astrosunnefo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ενα κομματι, ιστορια ολοκληρη απο μονο του.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Baya Kasmi et Michel Leclerc - De Bénisaf à Salonique Ομορφο! Γιά την Θεσσαλονίκη μας δεν λέει; (τι είναι το benisaf?) Ζηλεύω ως Αθηναίος Ο πανεύκολος τρόπος στα 60's να γράφει κανείς διαμάντια Tinkerbell's Fairydust - Whole World (1969) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Boston - More than a Feeling (1976) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 N' αφήσω το γαλλοσύννεφο να τα πει ή να μιλήσω εγώ για το αλγερινό λιμάνι Βeni Saf; Aς μιλήσουν οι νότες και οι εικόνες Aλλά θα περιμένω και το γαλλοσύννεφο :P Μετά τα 2 λεπτά μόνο εικόνες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Coscas, νομίζω πως σε κάλυψαν οι νότες κι οι εικόνες τού Τριλοβίτη, ε; Τι μένει να πω εγώ;! Τριλοβίτης = κι η πρώτη γραμματειακή υποστήριξη. <3 ----- Και για να μη ζηλεύουν οι Αθηναίοι... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έρωτας. Υπάρχει ακόμα το rock <3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZJM4AQSbZDk <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 N' αφήσω το γαλλοσύννεφο να τα πει ή να μιλήσω εγώ για το αλγερινό λιμάνι Βeni Saf; Aς μιλήσουν οι νότες και οι εικόνες Aλλά θα περιμένω και το γαλλοσύννεφο :P Μετά τα 2 λεπτά μόνο εικόνες Coscas, νομίζω πως σε κάλυψαν οι νότες κι οι εικόνες τού Τριλοβίτη, ε; Τι μένει να πω εγώ;! Τριλοβίτης = κι η πρώτη γραμματειακή υποστήριξη. <3 ----- Και για να μη ζηλεύουν οι Αθηναίοι... Οκ ρε παιδιά! Κάτι έψαξα χτες στη wiki και βρήκα κάτι γιά Αλγερία Η Θεσσαλονίκη πού κολλάει όμως; (έχει Ακρόπολη και η Θεσσαλονίκη; Από ατάκα του Βέγγου. Α χα χα!) Αστροσυννεφάκι, ευχαριστώ γιά τις αφιερώσεις Και τώρα παιδιά, μιά ιστορική στιγμή! Ανέβασα στο κανάλι μου στο ΥΤ, ένα αριστούργημα που γιά μηνες έψαχνα και είχα βάλει λυτούς και δεμένους να το ανεβάσουν άμα το είχαν Κανένα αποτέλεσμα και παρέμενε "κόλλημα" (ξέρετε τώρα πώς είναι να σου κολλάει κάτι με την μουσική) Και ξαφνικά, χτες, εκεί που ξαναέψαχνα, το πέτυχα! Περιττό να πω την χαρά μου Είμαι ο πρώτος που το ανεβάζω στο ΥΤ και χαίρομαι αφάνταστα Το τραγούδι αυτό των Poets που έχω βάλει εδώ και πολλά άλλα τραγούδια τους, είναι ένα διαμάντι Μπητλικού ύφους και από τα καλύτερα ever Kρίμα ο χαζός που αμέλησα (δεν με ένοιαζε) γιά πολλά χρόνια να κάνω πολλά subscribes και τα τραγούδια μου έχουν λίγους που τα ακούν Βέβαια, έχω κάτι "αστεράκια" που τα εκτιμούν, όπως και εδώ στο Insomnia που τους αρέσουν και τα ακούν. Και αυτό μου φτάνει Νά'ναι όλοι καλά Enjoy! (λεπτομέρειες στο info του video) The Poets - Never Thought She Would 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 https://youtu.be/Y5fBdpreJiU 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν ειναι στα ακουσματα μου αλλα ειναι ο.τι πιο κοντινο βρηκα για μια φιλη Για το τελευταιο μιλω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις