censOred Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ωραίοι! Δεν τους ήξερα Το άκουσες το School's out? Περιμένω γνώμη Αφιερωμένο το επόμενο αφού σου άρεσαν οι Growlers (και στον Half Evil βέβαια ) The Growlers - Naked kids (2013) Αγαπημένοι οι Growlers.Δυστυχώς δεν τους έχω δει ακόμη παρά μόνο τις αδελφές ψυχές τους Allah Las. Arcs -Project του Dan Auberbach (Frontman των Black Keys) και να πω την αμαρτια μου εδώ σε αυτο το τοπικ ειχα ακουσει πρωτη φορα κομματι τους. Το School's out κατέβηκε και θα το ακούσω αύριο που έχω ταξίδι με το τρενο. 10lλεπτο jam in the van εχουν groove Αλλα οχι και τοσο καλές φωνές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αγαπημένοι οι Growlers.Δυστυχώς δεν τους έχω δει ακόμη παρά μόνο τις αδελφές ψυχές τους Allah Las. Arcs -Project του Dan Auberbach (Frontman των Black Keys) και να πω την αμαρτια μου εδώ σε αυτο το τοπικ ειχα ακουσει πρωτη φορα κομματι τους. Το School's out κατέβηκε και θα το ακούσω αύριο που έχω ταξίδι με το τρενο. Ομορφο αυτά τα γκρούπς να έχουν surf ήχο Δεν τους ήξερα τους Allah Las. Θα τους "επεξεργαστώ" (ήδη ακούω ένα πολύ "60's" κομμάτι τους) έχω ταξίδι με το τρενο Αφιερωμένο τότε το επόμενο Kαλό ταξίδι! The Cure - Jumping Someone Else's Train (1979) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δύο τραγούδια από την αγαπημένη Nina. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εγώ ανέφερα Pogues σε προηγούμενο πόστ και δεν μπορώ να αντισταθώ στις αναμνήσεις Τι γινόταν τότε με τον MacGowan... The Pogues - Tuesday Morning (1993) The Pogues - Sunny Side Of The Street (1990) The Pogues - Sayonara (1990) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Όταν προχωράς δεκαετίες γίνεσαι ακόμα καλύτερος The Pogues, οι Ιρλανδοί Clash. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Όταν προχωράς δεκαετίες γίνεσαι ακόμα καλύτερος Οχι βρε! Οι συγκινήσεις και οι γνώσεις που παίρνω από τα 60's- 70's δεν συγκρίνονται Το ξέρεις ότι συνειδητά ακούω αυτήν την εποχή και με συναρπάζει Και θα το πληρώσεις αυτό που τολμησες να πείς...με ένα δεινοσαυράκι Ας πρόσεχες! Α χα χα! Lee Clayton - Like a Diamond (1978) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ^^^ Καλό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2MiE63RJmDs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 https://youtu.be/eg3F4zpOdK8 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 https://youtu.be/ReXd6-nx4fk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις