gon1332 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δεν σας βάζω like γιατί κάπου σας έχω χάσει! Πλάκα κάνω :ρ θα επανέλθω κάποια στιγμή, απλά μετά τη Λιβ έχω μπει σε mode Λι κκε Λι! οπότε μπορεί να μη σας βάζω like αλλά σας βάζω Lykke!! :ρρρρρρρρρρ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Σημερα βαριομαστε λιγακι! https://www.youtube.com/watch?v=KqFnB6j1PpU&feature=youtu.be Βεβαια ταιριαζει για το απογευματακι, αλλα δε πειραζει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtSixes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=kCFZHRNlXq8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Με αφορμη διαφορα να κανουμε ενα μικρο reminder σχετικα με το θεμα α.το τοπικ δημιουργηθηκε με σκοπο να βαζει ο καθενας τα τραγουδια που ακουει ωστε να παιρνουν ιδεες και τα αλλα μελη για διαφορα τραγουδια. β.οι τσακωμοι μεταξυ των μελων δεν εχουν χωρο μεσα στο θεμα. γ.ο καθενας μπορει να σηκωσει οτι τραγουδι θελει.οτι καποιος δεν εγκρινει το τραγουδι ή δεν του αρεσει δεν μας ενδιαφερει ουτε του δινει το δικαιωμα να σχολιαζει αρνητικα. Απλα προσπερναει το τραγουδι και παει παρακατω. δ.οτι μερικα ατομα δεν ξερουν τι να κανουν στην ζωη τους και μπαινουν μεσα σε θεματα με σκοπο να τρολλαρουν δεν ειναι ευπροσδεκτα. ε.οι λυσεις ειναι παντα δυο. 'Η το θεμα αμα ξεφυγει πεφτει κλειδωμα ειτε αυτος που ενοχλει φευγει απο λιγες μερες μεχρι πολλες μερες σαν δωρο χριστουγεννων και κανουμε ομορφες διακοπες χωρις αυτον/αυτην/αυτους Η δευτερη λυση θα προτιμηθει. και πισω στο θεμα μας. ενα ωραιο song με ωραια λογια 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trantor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trantor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπέροχο! Widsith - Mulberry Hill (1972) https://www.youtube.com/watch?v=tTVkPKqiYhk&list=WL&index=1754 Edit: Εσπαγα το κεφάλι μου τι μου θυμίζει Τον ΥΜΝΟ Ballad of a Rock 'N Roll loser των Titanic! Μόνο που το Ballad γράφτηκε 3 χρόνια μετά Βέβαια οι Titanic το εξέλιξαν και το έκαναν ένα τέλειο τραγούδι Respect στους Widsith Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2016 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Αμ το επόμενο; Πεντακάθαρη αντιγραφή του στην εισαγωγή το κλασσικό 25 or 6 to 4 των Chicago (λατρεμένοι και το έχω και σε βινύλιο. Το 25 or 6 tο 4 ε; Του '70. Γιατί...σιγά μην ξεραμε το Maybe Tomorrow του '69) Φυσικά είναι διασκευή το Maybe Tomorrow στους Iveys (στην ουσία είναι οι Badfinger), αλλά η εισαγωγή είναι των Angel Pavement Αυτό το γκρούπ είναι κάτι παραπάνω από ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! 3 κομμάτια ξεχώρισα στα...4 που άκουσα. Θα επανέλθω Απίστευτο! Ρε τι ανακαλύπτει κανείς... Angel Pavement - Maybe Tomorrow (1969) Chicago - 25 Or 6 To 4 (1970) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Mωρά στη φωτιά - παυσίπονο Χα χα! Το έκανες επίτηδες ε; Ωστε όταν σβηστεί απο το ΥΤ να φαίνεται ότι έκανα like στα Μωρα στη Φωτιά ε; Σιγά μωρέ! Τι είναι 1 like; Τζάμπα είναι Εγώ πάντως, στους Cure το έβαλα Edit: Μάλλον εννοείς ότι μοιάζει Ετσι όπως το έβαλες όμως φαίνεται ότι μπήκαν τα Μωρά (όχι στην πίστα) Ευκαιρία να βάλω άλλο ένα τραγούδι των Angel Pavement Τι κομμάτι! Το αγαπημένο μου στύλ! Πόσο υποτιμημένοι... Angel Pavement - Green Mello Hill (1969) https://www.youtube.com/watch?v=TMSkvloJMyw&list=WL&index=1761 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις