tommybertsen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Κατι στο κλιμα. ε @coscas ? Ο Θρυλος Cozy Powell, Drummer των Rainbow, Jeff Beck, Sabbath + Gary moore etc etc!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το άκουσες βρε το Harden My Heart; Αλλά το Shane, μου αρέσει περισσότερο μιάς και το Harden το' χω χιλιακούσει Ας το βάλω όμως γιατί...αστραπόβροντο είσαι εσύ, μπορεί να το βάλεις από κανά γκρούπ- named Quarterflash που η μόνη σχέση με τους Quarterflash θα είναι κάνα usb φλασάκι Α χα χα! QUARTERFLASH - Harden My Heart (1982) https://www.youtube.com/watch?v=ZS-or9tZ_eY Φοβήθηκε το μάτι σου με μένα, ε; χαχα Αν και με το τελευταίο που έπαθα, θα με είχα κι εγώ ικανή, αλλά, όχι, άκουσα αυτό που έπρεπε. Μεταξύ των δύο, Shane δαγκωτό. ----- Ο τελευταίος μου έρωτας. Το έπαιζε ο ραδιοφωνικός σταθμός στη δουλειά, κι έτρεχα με χαρτάκι και στυλό να το σημειώσω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Αnnο Dοmini - Τhis Gοοd Life I Ηave Κnοwn 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Κατι στο κλιμα. ε @coscas ? Ο Θρυλος Cozy Powell, Drummer των Rainbow, Jeff Beck, Sabbath + Gary moore etc etc!! Ωραίος! Αυτό είναι σύνθεση George Martin. Του 5ου Μπήτλ Τον κατάκλεψαν οι Boney M ε; Λίγοι ξέρουν ότι το Nightflight to Venus είναι στην ουσία το Dance With The Devil του Powell Αφιερωμένο άμα δεν το ξέρεις Cozy Powell - Dance With The Devil (1973) Ο τελευταίος μου έρωτας. Το έπαιζε ο ραδιοφωνικός σταθμός στη δουλειά, κι έτρεχα με χαρτάκι και στυλό να το σημειώσω. Θα το ξέρεις ότι είναι παλιό και διασκευή ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 BJοrn J:sοn Lindh - Βillathi Αskara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Θα το ξέρεις ότι είναι παλιό και διασκευή ε; Από Mina το πρωτοέμαθα. Σε όποια εκτέλεση κι αν τ' ακούσεις, παραμένει φοβερό και τρομερό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Από Mina το ήξερα. Φτουουουου! Δεν θα σε μάθω κάτι Τότε ποία η χρησιμότης μας σε νέα παιδιά; Πάω να σκίσω τα πτυχία μου... Α χα χα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Αlan Japaljari - Ιce Βlue Day 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Φτουουουου! Δεν θα σε μάθω κάτι Τότε ποία η χρησιμότης μας σε νέα παιδιά; Πάω να σκίσω τα πτυχία μου... Α χα χα! Χαχαχαχαχα!! Όχι, μηηη, έχεις ακόμα πολλά να μου μεταλαμπαδεύσεις. Ας μην καιγόμουν με ιταλικά ακούσματα και σιγά που θα το είχα ακούσει. Και μιας και πιάσαμε τα ιταλικά, ας βάλω άλλη μια μεγάλη αγάπη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Αnnο Dοmini - Τhis Gοοd Life I Ηave Κnοwn Υπέροχο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ωραίος! Αυτό είναι σύνθεση George Martin. Του 5ου Μπήτλ Τον κατάκλεψαν οι Boney M ε; Λίγοι ξέρουν ότι το Nightflight to Venus είναι στην ουσία το Dance With The Devil του Powell Αφιερωμένο άμα δεν το ξέρεις Cozy Powell - Dance With The Devil (1973) Εννοειται πως γνωριζω το κομματι Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Υπέροχο! Ναι,είναι ! Ήξερα οτι θα σου αρέσει,κρίνοντας πάντα από τις αναρτήσεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Εννοειται πως γνωριζω το κομματι Thanx Σήμερα μου ήρθατε όλοι διαβασμένοι Από αύριο θα έχουμε νέο διαγώνισμα. Με πιό δύσκολα Το νου σας! Α χα χα! Αφιερωμένο στην παρέα Ελπίζω να αρέσει Steve Hillage - Palm Trees (1978) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Καλο απογευμα , με κατι λιγο διαφορετικο: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valky Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μurphy Βlend - Speed Ιs Cοming Βack 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις