astrosunnefo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Χαχαχαχα! Με πέθανες. Έτσι θα σε άφηνα, βρε; Διάβασα το μήνυμά σου, πως δεν το έβρισκες, κι ευθύς αμέσως καταπιάστηκα με ενδελεχή αναζήτηση. Πραγματικά, ίχνος του. Τίποτα. Νάδα. Δεινοπάθησα για να το βρω. Τι σε συλλογές κοίταξα σε warez-άδικα, τι από εδώ, τι από εκεί. Λίγο πριν τα παρατήσω, βρήκα κάπου ολόκληρο το cd και το κατέβασα, οπότε και του εξασφάλισα μια γωνίτσα στο youtube. Το έσυρα μέχρις εδώ πανηγυρικά, το απίθωσα καταμεσής του νήματος και περίμενα διπλοπόδι, όλο ενθουσιασμό, να κόψω αντιδράσεις σου. Για τον λάου λάου εκφοβισμό που προσπαθείς να μου επιβάλεις, δεν μασάω, να ξέρεις. Πάω να πάρω το κουμπούρι μου, κι όποιου του βαστάει ας έρθει να μου banάρει τον λογαριασμό. Αυτό το τραγούδι περίμενα, για να περπατήσω στα σοκάκια τής δόξας, και θα μου το στερήσουν; Θα το προστατέψω χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Κι έννοια σου, δεν θα σε ξεχάσω, καλέ μου φίλε. Σιμά μου θα σ' έχω τις ένδοξες κείνες ημέρες. #κάποιος_να_με_μαζέψει Υπέροχο!!! Εγώ το βρήκα βρε συ μεμονωμένο και σχετικα γρήγορα Ταλαιπωρήθηκες ε; Ομως δεν το έβαλες κάτω Και αυτό θαυμάζω σε σένα Με κατασυγκίνησες και στο είπα Εσυ κάνεις πλάκα τώρα, αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι έχεις ανεβάσει ένα από τα ιστορικότερα τραγούδια στην original εκτέλεση Η μαϊμου εκτέλεση του Presley, έχει 40 εκατομμύρια views Το δικό σου δεν θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 80; Και κανείς κερατάς να μην σε μαζέψει. Ετσι πάντα ζωντανή να είσαι Αντε να σου αφιερώσω ένα τραγούδι της που είχα βάλει σε άλλο φόρουμ πριν 2 χρόνια Διαφορετικό στυλ αλλά ωραίο νομίζω Και χάρηκα που σου άρεσαν οι Alquin Πάρα πολλά είδη οι άτιμοι έπαιζαν. Και όπως βλέπεις πετυχημένα. Αν και δεν έγιναν γνωστοί. Κρίμα Gwen McCrae - All This Love That I'm Giving (1979) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ το βρήκα βρε συ μεμονωμένο και σχετικα γρήγορα Ταλαιπωρήθηκες ε; Ομως δεν το έβαλες κάτω Και αυτό θαυμάζω σε σένα Με κατασυγκίνησες και στο είπα Εσυ κάνεις πλάκα τώρα, αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι έχεις ανεβάσει ένα από τα ιστορικότερα τραγούδια στην original εκτέλεση Η μαϊμου εκτέλεση του Presley, έχει 40 εκατομμύρια views Το δικό σου δεν θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 80; Και κανείς κερατάς να μην σε μαζέψει. Ετσι πάντα ζωντανή να είσαι Αντε να σου αφιερώσω ένα τραγούδι της που είχα βάλει σε άλλο φόρουμ πριν 2 χρόνια Διαφορετικό στυλ αλλά ωραίο νομίζω Και χάρηκα που σου άρεσαν οι Alquin Πάρα πολλά είδη οι άτιμοι έπαιζαν. Και όπως βλέπεις πετυχημένα. Αν και δεν έγιναν γνωστοί. Κρίμα Gwen McCrae - All This Love That I'm Giving (1979) https://www.youtube.com/watch?v=NOI0BZIecVw Είναι ν' απορείς που φέρνω τούμπα το διαδίκτυο για να βρω κάτι που ψάχνεις, για να σου κάνω έκπληξη και να σ' ευχαριστήσω; Όχι, βέβαια. Μ' έκανες (και με κάνεις) λιώμα. Και σ' ευχαριστώ, πάντα. Διαφορετικό, αλλά ωραίο διαφορετικό στιλ. Πρέπει να 'ναι κι απ' τα γνωστά αυτό, ε; Σε όποια συλλογή κι αν άνοιγα (για να βρω αυτό που έψαχνες), τσουπ!, μέσα το πετύχαινα. https://youtu.be/qNc9vHLayb4 <3 Βέβαια, όταν ακούω Noora Noor, το μυαλό μου πάει κατευθείαν στο Forget What I Said, που το υπεραγαπώ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 4 Δεκεμβρίου τον χάσαμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Simple Minds - Premonition - 1979 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tds2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Del Shannon - Runaway 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ανατριχίλα ρε Midnight! Κριμα που εφυγες νωρις και εσυ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις