AtiX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Με έπιασε ο παλιμπαιδισμός μου... κρίση είναι θα περάσει... 5
Coscas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 17 minutes ago, SeXBOX said: Μου ρίχνεις πολλά εγώ ήμουν έφηβος το 94' απλά εκείνη την εποχή είχα κόλλημα με την old school music και γενικά funky κατάσταση που άκουγα τα παλιά σαν σημερινά, όπως ακούει ο μικρός μου γιος τώρα Nirvana Είναι ποοοολυ μικρός και τους ακούει, του αρέσει η ακουστική τους, του αρέσει τόσο που δεν του εχω πει ότι ο Cobain αυτοκτόνησε και δεν είναι στην ζωή, νομίζω θα πάθει το αντίστοιχο σοκ με το να του πω ότι Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει! 😂 Οσο πιό παλιά, τόσο πιό καλά (my opinion) Εγώ πάλι άκουγα στην εφηβεία μου Beatles που ήταν άλλη γενιά από μένα Το καλό, είναι διαχρονικό (not only my opinion) Πόσο είναι ο μικρούλης; Και μπράβο του που ακούει Ροκ Και σίγουρα δεν θα αντέδρασε την 1η φορά που τους άκουσε έτσι ε; KIDS REACT TO NIRVANA Το γέλιο είναι μετά με τους Queen 5 minutes ago, AtiX said: Με έπιασε ο παλιμπαιδισμός μου... κρίση είναι θα περάσει... Εσύ μας πας συνέχεια στα διαμαντάκια των 80's Εγώ να δείς αναμνήσεις απ' αυτό Ρε συ! Είχαν αυτήν την κομματάρα!!! A Flock Of Seagulls - Wishing (If I Had a Photograph of You) 1982 Και μιας και πιάσαμε τα διαμαντάκια των 80's Planet P - Why Me (1983) 2
SeXBOX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, Coscas said: Οσο πιό παλιά, τόσο πιό καλά (my opinion) Εγώ πάλι άκουγα στην εφηβεία μου Beatles που ήταν άλλη γενιά από μένα Το καλό, είναι διαχρονικό (not only my opinion) Πόσο είναι ο μικρούλης; Και μπράβο του που ακούει Ροκ Και σίγουρα δεν θα αντέδρασε την 1η φορά που τους άκουσε έτσι ε; Απόλυτα συμφωνώ! Είναι ο μεσαίος από τα 3 και είναι 10, η πρώτη μας κόρη είναι 12 και η μικρούλα μας 7 Μια χαρά τους ακούει, μακάρι να μου μοιάσουν μουσικά όλα τα παιδιά μου, αλλά και να μην μοιάσουν δεν τρέχει τίποτα, εγώ ακούω τα πάντα από είδη τα οποία είναι διαμάντια εκτός από σκυλάδικα και ότι έχει Banjo!!! lol Κοίτα όταν ξεκινήσαμε το συγκρότημα 90s πειραματικά ήμασταν σε στυλ ακούσματα Orbital φάση κι ετσι, μετά ήρθε η εποχή που γίναμε Rave, Electro House μετά Elektro rock, και σήμερα αν και όπως το πάμε είμαστε διαλυμένοι παίζαμε Electro Punk Rock/DnB/Dubstep φυσικά με φωνητικά, λίγο πολύ την ίδια πορεία με τους Prodigy είχαμε μόνο που οι Prodigy ήταν πάντα πιο μπροστά και role models. Εγώ παράλληλα επειδή είμαι και λάτρης της ηρεμίας εκτός της βαβούρας και Punk ετσι είμαι και σε.... συγκρότημα δεν το λες... κάθε φορά είμαστε και νέοι καλλιτέχνες μόνο 3 είμαστε σταθεροί με ακούσματα ambient/trip hop/NuJazz με ελάχιστα φωνητικά, να φανταστείς είχαμε ηχογραφήσει ένα τραγούδι άλλα έπρεπε να το ακολουθήσει χορωδία/συμφωνική ολόκληρη... έκανα κατάχρηση των εργαζομένων μας και τους βάλαμε συμφωνική και ηχογραφήθηκε, δλδ ένα τραγούδι ήμασταν 25 άτομα περίπου σε συμμετοχή. Πολλοί με ρωτάνε πιο είναι το συγκρότημα που είμαι τώρα που έχουμε κάνει και ζέσταμα στο κοινό για να υποδεχθεί τους Prodigy, σήμερα είμαστε στο ίδιο level σε Βρετανικό επίπεδο, Ελλάδα δεν εχω δει να πολύ ακουγόμαστε, αλλά δεν απαντάω ποτέ σε πιο είμαι γιατί αν ο άλλος είναι λίγο ψαγμένος και να του πω ότι είμαι στο τάδε συγκρότημα θα γίνουν τα εξής... ή θα πει ο άλλος "ρε φίλε ούτε που το περίμενα!" ή "ναι καλά θα ήθελες να ήσουν κανε όνειρα και πούλα τα σε άλλους." Οπότε δεν έχει νόημα να απαντάω και δεν θέλω να εκτεθώ κιόλας είναι ένας από τους λόγους που εχω απενεργοποιήσει τα PM ή με ρωτάνε συνέχεια ή δεχόμουν από ανώμαλους/κομπλεξικούς από αντιπαραθέσεις κατάρες για εμενα και την οικογένεια μου. Αυτά.... επίσης ένα τραγούδι που λατρεύω και είμαι σίγουρος κι εσύ, θα το βάλω σε αυτή την έκδοση καθώς είναι φοβερό το βίντεο και ο ήχος πολύ καλός. Download video
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το παρεακι το ρίξαμε στη ποίηση Φοβούνται και μας μπαναρουν. Φοβούνται τα θρεντ που γράφουμε φοβούνται το χλαπ που αράζουμε φοβούνται τα ποστ του πάππου μας και το θρεντ του lidl μας φοβούνται τα χέρια σου που ξέρουν να τρολλαρουν τόσο τρυφερά και να μοχθούν αντρίκια. Φοβούνται τα ποστ που γράφουμε οι δυο μας με φωνή χαμηλωμένη φοβούνται τα θρεντ που θα γραφουμε αύριο όλοι μαζί. Μας φοβούνται, χλαπιστες μου, και όταν μας μπαναρουν μας φοβούνται πιο πολύ. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Με το παρεακι το ρίξαμε στη ποίηση Φοβούνται και μας μπαναρουν. Φοβούνται τα θρεντ που γράφουμε, φοβούνται το χλαπ που αράζουμε, φοβούνται τα ποστ του πάππου μας και το θρεντ του lidl μας, φοβούνται τα χέρια σου που ξέρουν να τρολλαρουν τόσο τρυφερά και να μοχθούν αντρίκια. Φοβούνται τα ποστ που γράφουμε οι δυο μας με φωνή χαμηλωμένη, φοβούνται τα θρεντ που θα γραφουμε αύριο όλοι μαζί. Μας φοβούνται, χλαπιστες μου, και όταν μας μπαναρουν μας φοβούνται πιο πολύ Μηδενιστής;
redykt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) χλαπιστης Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από redykt 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Μηδενιστής; Όχι είναι Δημοσθένης Τρολλιδης Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις