tommybertsen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 respect ! Πολυ καλο αλμπουμ! Μια μιξη rhapsody , σε λιγο πιο "heavy " tunes θα ελεγα. Ξεχωριζει το lost in the depths of me , imho! 2
KilliK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 well, ευτυχως που ο John Barry το εσωσε. https://en.wikipedia.org/wiki/James_Bond_Theme αυτο ειναι το poster για το Lifeforce. απο το soundtrack της ταινιας ηταν; 1
Καϊάφας Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 αυτο ειναι το poster για το Lifeforce. απο το soundtrack της ταινιας ηταν; Οχι, αλλα ειναι κοντα σε εποχη, καταρχας ο δισκος ειναι ενας κορυφαιος us melodic power metal της δεκαετιας του 80, ετος κυκλοφοριας 1987, προφανως επηρρεαστηκε απο το Lifeforce σαν εξωφυλλο. respect ! Πολυ καλο αλμπουμ! Μια μιξη rhapsody , σε λιγο πιο "heavy " tunes θα ελεγα. Ξεχωριζει το lost in the depths of me , imho! Νομιζω απο τα κορυφαια μοντερνα euro power metal albums, το γουσταρω γιατι εχει κατι απο αμερικανικο ηχο και ατμοσφαιρα. 1
tommybertsen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Θυμηθηκα επιτελους ποιο τραγουδι ηξερα απο Lost Horizon , και δεν ηταν απο το Flame to the ground beneath! 1
Demetra_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 jazzoνιαρ mood σήμερις ... που να ανοίξει το μάτι μετά 3
tommybertsen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Παω να παιξω Mafia II μετα απο αυτο που εβαλες ^^ Εγω παλι εχω το κλασικο μου metal mood Αλλα θα παμε με κατι πιο ηρεμο for now... 5
astrosunnefo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τρομερό κομμάτι τους που είχα κολλήσει! https://www.youtube.com/watch?v=qwC-L_2Qe1M Μόλις κατέβηκε σε mp3. Ευχαριστώ πολύ, radiohead. Και το αστροσυννεφάκι να το προσέχεις Βάζει γκρουπάρες και μας το παίζει μετριόφρων Αστεράκι λέμε! Ειδικά αυτό που έβαλα τώρα, ε; Μμμμούρλια! (Ελπίζω να είναι η... Gwen, έτσι; Όποιος καεί με τον χυλό φυσά και το γιαούρτι. ) ^^Τελείωσε η ιταλική εβδομάδα να πιάσουμε τη γαλλική; https://www.youtube.com/watch?v=519_pOvP9xs Ελπίζω να μη σε ξενέρωσα πολύ. :lol: 5
Coscas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ειδικά αυτό που έβαλα τώρα, ε; Μμμμούρλια! (Ελπίζω να είναι η... Gwen, έτσι; Όποιος καεί με τον χυλό φυσά και το γιαούρτι. ) Ωωωωω! Το ανέβασες βρε θηρίο; Τρομερή! Χτες το κατέβασα σε mp3 από ένα site και είπα να το ανεβάσω εγώ Αλλά....φοβήθηκα ότι θα μου το έσβηναν αφού το θεωρώ απίθανο να μην υπάρχει στο ΥΤ. Ενα από τα ιστορικότερα τραγούδια Μάλλον το σβήνουν κάθε φορά και μπανάρουν γιά πάντα τον uploader (α χα χα! Το λέω να σε φοβίσω). Γι΄αυτό και δεν υπάρχει Η αυτοψια με σένα θα δείξει... Θαυμάζω το θάρρος σου (εν αγνοία σου, χα χα!) που το ανέβασες και γιά άλλη μια φορά δείχνεις ότι είσαι στις "επάλξεις" Με συγκίνησες βρε! Θα χαρώ να πάρεις εκατομμύρια views και likes στο ΥΤ Και όταν φτάσεις στην δόξα όμως, να πείς μια καλή κουβέντα και γιά μένα ε; Α χα χα! 1000 likes! 1
Coscas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Να βάλω κι' εγώ ένα τραγούδι που "τζαζίζει"; Αφιερωμένο Δώστε προσοχή στην αλλαγή στο 1:18. AΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! Σαν να το ήξερα από πάντα ALQUIN - Marc's Occasional Showers (1972) 2
astrosunnefo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ωωωωω! Το ανέβασες βρε θηρίο; Τρομερή! Χτες το κατέβασα σε mp3 από ένα site και είπα να το ανεβάσω εγώ Αλλά....φοβήθηκα ότι θα μου το έσβηναν αφού το θεωρώ απίθανο να μην υπάρχει στο ΥΤ. Ενα από τα ιστορικότερα τραγούδια Μάλλον το σβήνουν κάθε φορά και μπανάρουν γιά πάντα τον uploader (α χα χα! Το λέω να σε φοβίσω). Γι΄αυτό και δεν υπάρχει Η αυτοψια με σένα θα δείξει... Θαυμάζω το θάρρος σου (εν αγνοία σου, χα χα!) που το ανέβασες και γιά άλλη μια φορά δείχνεις ότι είσαι στις "επάλξεις" Με συγκίνησες βρε! Θα χαρώ να πάρεις εκατομμύρια views και likes στο ΥΤ Και όταν φτάσεις στην δόξα όμως, να πείς μια καλή κουβέντα και γιά μένα ε; Α χα χα! 1000 likes! Χαχαχαχα! Με πέθανες. Έτσι θα σε άφηνα, βρε; Διάβασα το μήνυμά σου, πως δεν το έβρισκες, κι ευθύς αμέσως καταπιάστηκα με ενδελεχή αναζήτηση. Πραγματικά, ίχνος του. Τίποτα. Νάδα. Δεινοπάθησα για να το βρω. Τι σε συλλογές κοίταξα σε warez-άδικα, τι από εδώ, τι από εκεί. Λίγο πριν τα παρατήσω, βρήκα κάπου ολόκληρο το cd και το κατέβασα, οπότε και του εξασφάλισα μια γωνίτσα στο youtube. Το έσυρα μέχρις εδώ πανηγυρικά, το απίθωσα καταμεσής του νήματος και περίμενα διπλοπόδι, όλο ενθουσιασμό, να κόψω αντιδράσεις σου. Για τον λάου λάου εκφοβισμό που προσπαθείς να μου επιβάλεις, δεν μασάω, να ξέρεις. Πάω να πάρω το κουμπούρι μου, κι όποιου του βαστάει ας έρθει να μου banάρει τον λογαριασμό. Αυτό το τραγούδι περίμενα, για να περπατήσω στα σοκάκια τής δόξας, και θα μου το στερήσουν; Θα το προστατέψω χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Κι έννοια σου, δεν θα σε ξεχάσω, καλέ μου φίλε. Σιμά μου θα σ' έχω τις ένδοξες κείνες ημέρες. #κάποιος_να_με_μαζέψει Να βάλω κι' εγώ ένα τραγούδι που "τζαζίζει"; Αφιερωμένο Δώστε προσοχή στην αλλαγή στο 1:18. AΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! Σαν να το ήξερα από πάντα ALQUIN - Marc's Occasional Showers (1972) https://www.youtube.com/watch?v=np3TPUv4cyg&list=WL&index=1746 Υπέροχο!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις