TriLoBiTe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 εγώ από hoover (btw έτσι ήταν το αρχικό τους όνομα και μετά θυμήθηκαν ότι υπάρχουν και οι σκούπες..) αγαπώ πολύ αυτό γιατί λάχανο χωρίς ξυδάκι δεν γίνεται.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καϊάφας Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=achODZe5JWI 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valky Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αtοmic Rοοster - A Spοοnful Οf Βromide Ηelps The Pulse Rate Το Gο Dοwn 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ! ! ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ευτυχώς ο εκπρόσωπος των Φλόϋντάκηδων, CheOnWeb, μου χαρίστηκε και γλίτωσα τις βουρδουλοματιές και τις εκδορές. Γι' αυτό άσε κάτω το λαδάκι... Σε βλέπω... Κιότεψε...Ημουν έτοιμος να του το γράψω Αλλά...κορόϊδο είναι; Τα βάζεις με αστραπόβροντα; Εσύ θα είσαι ο χαμένος Ειδικά αυτό το "κάνει καλό και στις κλειδώσεις" με πέθανε. Μου 'φτιαξες το βράδυ. Πού να 'βλεπες την εικόνα που είχα στο μυαλό Κάστρο, πολιορκία και ζεματιστό λάδι (το' χα δει και στο Braveheart νομίζω. Kαι στην Ζαν Ντ' Αρκ Και το αστροσυννεφάκι να τσουρουφλίζεται ως μία νέα Ζαν Ντ' Αρκ. Οχι στην πυρά αυτή τη φορά . Α χα χα! Δεν είπα τίποτα, μπας και ξεγλιστρήσω των ευθυνών, η φυγόπονη. Εις μάτην, όμως. Αλλά, αλήθεια, τι κατορθώματα περιμένεις από κάποια που φέρνει γκρουπάρα αγνώστου πατρότητος (και μητρότητος!) και την σερβίρει για Sweet εν αγνοία της; Ναι, παιδιά, ωσάν άλλη Νικολούλη, ο Coscas έβγαλε την αλήθεια στο φως: το τραγούδι είναι κάποιων που θέλησαν να γίνουν Sweet στη θέση των Sweet. Αλλά εγώ, ως καλό στραβάδι, δεν το κατάλαβα, γιατί δεν το... άκουσα ποτέ πριν το φέρω και το εναποθέσω εδώ με μεγάλη περηφάνια. Σε τιμά που το έψαξες Είδες τι έκαναν; Αλλά...όχι και Νικολούλη... Αυτή έχει προφορά κάτω απ΄τα αυλάκι Οκ. Κι' εγώ , κάτω απ΄τ' αυλάκι απο πατέρα είμαι αλλά όχι κι έτσι Το νιιιι το λέω κανονιιιικά! Χα χα! Μου έκανες ζημιά τώρα με δαύτους. Thanks πολύ!!! Το άκουσες βρε το Harden My Heart; Αλλά το Shane, μου αρέσει περισσότερο μιάς και το Harden το' χω χιλιακούσει Ας το βάλω όμως γιατί...αστραπόβροντο είσαι εσύ, μπορεί να το βάλεις από κανά γκρούπ- named Quarterflash που η μόνη σχέση με τους Quarterflash θα είναι κάνα usb φλασάκι Α χα χα! QUARTERFLASH - Harden My Heart (1982) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Κιότεψε...Ημουν έτοιμος να του το γράψω Αλλά...κορόϊδο είναι; Τα βάζεις με αστραπόβροντα; Εσύ θα είσαι ο χαμένος Είμαι λίγο... soft αυτές τις μέρες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Mark Knopfler - Storybook Love Κοίτα τι μου θύμισες με τον τίτλο! Το παιδικό μου ίνδαλμα. Τον David Cassidy! The Partridge Family - Storybook love (1972) Είμαι λίγο... soft αυτές τις μέρες. Αν και έπρεπε να βάλω το Mr Soft Not too late... Αφιερωμένο! Cockney Rebel - Mr Soft (1974) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις