gon1332 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=dppDPXgGhnE 2
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ως nevermore fan Όταν είχα βάλει τo παρακάτω θυμάμαι δεν είχε σταυρώσει like οπότε ερωτώ: μόνο εγώ το θεωρώ έπος εδώ μέσα; Μου'ρθε στο νου κατι τετοιο: To ξέρεις ότι το Νοcturne είχε κερδίσει τη eurovision ε; Aν όχι έχεις την άχρηστη πληροφορία της ημέρας δώρο από μένα 1
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Τι'ναι τουτο 'δω;;;. Νεος φλωρινιωτης;;;.
tommybertsen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Όταν είχα βάλει τo παρακάτω θυμάμαι δεν είχε σταυρώσει like οπότε ερωτώ: μόνο εγώ το θεωρώ έπος εδώ μέσα; To ξέρεις ότι το Νοcturne είχε κερδίσει τη eurovision ε; Aν όχι έχεις την άχρηστη πληροφορία της ημέρας δώρο από μένα Κομματος το συγκεκριμενο!! Και ολος ο πρωτος δισκος! Καθοτι σανκτσουαρικος εδω, με ειχε τραβηξει απο το πρωτο δευτερολεπτο (γουορελ βλεπεις). Ειχα δει και live το 2001 στην Υδρογειο (Σαλονικιος γαρ), Nevermore,Annihilator. Ηταν σουπερ να βλεπεις loomis + waters στην ιδια σκηνη , την ιδια ημερα! Το ειχα ξεχασει παντελος οτι το τραγουδι αυτο ειχε παει και κερδισει eurovision (1995 σωστα; ) Μιας και ειμαι κλασικουρας, παμε κατι με παλιο καλο Ριππερ 2
Coscas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ω, πέτυχα διάνα, ε; Χαίρομαι, χαίρομαι. Όσο για τα υπόλοιπα, δεν θα σου πω ποιο είναι το καλύτερο, αλλά τι μου άρεσε περισσότερο. Κι αυτά είναι: Baby come back και τα δύο που έβαλες από M.M.E.B. Ειδικά το "Father of Day, Father of Night" (btw, τραγούδαρος!) το έχω πρωτακούσει από M.M.E.B. και δυσκολεύομαι να πω πως η εκδοχή τού τάδε είναι καλύτερη. Τα υπόλοιπα δεν είναι πως δεν μου άρεσαν και περάσανε απαρατήρητα, απλά πιο πάνω βάζω αυτά που σου είπα. Με συγχωρείς που απαντώ καθυστερημένα, κι ας σ' έχω διαβάσει νωρίτερα. Τη μία έλειπα, την άλλη ήμουν off από κούραση ή είχα κάποιες άλλες δουλίτσες, την παράλλη είχα γενέθλια (να 'στε καλά να με αντέχετε, γιατί έχω ως κατακτούμενο στόχο να τον πατήσω τον αιώνα!)... έτσι δεν είχα χρόνο/όρεξη να κάτσω να γράψω εδώ, παρά να ρίξω πεταχτές ματιές. Εν τω μεταξύ, χθες είχα μουσική βραδιά, στην οποία αναφέρθηκε το κάτωθι. Ο τίτλος μού 'φερε στο νου μια φράση σου που μου 'χει μείνει από συζητήσεις που είχαμε, οπότε είπα να το φέρω και να σ' το αφιερώσω - αν και θα το ξέρεις, αλλά δεν πειράζει. Sweet - Love Is Like Oxygen Δλδ, αν κατάλαβα καλά , μόνο το Money από Floyd δεν σου άρεσε. Σε αφήνω να σε περιλάβουν οι φανατικοί Φλόϋντάκηδες. Α χα χα! Τα χρόνια σου πολλά στα ευχήθηκα σε pm Δεν την ήξερα αυτήν την διασκευή Το κομμάτι όμως είναι classic και σ΄ευχαριστώ Σου αφιερώνω ένα που θα ξέρεις κι εσύ Το αφιερώνω στις νέες γενιές που ίσως τα καταφέρετε καλύτερα από μας που τα κάναμε (όπως και οι προηγούμενοι) σαλάτα τόσο άχρηστοι που ήμασταν I'd love to change the world But I don't know what to do So I'll leave it up to you Ten Years After - I'd Love To Change The World (1971) https://www.youtube.com/watch?v=sg6xaFZStEI 2
CheOnWeb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δλδ, αν κατάλαβα καλά , μόνο το Money από Floyd δεν σου άρεσε. Σε αφήνω να σε περιλάβουν οι φανατικοί Φλόϋντάκηδες. Α χα χα! Ας μη χαλάσουμε τις καρδιές μας Σαββατιάτικα. Ten Years After - I'd Love To Change The World (1971) https://www.youtube.com/watch?v=sg6xaFZStEI 3
lovesucks Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Τι'ναι τουτο 'δω;;;. Νεος φλωρινιωτης;;;. Χαχα!!!τον αδικείς...έχει πολύ καλή φωνή.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Τι'ναι τουτο 'δω;;;. Νεος φλωρινιωτης;;;. Απίστευτος είναι και σίγουρα τα ξέρεις όλα κοσμοτέδες αμίτες και λοιπές δυνάμεις.
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Το μονο που βλεπω ειναι ενας αντιγραφεας τραγουδιων με ιδιαιτερο λουκ που και αυτο αντιγραφη του προειπωθεντα κυριου ειναι...
lovesucks Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Το λατρεύω αυτό το κομμάτι..Ας βάλω άλλη μια του διασκευή... 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις