Coscas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 New Inspiration - Rainbow (1971) Πςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Τι έβαλες ρε άνθρωπε! 1000 likes! Από τα τραγούδια που άκουγα στα μεσαία στο ράδιο στα 70's και δεν ήξερα ποιοί είναι. Με τα χρόνια και στο ξεκίνημα των ακουσμάτων μου, υπέθετα (λανθασμένα) ότι είναι Paul McCartney με τους Wings Μάταια αγόραζα και έψαχνα όλη την δισκογραφία του μπας και το πετύχω Και φυσικά...ποτέ δεν το πέτυχα...αφού δεν ηταν ο Paul...χα χα! Με την έλευση του Ιντερνετ και των eMule, napster κλπ τα κατάφερα και το βρήκα! Αργότερα το έψαχνα στο YouTube. Τπτ Μέχρι που το βρήκα στο βίντεο που έβαλες Το 1ο σχόλιο στο βίντεο είναι το δικό μου ως cas3003 8 χρόνια πριν Βρε πως περνούν τα χρόνια Μπράβο σου που το ακούς Σου αφιερώνω ένα κομμάτι περίπου της ίδιας εποχής και του ιδίου ύφους Μόνο που εδώ τραγουδά ο Justin Hayward ενώ στο κανονικό τραγουδά το άλλο μέλος των Moody Blues ο Mike Pinder του οποίου είναι και σύνθεση Ακουσε και τα 2 αν σου αρέσει Εγώ το θεωρώ απλά ΕΠΟΣ! Εχει κλέψει την εισαγωγή του τραγουδιού η Dolly Parton στο Jolene (άλλο ΕΠΟΣ αυτό! ) The Moody Blues - A Simple Game (1968) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 @Coscas σε ευχαριστω για την αφιερωση!! Υπεροχοι οι Moody Blues. Παντα μου αρεσαν! Και ναι , ειναι εξαιρετικο κομματι και το "rainbow" και το ακουω ακομη. Εγω το εμαθα πριν περιπου 12-13 χρονια, οταν ενας θειος μου μετετρεψε την τεραστια συλλογη απο βινυλια που ειχε, σε CD. Οχι ολα προφανως, ενα best εφτιαξε (σε 15 CD περιπου). Σε ενα απο αυτα, τα οποια μετετρεπα σε mp3, ηταν και το παραπανω τραγουδι. Εγω ειχα φαει σκαλωμα με αλλα κομματια που δεν ηξερα ποιοι τα λενε. Για παραδειγμα αυτο. Το ακουγα απο πολυυυυυυ μικρος, μεχρι που το πετυχα , μαντεψε που... Στην συλλογη του θειου μου Υστερα καταλαβα οτι ειναι ο ιδιος στο "on the border" , "almost lucy" , "year of the cat" , κλπ. Εξαιρετικος! Στα μετεπειτα χρονια (του γρηγορου ιντερνετ και του youtube) , καταφερα και τα ακουγα "στο φτερο" (ειχα χασει για καποιο διαστημα τα mp3 που ειχα κανει). Αφιερωμενο λοιπον το παραπανω, ελπιζω να σου αρεσει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 @Coscas σε ευχαριστω για την αφιερωση!! Υπεροχοι οι Moody Blues. Παντα μου αρεσαν! Και ναι , ειναι εξαιρετικο κομματι και το "rainbow" και το ακουω ακομη. Εγω το εμαθα πριν περιπου 12-13 χρονια, οταν ενας θειος μου μετετρεψε την τεραστια συλλογη απο βινυλια που ειχε, σε CD. Οχι ολα προφανως, ενα best εφτιαξε (σε 15 CD περιπου). Σε ενα απο αυτα, τα οποια μετετρεπα σε mp3, ηταν και το παραπανω τραγουδι. Εγω ειχα φαει σκαλωμα με αλλα κομματια που δεν ηξερα ποιοι τα λενε. Για παραδειγμα αυτο. Το ακουγα απο πολυυυυυυ μικρος, μεχρι που το πετυχα , μαντεψε που... Στην συλλογη του θειου μου Υστερα καταλαβα οτι ειναι ο ιδιος στο "on the border" , "almost lucy" , "year of the cat" , κλπ. Εξαιρετικος! Στα μετεπειτα χρονια (του γρηγορου ιντερνετ και του youtube) , καταφερα και τα ακουγα "στο φτερο" (ειχα χασει για καποιο διαστημα τα mp3 που ειχα κανει). Αφιερωμενο λοιπον το παραπανω, ελπιζω να σου αρεσει Ο Αl Stewart είναι από τις λατρείες μου Εχω ανεβάσει και στο κανάλι μου ένα προφητικό του κομμάτι που αναφέρεται στην πτώση της Κωνσταντινούπολης και όλοι μεταφέρουν το νόημα των στίχων στην σύγχρονη εποχή Πάει πολύ καλά σαν βίντεο και με χαροποιεί αυτό. Ενα λιθαράκι στην Μουσική πρόταση είναι πολύ σημαντικό γιά μένα Δεν υπήρχε πριν το βάλω στο ΥΤ Τι πιό φυσικό να στο αφιερώσω Και να προσέχεις τον θείο! Αυτοί είναι Θείοι! Και βέβαια, 1000 ευχαριστώ γιά την αφιέρωση με τον Al Θα μπορούσαμε να βάζουμε 10 μέρες συνέχεια τραγούδια του Είναι τεράστιος Καλλιτέχνης! (και λίγα λέω) Al Stewart - Constantinople (1980) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Α ΡΕ ΝΤΕΜΑΡΑ..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2016 από TriLoBiTe 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις