Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

rile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Χρυσωρυχείο είσαι, αδελφάκι μου. Και πολύ δύσκολα συναντώ άτομα που ακούνε τέτοια κομμάτια, για να μαθαίνω μέσα απ' αυτούς and vice versa. Κάτι ήξερα που σου είπα να 'ρθεις!

Τώρα που ήρθες μένει να βολευτείς, εντάξει; Τουτέστιν, να μη το κουνήσεις ρούπι απ' το νήμα, γιατί ειδάλλως θα ξαναζήσουμε το Misery με νέους πρωταγωνιστές σε μουσικό story. :lol: :devil:

Και για να μη μου φοβηθείς κι όπου φύγει φύγει, όπως και να σ' ευχαριστήσω που ήρθες, ας είμαι καλή κι ευγενικιά και να σου αφιερώσω αυτό... Ελπίζω να σ' αρέσει.

Ωωω τραγουδαρα, ευχαριστω σας :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδεχομενως θεωρητικως πραγματικα γεγονοτα (sic)

οταν μαλιστα προς τα εξω τα πουλαει η θετη κορη:

"WE'LL SELL A MILLION COPIES" :-(

http://www.joancrawfordbest.com/maghwoodthen1.htm

Αυτό έγινε της μοδός και από παιδιά Ελλήνων διασήμων...

Πάντως, είμαι της άποψης γιά τέτοια θέματα ότι "όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος" και δεν ανακατεύομαι

Λίγο κουτσομπολάκι οι BOC έκαναν

Τους το συγχωρούμε λόγω τεράστιου μουσικού ταλέντου

Blue Oyster Cult: Then Came the Last Days of May

Τι έβαλες!

Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστούν τέτοιες μουσικές επιθέσεις , είναι με τα ίδια όπλα  ;)

Blue Oyster Cult - I Love The Night (1977)

Το καλό (ή κακό) με τέτοια γκρούπς είναι ότι όλο βάζεις και τα πασίγνωστά τους δεν τα έχεις βάλει (Godzilla, Veteran of the Psychic Wars, Astronomy, ME 262,  Take Me Away, Divine Wind και τόσο άλλα)

Εδώ θα μου πείτε δεν βάλαμε το original Reaper

Και πού ν' αρχίσω να βάζω τα πρό BOC, τις προσωπικές δουλειές και πορείες και τις συνεργασίες (Patti Smith μέσα κλπ)

Θα υπάρχει μουσική γιά μήνες. Ισως και χρόνια

Δεν μπορώ να αντισταθώ

Τέτοια κομμάτια βγαίνουν κάθε 1000 χρόνια

Blue Oyster Cult - Astronomy (1974)

Quantic - Time Is The Enemy

Πόσο αλήθεια...

Αυτό σαμπλάρει το Get Ready των Rare Earth http://www.whosampled.com/sample/197961/Quantic-Time-Is-the-Enemy-Rare-Earth-Get-Ready/

Εννοείται πως μου άρεσαν όλα όσα έβαλες απ' αυτούς (όπως κι αυτό που έβαλε ο CheOnWeb), και τα έμαθα μέσα από σένα. Όλα τους φοβερά! Τα κράτησα!

Κι επειδή σου έκανα ζημιά με τους BOC, ας σε "αποσυντονίσω", βάζοντάς σου αυτό. :-D

"For those who come to San Francisco

Summertime will be a love-in there

In the streets of San Francisco

Gentle people with flowers in their hair"

Scott McKenzie - San Francisco

Δεν αποσυντονίζομαι εγώ... :P  (ειδικά άμα είναι Μουσική...)

Οπως είδες, η περίπτωσή μου χειροτέρεψε. Χα χα! (μακάρι όλα τα χειρότερά μας να ήταν πόρωση με Μουσική)

Χάρηκα που τα κράτησες

Κράτα και τα επόμενα ε;

Και αυτά που ανέφερα (Godzilla, Veteran of the Psychic Wars, ME 262,  Take Me Away, Divine Wind)

Ευχαριστώ γιά την αφιέρωση. Από τα αγαπημένα και το έχω και σε βινύλιο ε; (τρομερή εγγραφή)

Μόνο που είναι σε συλλογή

Never mind μωρε!

• Like 5

δεν ξερω τι λεει το τραγουδι, μας βγαλαν τα speakers στην δουλεια και βαριεμαι να βαζω ακουστικα,

αλλα ο τυπος γαμει, ρισπεκτ:

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...