AtiX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, guido είπε Τι είπες τώρα γαμώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 3 hours ago, AtiX said: Download video Πραγματικά με γύρισες πίσω χρονια που άκουγα πολύ Suede και Depeche Mode, Orbital, Kula Shaker, The Pulp, Stereo MC's, Aerosmith, Red Hot Chili Peppers, Patti Smith, κλπ. Ωραίο το νέο κομμάτι. Download video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nintendo1889 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Cypress Hill - Band of Gypsies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χοντρό κόλλημα εδώ και μέρες... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μιας και είμαι δουλειά και με βάλανε παρά την θέληση μου να κάτσω γραφείο γιατί έπεσε η πίεση μου... άκουγα αυτό... τρέμουν και τα χέρια... Download video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω... αλλά οταν ακούω την φωνή του κάτι παθαίνω... θεωρώ την καλύτερη ανδρική σήμερα... Το έχω "βάλει" δύο φορές... άλλη μια πειράζει??? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από AtiX 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 26 minutes ago, AtiX said: Δεν ξέρω... αλλά οταν ακούω την φωνή του κάτι παθαίνω... θεωρώ την καλύτερη ανδρική σήμερα... Συμφωνώ, αλλά θα προσθέσω και τoν Paul David Hewson(Bono), εχω δει U2 τρεις φορές στην ζωή μου ζωντανά στα tour τους: Zoo TV, Elevation και Innocence & Experience. Σε κάθε συναυλία η φωνή του ήταν πανέμορφη, ιδανική για ροκ και ποτέ μα ποτέ η ίδια κάθε φορά που άκουγα τα ίδια τραγούδια στα tour ήταν σαν νέες εκτελέσεις, απίστευτη φωνή και κάθε φορά διαφορετική και όμορφη. Μονο τώρα τα τελευταια χρονια αν ακούσεις πολύ προσεκτικά "σπάει" κάπως αλλά και πάλι μένει όμορφη. Την προσωπική του ζωή την αφήνω απ έξω... αν την πιάσω θα κατεβάσω καντήλια αλλά σαν καλλιτέχνης εξαιρετικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Συμφωνώ, αλλά θα προσθέσω και τoν Paul David Hewson(Bono), εχω δει U2 τρεις φορές στην ζωή μου ζωντανά στα tour τους: Zoo TV, Elevation και Innocence & Experience. Σε κάθε συναυλία η φωνή του ήταν πανέμορφη, ιδανική για ροκ και ποτέ μα ποτέ η ίδια κάθε φορά που άκουγα τα ίδια τραγούδια στα tour ήταν σαν νέες εκτελέσεις, απίστευτη φωνή και κάθε φορά διαφορετική και όμορφη. Μονο τώρα τα τελευταια χρονια αν ακούσεις πολύ προσεκτικά "σπάει" κάπως αλλά και πάλι μένει όμορφη. Την προσωπική του ζωή την αφήνω απ έξω... αν την πιάσω θα κατεβάσω καντήλια αλλά σαν καλλιτέχνης εξαιρετικός. Συμφωνώ... και η φωνή του Bono είναι από τις κορυφαίες αλλά δεν έχει παρουσιάσει κάτι εδώ και χρόνια... Ίσως κάνω λάθος και να μου διαφεύγει κάτι, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν έχω ακούσει κάτι καινούριο από αυτόν, οπότε στην συνείδηση μου, πλέον, τον θεωρώ παροπλισμένο... Τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζω, επίσης, και τον Arnór Dan... Απίστευτη φωνή που με γεμίζει ευαισθησία, συναισθήματα και εικόνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις