SeXBOX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 7 minutes ago, AtiX said: τα τελευταία χρόνια δεν έχω ακούσει κάτι καινούριο από αυτόν 😊🤘 Download video Download video
AtiX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Ντροπή μου!!! Είχα μείνει στο album του 14 που δεν με ενθουσίασε και τόσο...
SeXBOX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, AtiX said: Ντροπή μου!!! Είχα μείνει στο album του 14 που δεν με ενθουσίασε και τόσο... Αν δεις και τα 2 video το πρώτο για τον IRA και την "αγάπη" του για τη Ιρλανδία, και στο άλλο η τρομερή αγάπη στις Ηνωμένες Πολιτείες...(εκεί πέφτει το χρήμα) γι' αυτό και πολλοί Ιρλανδοί συν έναν που δουλεύει μαζί μου τους έχουν στην "μπούκα". Επίτηδες έβαλα αυτά τα 2
booka Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από booka 5
SeXBOX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Πραγματικά δεν θυμάμαι αν το εχω βάλει ξανά εγώ ή κάποιος άλλος. Αλλά κάθε πρωί είναι στην Playlist στο αμάξι μου. Τώρα που η Amazon βάζει και την Alexa στο αμάξι, θα το κάνω στούντιο, ευτυχώς είναι φιμέ τα τζάμια και δεν με βλέπει κανένας να κοπανιέμαι ή να τραγουδάω απλά! 😂 Με επιφύλαξη, ίσως βλέπουν να πηγαίνει πέρα δώθε . Download video
Προτεινόμενες αναρτήσεις