Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

rile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι να πεις γι αυτα που βγαζαν παλια και για το τι βγαζουν τωρα..

Για τους Savatage συγκεκριμενα λες;

Εχουν διαλυθει απο το 2002, ο καθενας πηρε το δρομο του (caffery, oliva , zak stevens) , και ακουγεται οτι θα ξαναμπουν στο στουντιο σαν savatage ...

Παντως ειναι 2 επιτυχημενες μπαντες οι Savatage (κατα τη γνωμη μου). Γιατι εχουν 2 τελειως διαφορετικες εποχες. Το πιο μεταβατικο τους αλμπουμ ειναι το Gutter Ballet...  :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τους Savatage συγκεκριμενα λες;

Εχουν διαλυθει απο το 2002, ο καθενας πηρε το δρομο του (caffery, oliva , zak stevens) , και ακουγεται οτι θα ξαναμπουν στο στουντιο σαν savatage ...

Παντως ειναι 2 επιτυχημενες μπαντες οι Savatage (κατα τη γνωμη μου). Γιατι εχουν 2 τελειως διαφορετικες εποχες. Το πιο μεταβατικο τους αλμπουμ ειναι το Gutter Ballet...  :)

Βασικα μιλουσα για την μουσικη που εβγαινε μεχρι το 2000 περιπου γιατι μετα χαιρετα μου τον πλατανο... Γνωμη μου βεβαια..

• Like 1

Βασικα μιλουσα για την μουσικη που εβγαινε μεχρι το 2000 περιπου γιατι μετα χαιρετα μου τον πλατανο... Γνωμη μου βεβαια..

Δε διαφωνω με αυτο! 

To be on topic..

• Like 4

Καταπληκτικό τραγούδι!

Ισως πολύ "mainstream" και μελιστάλαχτο γιά μερικούς (ίσως και γιά μένα), αλλά δεν παύει να είναι κλασσικό

Σύνθεση Gloria Sklerov και Harry Lloyd

Αυτοί είναι οι Ολλανδοί Lucifer

Lucifer - House For Sale (1975)

• Like 2

Και τα 2 μεγαλωσαν πολυ κοσμο..

Κι αντε επειδη εχω ορεξη,  παραδιδω κ αυτο το μικρο αριστουργημα( κατ΄εμε , μην τρελαθουμε κιολας δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα) απλα απαγορευεται αυστηρως να ακουστει σε μικρο χωρο με ευθραυστα...

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα κάποια αριστουργήματα να υπάρχουν σε τόσο κακή εγγραφή και μόλις μετά βίας να ακούγονται

Dark - Cloud of Unknowing (1970)

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...