Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Speed/Thrash :P  Καλό άλμπουμ όντως. Το είχα ακούσει πριν καμιά 16-17 χρόνια, είχε παίξει ένα κομμάτι τους σε ένα μέταλ bar στη Θεσσαλονίκη και είχα ρωτήσει να μάθω. :)

Αλλά σου έχω και το καλύτερο (1990) :P 

:) 

Και ένα λίγο παλιότερο, έπος κατ'εμέ 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Speed/Thrash :P  Καλό άλμπουμ όντως. Το είχα ακούσει πριν καμιά 16-17 χρόνια, είχε παίξει ένα κομμάτι τους σε ένα μέταλ bar στη Θεσσαλονίκη και είχα ρωτήσει να μάθω. :)

Αλλά σου έχω και το καλύτερο (1990) :P 

:) 

Και ένα λίγο παλιότερο, έπος κατ'εμέ 

Φοβεροί οι Artilery, και για κάποιο λόγο ειχα την εντύπωση οτι ήταν πριν το 1990. Για το skeptics apocalypse δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτή την δισκάρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν 2 άλμπουμ το 1985 (Fear of tomorrow) και το 1987 (Terror Squad) τα οποία είναι πολύ καλά! Το By Inheritance είναι - θεωρώ - σταθμός στην ιστορία του είδους και γενικότερα, από τα άλμπουμ σταθμός στην metal. Ήμουν βοσκαρουδάκι αμούστακο ( :P ) όταν πρωτάκουσα το By Inheritance (2000) και δεν είχα την ίδια...αντίληψη στα 16 μου , όπως πχ 10 χρόνια αργότερα που το ξανάκουσα. Έπαθα την πλάκα μου. Να σημειώσω ότι μετά είχαν φθίνουσα πορεία... Αλλά το 2016 έβγαλαν πολύ καλό άλμπουμ (penalty by perception). 

Οι agent steel για μένα μία σταθερά εξαιρετική μπάντα στο είδος της! Τα άνωθι άλμπουμ βρίσκονται στην δισκοθήκη μου, ξεχασμένα, στη Σαλόνικα!

Όσο για τους Grip Inc...Να'ταν κι άλλο φίλε μου!

To be ontopic: A classic

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...