Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

rile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/3/2018 στις 9:53 ΠΜ, *nenya* είπε

Πήγε κανένας στο 3d live concert των Kraftwerk το Σάββατο; Ήταν τέλεια εμπειρία.

Αρένα ήσουν ή κερκίδες? Ημουν αρένα, είχα πει πως δεν θα πάω ξανά στο κοτέτσι το tae kwon do μετά το ηχητικό φιάσκο με τους Prodigy το 2010, αλλά από την άλλη ήθελα και να τους δω... ωραίο το κόνσεπτ, αλλά ο ήχος πολύ χαμηλά άκουγες άνετα τι έλεγαν 2-3 σειρές πίσω σου, ο κ.βήτα της προάλλες στο six dogs πιο δυνατά βάραγε

Ντροπή να φέρνουν τέτοιες μπάντες σε τέτοιους στάβλους, οι Kraftwerk ωστόσο τρομεροί

--

Επεξ/σία από Oscar_Mike
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, Oscar_Mike said:

Αρένα ήσουν ή κερκίδες? Ημουν αρένα, είχα πει πως δεν θα πάω ξανά στο κοτέτσι το tae kwon do μετά το ηχητικό φιάσκο με τους Prodigy το 2010, αλλά από την άλλη ήθελα και να τους δω... ωραίο το κόνσεπτ, αλλά ο ήχος πολύ χαμηλά άκουγες άνετα τι έλεγαν 2-3 σειρές πίσω σου, ο κ.βήτα της προάλλες στο six dogs πιο δυνατά βάραγε

Ντροπή να φέρνουν τέτοιες μπάντες σε τέτοιους στάβλους, οι Kraftwerk ωστόσο τρομεροί

--

Αρενα, προς τα μπροστά! Μου αρεσαν παρα πολυ, καποια 3D γραφικα πολυ πετυχημενα, οπως εκεινος ο δορυφορος που ερχοταν κατα πανω μας. Συνολικα σουπερ εμπειρια με εξαιρεση το τσιγαρο εκει μεσα. 

Ρε συ ο ηχος δεν με χαλασε! Και κανεναν απ'την παρεα! Μας αρεσε που δεν ετρεμε το εδαφος κ δεν ξεκουφαθηκαμε. Παιζει να γερασαμε ε XD

Στις 8/3/2018 στις 6:44 ΜΜ, *nenya* είπε

Αρενα, προς τα μπροστά! Μου αρεσαν παρα πολυ, καποια 3D γραφικα πολυ πετυχημενα, οπως εκεινος ο δορυφορος που ερχοταν κατα πανω μας. Συνολικα σουπερ εμπειρια με εξαιρεση το τσιγαρο εκει μεσα. 

Ρε συ ο ηχος δεν με χαλασε! Και κανεναν απ'την παρεα! Μας αρεσε που δεν ετρεμε το εδαφος κ δεν ξεκουφαθηκαμε. Παιζει να γερασαμε ε XD

χαχχαχα, δεν ξέρω πόσο είστε, αλλά φαντάζομαι είμαστε κοντά :lol:

τι να σου πω, μου έκανε εντύπωση η χαμηλή ένταση του ήχου και μετά άκουσα το ίδιο παράπονο από πολλούς, ναι και ο εξαερισμός είναι άλλο ένα θέμα αυτού του χώρου,

ελπίζω από εδώ και πέρα να μην έρθει μπάντα που μου αρέσει εκεί μέσα..

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...