Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πεις γι αυτα που βγαζαν παλια και για το τι βγαζουν τωρα..

Για τους Savatage συγκεκριμενα λες;

Εχουν διαλυθει απο το 2002, ο καθενας πηρε το δρομο του (caffery, oliva , zak stevens) , και ακουγεται οτι θα ξαναμπουν στο στουντιο σαν savatage ...

Παντως ειναι 2 επιτυχημενες μπαντες οι Savatage (κατα τη γνωμη μου). Γιατι εχουν 2 τελειως διαφορετικες εποχες. Το πιο μεταβατικο τους αλμπουμ ειναι το Gutter Ballet...  :)

• Like 1
  • Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τους Savatage συγκεκριμενα λες;

Εχουν διαλυθει απο το 2002, ο καθενας πηρε το δρομο του (caffery, oliva , zak stevens) , και ακουγεται οτι θα ξαναμπουν στο στουντιο σαν savatage ...

Παντως ειναι 2 επιτυχημενες μπαντες οι Savatage (κατα τη γνωμη μου). Γιατι εχουν 2 τελειως διαφορετικες εποχες. Το πιο μεταβατικο τους αλμπουμ ειναι το Gutter Ballet...  :)

Βασικα μιλουσα για την μουσικη που εβγαινε μεχρι το 2000 περιπου γιατι μετα χαιρετα μου τον πλατανο... Γνωμη μου βεβαια..

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα μιλουσα για την μουσικη που εβγαινε μεχρι το 2000 περιπου γιατι μετα χαιρετα μου τον πλατανο... Γνωμη μου βεβαια..

Δε διαφωνω με αυτο! 

To be on topic..

• Like 4
Δημοσ.

Καταπληκτικό τραγούδι!

Ισως πολύ "mainstream" και μελιστάλαχτο γιά μερικούς (ίσως και γιά μένα), αλλά δεν παύει να είναι κλασσικό

Σύνθεση Gloria Sklerov και Harry Lloyd

Αυτοί είναι οι Ολλανδοί Lucifer

Lucifer - House For Sale (1975)

• Like 2
Δημοσ.

Και τα 2 μεγαλωσαν πολυ κοσμο..

Κι αντε επειδη εχω ορεξη,  παραδιδω κ αυτο το μικρο αριστουργημα( κατ΄εμε , μην τρελαθουμε κιολας δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα) απλα απαγορευεται αυστηρως να ακουστει σε μικρο χωρο με ευθραυστα...

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα κάποια αριστουργήματα να υπάρχουν σε τόσο κακή εγγραφή και μόλις μετά βίας να ακούγονται

Dark - Cloud of Unknowing (1970)

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...