Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

rile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

.

Θα το προτιμουσα στην σαλατα μου με καροτο.... Just joking... Υπεροχο....

Χαχαχα!!!να φανταστώ μόνο το λάχανο..

Άκου αυτό...το άκουω όταν θέλω να φτιάξω την διάθεσή μου..

https://youtu.be/yqbbBP0Rd1k

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ βρε, μέχρι που απείλησα με σωματικές κακώσεις τον θιχθέντα αν δεν σε πάρει με το καλό 

Αυτό δεν το είδες ε;

Παράπεσε...ξέρω

Οπότε, δικαιολογημένα εγκρίνονται άλλες 200 βουρδουλοματιές  :P

Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο (όχι του Αμαρουσίου)

Και από δώ και στο εξής, δεν εγγυώμαι γιά την σωματική σου ακεραιότητα από Φλόϋντάκηδες

Νίπτω χείρας  :rolleyes:

Δεν ξέρω ποιές εκδοχές λες, αλλά σε βλέπω με πολλές εκδορές μετά το ξύλο των Φλόϋντάκηδων, μιάς κι' εγώ αποποιήθηκα ευθυνών και κηδεμονίας

"Λάδι στη φωτιά"....Xμμμμμ...Καλό ακούγεται 

Οταν τους τελειώσουν οι εκδορές, θα ζεστάνω λίγο λαδάκι

Κάνει καλό και στις κλειδώσεις

Το έρριχναν στα κάστρα στις πολιορκίες. Δοκιμασμένο  ;)

Α χα χα!

Ευτυχώς ο εκπρόσωπος των Φλόϋντάκηδων, CheOnWeb, μου χαρίστηκε και γλίτωσα τις βουρδουλοματιές και τις εκδορές. Γι' αυτό άσε κάτω το λαδάκι... Σε βλέπω... 

Η αλήθεια είναι πως κατόπιν "εορτής" είδα τις υπόλοιπες απαντήσεις, αλλά, και να προλάβαινα να τις διαβάσω, δε νομίζω πως δεν θα καθόμουν να τα γράψω. Αφού ξέρεις πως πεθαίνω να σε πειράζω, και γνωρίζοντας και τα δικά σου κυβικά στο πείραγμα; Γελούσα εκ των προτέρων τρανταχτά - κι άδικο μια φορά δεν είχα. Ειδικά αυτό το "κάνει καλό και στις κλειδώσεις" με πέθανε. Μου 'φτιαξες το βράδυ.

Τώρα...σωθήκαμε

Κοίτα να μου βρείς το όνομα αυτών που λένε το Love is Like Oxygen (που ξετρελλάθηκαν όσοι το άκουσαν), γιατί στην Wiki δεν υπάρχουν ούτε γιά δείγμα πληροφορίες

Τόσο καλή διασκευή με τόσα likes που δεν παίρνει ούτε ο Καρράς, δεν της αξίζει να είναι αγνώστου πατρότητος (και μητρότητος)

Αυτό έλειπε να μην το ήξερες

Εγώ γιά άλλο το έβαλα

Γιά να μας σώσετε εσείς οι νέοι

Επ' αυτού, έχεις τπτ να δηλώσεις;

Να κοιμόμαστε ανήσυχοι;

Δεν είπα τίποτα, μπας και ξεγλιστρήσω των ευθυνών, η φυγόπονη. Εις μάτην, όμως. Αλλά, αλήθεια, τι κατορθώματα περιμένεις από κάποια που φέρνει γκρουπάρα αγνώστου πατρότητος (και μητρότητος!) και την σερβίρει για Sweet εν αγνοία της; Ναι, παιδιά, ωσάν άλλη Νικολούλη, ο Coscas έβγαλε την αλήθεια στο φως: το τραγούδι είναι κάποιων που θέλησαν να γίνουν Sweet στη θέση των Sweet. Αλλά εγώ, ως καλό στραβάδι, δεν το κατάλαβα, γιατί δεν το... άκουσα ποτέ πριν το φέρω και το εναποθέσω εδώ με μεγάλη περηφάνια. :X

Κι' επειδή είσαι η αδυναμία μου (κι΄ας σε πειράζω) πάρε άλλο ένα τραγουδάκι αφιέρωση

Αυτό που ακούω δλδ τώρα (γιά να είμαστε και on topic)

Είναι αυτοί που έλεγαν το Harden My Heart

Αν δεν το ξέρεις, να το ακούσεις όπως και δήποτε

QUARTERFLASH - Shane (Live 1984)

https://www.youtube.com/watch?v=oTGrMrSkqtA&index=15&list=WL

Μου έκανες ζημιά τώρα με δαύτους.

Thanks πολύ!!! :-D

Οχι φίλε μου

Μιά "μαϊμουδιά" που έβαλε το αστραπόβροντο και τους τρέλλανε όλους

Ακουσέ το κι΄εσύ (γιατί εγώ 2η φορά ..δεν το αντέχω...Α χα χα! Την πειράζω)

http://www.insomnia.gr/topic/232574-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1/page-1388?do=findComment&comment=55271298

:lol: :lol:

Αθώα, αθώα λόγω προτέρου εντίμου βίου και αρκετά ψυχεδελικού ονόματος.

Με συγκινεί η απλοχεριά τής καρδιάς σου. Σ' ευχαριστώ, σ' ευχαριστώ τα μάλα. :-D

Και για να είμαι on topic... Αυτό που ακούω τώρα, είναι αυτό...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...