Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

rile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δλδ, αν κατάλαβα καλά , μόνο το Money από Floyd δεν σου άρεσε. Σε αφήνω να σε περιλάβουν οι φανατικοί Φλόϋντάκηδες. Α χα χα!

Ας μη χαλάσουμε τις καρδιές μας Σαββατιάτικα.

Χαχαχα! Να σπεύσω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, ή τζάμπα ο κόπος; :lol: 

*καθαρίζει λαιμό*

Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, σεβαστό δικαστήριο... παύση για να προσδώσει το απαιτούμενο βάρος... λέγομαι αστροσύννεφο και είμαι αθώα *δεξί χέρι κινείται κι εγκαθίσταται στο μέρος της καρδιάς*. Ουδέποτε δήλωσα πως δεν μου αρέσει το Money, παρά είπα πως "Τα υπόλοιπα δεν είναι πως δεν μου άρεσαν και περάσανε απαρατήρητα, απλά πιο πάνω βάζω αυτά που σου είπα". Άλλοι (γκουχ γκουχ!) προκαταβάλανε τη γνώμη σας με παραποιημένες δηλώσεις, θέλοντας να κουρδίσουν τους φανατικούς Φλοϋντάκηδες (thumbs up για τη λέξη btw), για να μ' αρπάξουν απ' τη τούφα και να με διασύρουν στην κατάμεστη πλατεία, οδηγώντας με στο κέντρο αυτής, για να με "βουρδουλιάσουν" (τρέμε, Μπαμπινιώτη, τρέμε) προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση. Ελπίζω με τη κατάθεσή μου να ξεκαθάρισα τα πράματα, και προπαντός να μαλάκωσα τον εγωισμό των Φλοϋντάκηδων, ώστε απ' τις 50 βουρδουλιές να δεχθώ μονάχα τις 10, τουλάχιστον.

ΥΓ1. Coscas, όχι, εννοούσα ΚΑΙ τις αντίστοιχες εκδοχές των Springsteen και Dylan. Ελπίζω να μη ρίχνω λάδι στη φωτιά με τούτες τις δηλώσεις κι από 50 πάω στις 150, ε; Δεν θα τ' αντέξω, έχω ευαίσθητο σκαρί. :X 

ΥΓ2. Προφανώς κι αστειεύομαι, έτσι; Μόλις σχόλασα, και τι καλύτερο να υποδεχτείς το καθισιό με γέλια και πειράγματα. Μουρλαμάρα mode on, λέμε. :devil:

Δεν την ήξερα αυτήν την διασκευή

Το κομμάτι όμως είναι classic και σ΄ευχαριστώ

Σου αφιερώνω ένα που θα ξέρεις κι εσύ

Το αφιερώνω στις νέες γενιές που ίσως τα καταφέρετε καλύτερα από μας που τα κάναμε (όπως και οι προηγούμενοι) σαλάτα τόσο άχρηστοι που ήμασταν

I'd love to change the world

But I don't know what to do

So I'll leave it up to you 

Ten Years After - I'd Love To Change The World (1971)

https://www.youtube.com/watch?v=sg6xaFZStEI

Τι κάνω εγώ;! Πρώτη γραμματέας, για να σε κρατάω ενήμερο επί των καλλιτεχνικών. :P

Το "I'd love to change the world" φυσικά και το ξέρω, και είναι απ' τα πολύ αγαπημένα.

Μιλ μερσί. ^_^

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειχα δει και live το 2001  στην Υδρογειο (Σαλονικιος γαρ), Nevermore,Annihilator. Ηταν σουπερ να βλεπεις loomis + waters στην ιδια σκηνη , την ιδια ημερα! 

Το ειχα ξεχασει παντελος οτι το τραγουδι αυτο ειχε παει και κερδισει eurovision (1995 σωστα; :P

1995 πολύ σωστά :P   Είσαι και συ μέταλλο γιουροβιζιονικό!

:P

• Like 3

Χαχαχα! Να σπεύσω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, ή τζάμπα ο κόπος; :lol:

*καθαρίζει λαιμό*

Κύριε δικαστά, κύριοι ένορκοι, σεβαστό δικαστήριο... παύση για να προσδώσει το απαιτούμενο βάρος... λέγομαι αστροσύννεφο και είμαι αθώα *δεξί χέρι κινείται κι εγκαθίσταται στο μέρος της καρδιάς*. Ουδέποτε δήλωσα πως δεν μου αρέσει το Money, παρά είπα πως "Τα υπόλοιπα δεν είναι πως δεν μου άρεσαν και περάσανε απαρατήρητα, απλά πιο πάνω βάζω αυτά που σου είπα". Άλλοι (γκουχ γκουχ!) προκαταβάλανε τη γνώμη σας με παραποιημένες δηλώσεις, θέλοντας να κουρδίσουν τους φανατικούς Φλοϋντάκηδες (thumbs up για τη λέξη btw), για να μ' αρπάξουν απ' τη τούφα και να με διασύρουν στην κατάμεστη πλατεία, οδηγώντας με στο κέντρο αυτής, για να με "βουρδουλιάσουν" (τρέμε, Μπαμπινιώτη, τρέμε) προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση. Ελπίζω με τη κατάθεσή μου να ξεκαθάρισα τα πράματα, και προπαντός να μαλάκωσα τον εγωισμό των Φλοϋντάκηδων, ώστε απ' τις 50 βουρδουλιές να δεχθώ μονάχα τις 10, τουλάχιστον.

Εγώ βρε, μέχρι που απείλησα με σωματικές κακώσεις τον θιχθέντα αν δεν σε πάρει με το καλό 

Αυτό δεν το είδες ε;

Παράπεσε...ξέρω

Οπότε, δικαιολογημένα εγκρίνονται άλλες 200 βουρδουλοματιές  :P

Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο (όχι του Αμαρουσίου)

Και από δώ και στο εξής, δεν εγγυώμαι γιά την σωματική σου ακεραιότητα από Φλόϋντάκηδες

Νίπτω χείρας  :rolleyes:

ΥΓ1. Coscas, όχι, εννοούσα ΚΑΙ τις αντίστοιχες εκδοχές των Springsteen και Dylan. Ελπίζω να μη ρίχνω λάδι στη φωτιά με τούτες τις δηλώσεις κι από 50 πάω στις 150, ε; Δεν θα τ' αντέξω, έχω ευαίσθητο σκαρί.  :X

Δεν ξέρω ποιές εκδοχές λες, αλλά σε βλέπω με πολλές εκδορές μετά το ξύλο των Φλόϋντάκηδων, μιάς κι' εγώ αποποιήθηκα ευθυνών και κηδεμονίας

"Λάδι στη φωτιά"....Xμμμμμ...Καλό ακούγεται 

Οταν τους τελειώσουν οι εκδορές, θα ζεστάνω λίγο λαδάκι

Κάνει καλό και στις κλειδώσεις

Το έρριχναν στα κάστρα στις πολιορκίες. Δοκιμασμένο  ;)

Α χα χα!

Τι κάνω εγώ;! Πρώτη γραμματέας, για να σε κρατάω ενήμερο επί των καλλιτεχνικών.

Το "I'd love to change the world" φυσικά και το ξέρω, και είναι απ' τα πολύ αγαπημένα.

Μιλ μερσί.

Τώρα...σωθήκαμε

Κοίτα να μου βρείς το όνομα αυτών που λένε το Love is Like Oxygen (που ξετρελλάθηκαν όσοι το άκουσαν), γιατί στην Wiki δεν υπάρχουν ούτε γιά δείγμα πληροφορίες

Τόσο καλή διασκευή με τόσα likes που δεν παίρνει ούτε ο Καρράς, δεν της αξίζει να είναι αγνώστου πατρότητος (και μητρότητος)

Αυτό έλειπε να μην το ήξερες

Εγώ γιά άλλο το έβαλα

Γιά να μας σώσετε εσείς οι νέοι

Επ' αυτού, έχεις τπτ να δηλώσεις;

Να κοιμόμαστε ανήσυχοι;

Κι' επειδή είσαι η αδυναμία μου (κι΄ας σε πειράζω) πάρε άλλο ένα τραγουδάκι αφιέρωση

Αυτό που ακούω δλδ τώρα (γιά να είμαστε και on topic)

Είναι αυτοί που έλεγαν το Harden My Heart

Αν δεν το ξέρεις, να το ακούσεις όπως και δήποτε

QUARTERFLASH - Shane (Live 1984)

• Like 2

• Moderators

Κοίτα να μου βρείς το όνομα αυτών που λένε το Love is Like Oxygen 

Δεν παρακολουθησα τη συζητηση σας, αλλα προφανως δε λες τους Sweet ε?

• Like 5

Δεν παρακολουθησα τη συζητηση σας, αλλα προφανως δε λες τους Sweet ε?

Οχι φίλε μου

Μιά "μαϊμουδιά" που έβαλε το αστραπόβροντο και τους τρέλλανε όλους

Ακουσέ το κι΄εσύ (γιατί εγώ 2η φορά ..δεν το αντέχω...Α χα χα! Την πειράζω)

http://www.insomnia.gr/topic/232574-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1/page-1388?do=findComment&comment=55271298

Κομματάρα έβαλες!

Πολυαγαπημένο!

Αφιερωμένα τα 3 επόμενα (να ακούνε οι νεώτεροι)

2 είχα πεί να βαλω, 3 έβαλα και ήθελα και άλλα (το Five get over excited πχ)

Βάλ' το εσύ!  ;)

The Housemartins - Happy hour (1986)

The Housemartins - Build (1987)

The Housemartins - Me And The Farmer (1987)

https://www.youtube.com/watch?v=Y18Ip2gRUV8

• Like 3

Αχ βρε stormrain τι μου έκανες...

Μπορούσα να  μην βάλω αυτό; 

Αφιερωμένο στους συνανθρώπους μας που περνάνε δύσκολα

Στην Ελλάδα μας που την κατάντησαν κάπως έτσι οι προδότες καρπαζοεισπράκτορες που τολμάνε να ζητάνε και ψήφο αντί να κρύβονται όλοι τους

Να προσέξετε τον στίχο

The Housemartins - Flag Day (lyrics in the description)

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...