tsilitheo1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αυτος "μετραει" για ισπανος;;;. Εντάξει, καταλάβαμε ότι δεν τον γουστάρεις και σου την σπάει. Μπορείς, όμως, να τον αγνοείς και να μη βλέπεις τι ποστάρει, βρε tsilitheo1, αν σου χαλάει τόσο πολύ τη ζαχαρένια και την αισθητική σου. Κανένας από εδώ μέσα δεν χρωστάει να μπαίνει και να διαβάζει τις κόντρες κανενός. Ας διατηρήσουμε ένα ήρεμο κι ευχάριστο κλίμα. Κρίμα δεν είναι; Και τα λέω πραγματικά φιλικά. Περιμενε.... Εχεις ... inviteΕλπιζω πηρες μια "δοση".... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Deep Purple lover ε; Τους λατρεύω..!!από μικρή!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 ^^^ Κλασική αξία ο Κάρλος δε λέω , αλλά ας υποστηρίξουμε και τα νέα παιδιά. Το speed είναι πιο κοντά στο στυλ μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 https://youtu.be/C0mc5TX_Fo4 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εεεε αφου σου αρεσουν τοσο... Λιγακι opeth... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Κανείς δεν ξύπνησε μια μέρα και έτσι χωρίς λόγο είπε δεν γουστάρω τον τάδε..it takes two to tango.. Πάμε ισπανική βδομάδα..λίγο πιο κλασικά εγώ.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τιποτε σπουδαιο σαν ακουσμα... Απλα για την ....φαντασιωση. Ρε τα διδυμακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τιποτε σπουδαιο σαν ακουσμα... Απλα για την ....φαντασιωση. Ρε τα διδυμακια... https://youtu.be/ykW4rtW2eu0 Το βρήκα τυχαία πριν δυο μέρες κ το άκουσα/είδα..χάλια ακουστικά!!αλλά σκέφτηκα πως το αντρικό κοινό θα χαίρεται όταν τις βλέπει!!χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το βρήκα τυχαία πριν δυο μέρες κ το άκουσα/είδα..χάλια ακουστικά!!αλλά σκέφτηκα πως το αντρικό κοινό θα χαίρεται όταν τις βλέπει!!χαχαχα Αυτο ακριβως... Εχω το γνωθι.... Δεν περιμενω το δικο σου λαικ...λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Κανείς δεν ξύπνησε μια μέρα και έτσι χωρίς λόγο είπε δεν γουστάρω τον τάδε..it takes two to tango.. Δεν αντιλέγω, lovesucks. Κι ούτε είμαι εδώ για να παίξω τον ρόλο τού δικαστή και να δώσω το δίκιο στον έναν ή στον άλλον. Είναι κάτι που αφορά αυτούς, αποκλειστικά. Η δική μου στάση είναι καθόλα ουδέτερη. Δεν μου πέφτει λόγος, άλλωστε. Πράγμα που εξήγησα και στον tsilitheo1 προσωπικώς. Σ' αυτό που στέκομαι μονάχα είναι στο δημόσιο "δράμα". Είναι κρίμα να χαλιέται το κλίμα εδώ μέσα για τα προσωπικά που μπορεί να έχει ο ένας με τον άλλο. Και μιλάω για τον καθένα, όχι μόνο για τους δυο τους. Εδώ μπαίνουμε να ξεχαρμανιάσουμε απ' τη καθημερινότητα, ν' ακούσουμε τα τραγουδάκια μας... εν ολίγοις να περάσουμε καλά. Το βρίσκω κρίμα να ρίχνουμε μαυρίλα. Κι αν έχω άδικο, πραγματικά, ζητώ συγνώμη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δεν εχεις αδικο.... Απλα βγαινεις οφφτοπικ. Και για να μην βγω και εγω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Βρε αστροσυννεφάκι που σου χω κ αδυναμία..μη ζητάς συγγνώμη.!όλα καλά είναι..μια παρένθεση ήταν.άντε βάλε κανένα ισπανικό που να μην ξέρουμε..ομιλούμε και την ισπανική!! Πολύ ωραίο κομμάτι.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, όχι για κάποιον άλλο λόγο. Άντε, να μη βγαίνω άλλο off. Αφιερωμένα στην παρέα. https://www.youtube.com/watch?v=5bkC8Ul0zww 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Βρε αστροσυννεφάκι που σου χω κ αδυναμία..μη ζητάς συγγνώμη.!όλα καλά είναι..μια παρένθεση ήταν.άντε βάλε κανένα ισπανικό που να μην ξέρουμε..ομιλούμε και την ισπανική!! Πολύ ωραίο κομμάτι.. https://youtu.be/J6ZjnxnDSOM Παντα μου αρεσε σαν ακουσμα. Αλλα και παντα ημουν αντιθετος σαν ιδεα.. Περιληπτικα... Ενας γονος πλουσιας οικογενειας μεσα στην βαρεμαρα του,αποφασιζει να κανει μια "επανασταση" και τελικα να εγκαθιδρυσει μαζι με τον προσφατως αποθανοντα φιλο του μια δικτατορια... Αυτος ειναι ο δικος μου Γκεβαρα. Ο συνονοματος μου ,ο Θοδωρακης...https://youtu.be/hqld7uLvktY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις