν έχετε παιδιά μη το δουν κατά λάθος. Έχει δηλώσει 100% παγανίστρια και Σατανισμό αλλά δεν το τσιμπάω, δεν το πιστεύω γιατί και ο Marilyn Manson τα έκανε αυτά στο ξεκίνημα του αλλά μετά έδειξε ποιος πραγματικά είναι και πόσο νορμάλ άνθρωπος και απίστευτα καλλιεργημένος.

Spoiler
Download video
Download video

TIP: Κάντε αναζήτηση στο google για την "Elisa Lam" και θα δείτε τι της συνέβη πραγματικά. Είναι αληθινή ιστορία και ακόμα ανεξιχνίαστη.

EDIT: Επίσης το άλλο μέλος δεν μας μίλησε μας προσπέρασε.

Επεξ/σία από SeXBOX

Βλέποντας αυτό...

Θυμήθηκα αυτό...

Σε κάποιον δίσκο έχω κάτι συναυλίες της... καιρός να τους ξεσκονίσω...

ΥΓ: Θα πω τον πόνο μου... αυτό το desenchantee όσες φορές το έχει πει είναι πάντα ίδιο... μουσικά, χορευτικά ακόμα και οι παύσεις της για να τραγουδήσει το κοινό είναι ακριβός στα ίδια σημεία... ήμαρτον Μylena μου!!!

• Like 1

27 minutes ago, AtiX said:

Βλέποντας αυτό...

Download video

Θυμήθηκα αυτό...

Download video

Σε κάποιον δίσκο έχω κάτι συναυλίες της... καιρός να τους ξεσκονίσω...

ΥΓ: Θα πω τον πόνο μου... αυτό το desenchantee όσες φορές το έχει πει είναι πάντα ίδιο... μουσικά, χορευτικά ακόμα και οι παύσεις της για να τραγουδήσει το κοινό είναι ακριβός στα ίδια σημεία... ήμαρτον Μylena μου!!!

Σήμερα είμαι σε ένα περίεργο mood, εχω ελεύθερο χρόνο και ίσως βάλω τραγούδια που δε θα σας αρέσουν... βασικά ούτε εμενα μου άρεσαν πολλά από τα καινούρια ήδη αλλά μετά κατάλαβα λόγο της δουλειάς παρατηρώντας, συμμετέχοντας και άλλα ότι μερικά ακούγονται τόσο ηλίθια άλλα είναι δύσκολα στην εκτέλεση, μην κρίνετε ένα τραγούδι μόνο αν σας κάνει "κλικ" ο τόνος αλλά τι πήρε και τι χρειάστηκε για την δημιουργία του.

@AtiX Εμένα μου θύμησες αυτό:

Download video

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...