Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

rile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 19/10/2018 στις 10:40 ΜΜ, SeXBOX είπε

Δεν ξέρω αλλά κάθε τραγούδι αν δεν το έχετε καταλάβει έχει να πει κάτι που θα έλεγα εγώ αλλά το κάνω με την μουσική. Τέλος πάντων, το αφιερώνω στο πρώην κολλητό μου... που από παιδιά τον στήριζα σε οτιδήποτε, ακόμα και όταν μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν ομοφυλόφιλος πάλι τον στήριξα. Μετά από λίγο καιρό έπαθα ζημιά σοβαρή στην υγεία μου, πέρασα χρονια σε κλινικές με επεμβάσεις, έγινα καλά αυτός άφαντος! Μετά εμφανίζεται και θέλει την βοήθειά μου, τα ξεχνώ όλα και λέω κολλητός μου θα τον βοηθήσω. Έναν χρόνο αργότερα χάνω τον πατέρα μου περίπου 7 μήνες από όταν η γυναίκα μου έφερε στην ζωή την κόρη μας την 1η. Στην κηδεία όλοι εκεί, ο κολλητός πουθενά. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου πέρασα 2 δύσκολα χρονια και αυτός άφαντος, τον πετυχαίνω μια μέρα Skype και μου λέει την ατάκα ""δεν γουστάρω να σε "κουβαλώ" με τις αρρώστιες σου, δεν είμαι υποχρεωμένος"". Έμεινα παγωμένος και κλείνει την σύνδεση. εδώ και 12 χρονια τώρα αν δεν κάνω λάθος δε με πλησίασε καμιά φορά, όταν επιχείρησα εγώ μου είπε να μην τον ενοχλώ. Μέσο ενός κοινού γνωστού μας του στέλνω μια επιστολή που του εξηγούσα ότι αν ποτέ συναντηθούμε να κρατήσει απόσταση 20 μέτρων  διαφορετικά εγώ ο ίδιος ή αν εχω συνοδεία θα του σπάσω ένα ένα τα πλευρά του... το παρακάτω το  μου το θύμισε τώρα... Από τότε έμαθα να εμπιστεύομαι μόνο τον οικογενειακό μου κύκλο.

Επρεπε να το περιμενεις...οι λεγομενες Πουστιες...

Download video
Download video

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...