Coscas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 18 hours ago, SeXBOX said: Απόλυτα συμφωνώ! Είναι ο μεσαίος από τα 3 και είναι 10, η πρώτη μας κόρη είναι 12 και η μικρούλα μας 7 Μια χαρά τους ακούει, μακάρι να μου μοιάσουν μουσικά όλα τα παιδιά μου, αλλά και να μην μοιάσουν δεν τρέχει τίποτα, εγώ ακούω τα πάντα από είδη τα οποία είναι διαμάντια εκτός από σκυλάδικα και ότι έχει Banjo!!! lol Κοίτα όταν ξεκινήσαμε το συγκρότημα 90s πειραματικά ήμασταν σε στυλ ακούσματα Orbital φάση κι ετσι, μετά ήρθε η εποχή που γίναμε Rave, Electro House μετά Elektro rock, και σήμερα αν και όπως το πάμε είμαστε διαλυμένοι παίζαμε Electro Punk Rock/DnB/Dubstep φυσικά με φωνητικά, λίγο πολύ την ίδια πορεία με τους Prodigy είχαμε μόνο που οι Prodigy ήταν πάντα πιο μπροστά και role models. Εγώ παράλληλα επειδή είμαι και λάτρης της ηρεμίας εκτός της βαβούρας και Punk ετσι είμαι και σε.... συγκρότημα δεν το λες... κάθε φορά είμαστε και νέοι καλλιτέχνες μόνο 3 είμαστε σταθεροί με ακούσματα ambient/trip hop/NuJazz με ελάχιστα φωνητικά, να φανταστείς είχαμε ηχογραφήσει ένα τραγούδι άλλα έπρεπε να το ακολουθήσει χορωδία/συμφωνική ολόκληρη... έκανα κατάχρηση των εργαζομένων μας και τους βάλαμε συμφωνική και ηχογραφήθηκε, δλδ ένα τραγούδι ήμασταν 25 άτομα περίπου σε συμμετοχή. Πολλοί με ρωτάνε πιο είναι το συγκρότημα που είμαι τώρα που έχουμε κάνει και ζέσταμα στο κοινό για να υποδεχθεί τους Prodigy, σήμερα είμαστε στο ίδιο level σε Βρετανικό επίπεδο, Ελλάδα δεν εχω δει να πολύ ακουγόμαστε, αλλά δεν απαντάω ποτέ σε πιο είμαι γιατί αν ο άλλος είναι λίγο ψαγμένος και να του πω ότι είμαι στο τάδε συγκρότημα θα γίνουν τα εξής... ή θα πει ο άλλος "ρε φίλε ούτε που το περίμενα!" ή "ναι καλά θα ήθελες να ήσουν κανε όνειρα και πούλα τα σε άλλους." Οπότε δεν έχει νόημα να απαντάω και δεν θέλω να εκτεθώ κιόλας είναι ένας από τους λόγους που εχω απενεργοποιήσει τα PM ή με ρωτάνε συνέχεια ή δεχόμουν από ανώμαλους/κομπλεξικούς από αντιπαραθέσεις κατάρες για εμενα και την οικογένεια μου. Αυτά.... επίσης ένα τραγούδι που λατρεύω και είμαι σίγουρος κι εσύ, θα το βάλω σε αυτή την έκδοση καθώς είναι φοβερό το βίντεο και ο ήχος πολύ καλός. Download video Να τα χαίρεσαι Θα χαιρομουν πολύ να ακούσω δουλειές σου (αν και δεν είναι του στυλ μου λογικά) αλλά λες ότι δεν θέλεις να το δημοσιοποιήσεις Και είναι φυσικά δικαίωμά σου και απολύτως σεβαστό Οχι banjo ε; Εγώ πάλι δεν δινω σημασία στο όργανο αλλά στο γενικό σύνολο ενός τραγουδιού Ας πούμε, δεν θα απέρριπτα το Old Man του Neil Young ή το Don't cross the river των Αmerica ή ακόμη το Squeeze Box των Who Αλλά και αυτό σεβαστό και κατανοητό Τους Colonel Bagshot τους ειχα βάλει εδώ κάτι μήνες πρίν (και τους είχα πρωτακούσει σ' ένα φόρουμ που έγραφα παλαιότερα) Η πλάκα είναι ότι δεν ήξερα ότι γίνεται χαμός με μιά διασκευή αυτόν τον καιρό Ωσπου το άκουσα πολλές φορές να το παίζουν Αν δεν το ξέρεις, έχω ανοίξει ένα thread με Ροκ 60's-70's και μόνον κι' εκεί μπαίνουν πραγματικά διαμάντια Ανεξάντλητα και συνεχώς ανακαλύπτω Ανεβάζω που και που και στο κανάλι μου στο ΥΤ μερικά που δεν υπάρχουν πουθενά και οκ Το καλό με αυτά τα "ξεχασμένα" γκρούπς είναι ότι πλέον είναι πανάκριβα να τα αποκτήσουν οι συλλέκτες Μου θύμισες εσύ και το συγκρότημά σου τέτοια περίπτωση Σου εύχομαι στο μέλλον να αναγνωριστείτε Και κάθε κόπια δίσκου σας να αξίζει απο 1000e και πάνω Σου αφιερώνω ένα τραγούδι από τα πολλά που έχω ανεβάσει στο "Ροκ 60's - 70's" και στο ΥΤ Eύχομαι με τη σειρά μου να σου αρέσει Σόρρυ γιά την χαμηλής ποιότητας εγγραφή αλλά δεν το έχω σε καλύτερη Stepson - The Tears You Cried (Aint Never Gonna Buy) 1972-74
SeXBOX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, Coscas said: Να τα χαίρεσαι Θα χαιρομουν πολύ να ακούσω δουλειές σου (αν και δεν είναι του στυλ μου λογικά) αλλά λες ότι δεν θέλεις να το δημοσιοποιήσεις Και είναι φυσικά δικαίωμά σου και απολύτως σεβαστό Οχι banjo ε; Εγώ πάλι δεν δινω σημασία στο όργανο αλλά στο γενικό σύνολο ενός τραγουδιού Ας πούμε, δεν θα απέρριπτα το Old Man του Neil Young ή το Don't cross the river των Αmerica ή ακόμη το Squeeze Box των Who Αλλά και αυτό σεβαστό και κατανοητό Τους Colonel Bagshot τους ειχα βάλει εδώ κάτι μήνες πρίν (και τους είχα πρωτακούσει σ' ένα φόρουμ που έγραφα παλαιότερα) Η πλάκα είναι ότι δεν ήξερα ότι γίνεται χαμός με μιά διασκευή αυτόν τον καιρό Ωσπου το άκουσα πολλές φορές να το παίζουν Αν δεν το ξέρεις, έχω ανοίξει ένα thread με Ροκ 60's-70's και μόνον κι' εκεί μπαίνουν πραγματικά διαμάντια Ανεξάντλητα και συνεχώς ανακαλύπτω Ανεβάζω που και που και στο κανάλι μου στο ΥΤ μερικά που δεν υπάρχουν πουθενά και οκ Το καλό με αυτά τα "ξεχασμένα" γκρούπς είναι ότι πλέον είναι πανάκριβα να τα αποκτήσουν οι συλλέκτες Μου θύμισες εσύ και το συγκρότημά σου τέτοια περίπτωση Σου εύχομαι στο μέλλον να αναγνωριστείτε Και κάθε κόπια δίσκου σας να αξίζει απο 1000e και πάνω Σου αφιερώνω ένα τραγούδι από τα πολλά που έχω ανεβάσει στο "Ροκ 60's - 70's" και στο ΥΤ Eύχομαι με τη σειρά μου να σου αρέσει Σόρρυ γιά την χαμηλής ποιότητας εγγραφή αλλά δεν το έχω σε καλύτερη Stepson - The Tears You Cried (Aint Never Gonna Buy) 1972-74 Download video Σε ευχαριστώ πολύ! Θα ήθελα να μοιράζομε την μουσική μας με άλλους, αλλά εκτός την δικιά μου έκθεση όμως είναι για τους υπόλοιπους της μπάντας μας. Είναι κάτι που έχουμε ορκιστεί να μην κάνουμε. Αρχές 00s μερικοί από εμάς πιτσιρίκοι τότε ακόμα στα πρώτα μας βήματα, το μοιραζόμασταν αλλά ήταν εποχή που ήμουν 5 συνεχή χρονια Αγγλία και Ελλάδα δεν είχα έρθει ακόμα. Τότε μας ήξεραν λίγοι στην Αγγλία. Μια ημέρα έρχεται ο μάνατζερ μας και μας λέει "στο τάδε φεστιβάλ σας ζήτησαν να παίξετε μουσική πριν βγουν οι Prodigy στην σκηνή" τότε το τελευταίο τους album ήταν το "The Fat of The Land" και μετά ακολούθησαν τα "πέτρινα" τους χρονια. Σε εκείνο το ζέσταμα παίξαμε 45' και ο κόσμος άρχισε να μπαίνει στο κλίμα στο τελευταίο τέταρτο κοπανιόντουσαν όλοι από τα ακούσματα. Όταν νύχτωσε και ήρθε η σειρά τους, δε θα ξεχάσω τον Maxim από τους Prodigy να μας λέει "φοβερή δουλειά, ελπίζω να μην τους κουράσατε πολύ στο χτύπημα και σε εμάς είναι zobies" βάλαμε όλοι τα γέλια. Ένα περιοδικό μουσικό τότε Αγγλία έγραψε για εκείνη την ημέρα και την έκπληξη της βραδιάς όπως μας αποκάλεσαν... τότε έμαθαν πολλοί για εμάς ώσπου με τα χρονια άλλοι άρχισαν να κανουν το ζέσταμα για να βγούμε εμείς. Δεν φαντάζεσαι πόσο ενοχλητικό είναι να λες στον άλλον ότι είσαι σε αυτή την μπάντα και να λαμβάνεις ειρωνεία και αμφισβήτηση ακόμα και το γέλιο του άλλου. Ε μετά σταματήσαμε όλοι να λέμε, κρατήσαμε τις μουτσούνες μας στην αφάνεια, ποτέ δεν γυρίσαμε video clip αλλά ακουγόμασταν μόνο ραδιοφωνικά. μιας και δεν έχουμε παρουσία στο youtube σου παραθέτω 1 συγκρότημα και έναν καλλιτέχνη που έχουν ακριβός το ίδιο άκουσμα με εμάς και έχουμε συνεργαστεί κιόλας στο παρελθόν: Spoiler Download video Download video Εγώ θα σου βάλω αυτό το θρυλικό τραγούδι των Rainbow πασίγνωστο παντού και σε όλους που ήταν πάντα έμπνευση για εμενα και η μουσική τους ήταν πάντα πολύ μπροστά για την εποχή τους. Download video
bullosalx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 https://m.youtube.com/watch?v=PJv8sY2CxZA
lovesucks Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) With your kiss my life begins..you"re spring to me.. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από lovesucks 6
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, lovesucks είπε With your kiss my life begins..you"re spring to me.. I come undone.. 4 1
lovesucks Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε I come undone.. Χρόνια είχα να το ακούσω..κ άνοιξε τώρα το μπαούλο ...χαχα 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις